![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ļoti patīk pēdējais darbs, izskatās dzīvs,
Ļoti Cienu šāda veida mākslu. Ceru, ka būs vēl kāds šāda veida darbs. ![]() -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
peedeejais tieshaam super......
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
uzziimeets un ieenots baigi labi, bet vai tieshaam bija taac friiks jaaziimee? >.<
|
Eidorian |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 53 Joined: 19-July 05 From: Latvija, Ventspils ![]() |
A ko lai zīmē?
Pie šitādiem es daudz nepiedomāju, tie sanāk instinktīvi. ![]() ![]() Lai to izanalizē kāds psihoterapeits, ko no šitā var izsecināt. Varbūt es ir traks!? ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Par pēdējo izteikšos ļoti īsi- nepatika.
-------------------- |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Zīmē jau tu ļoti labi, bet shitais monstrs atgaadina kautkaadu nezveeru no kaadas vecas barbara konana filmas.
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ļoti labs goblins!!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pastāsti lūdzu,kādus materiālus lieto zīmēšanai?
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
hmm, jaa, pirmajiem triis veciishiem samociitas sejas izteiksmes...
![]() bet tas eenotais vechux ir fantastisks(apskauzhu cilveekusi, kuri prot eenot)^^) mashiinai ari nav ne vainas, vieniigi vareeji arii krasainu, ,lai var pie sienas pielikt un naakamaa meiteniita ari visnotalj sakariigi uzziimeta ![]() kopumaa, varbuut meegjini ziimeet nedaudz gaishaakus un ne ar tik daudz liinijaam (ne tik biezaam....) be ma patiik, roka tev labi straadaa, tagad gaidu orgjinaalas idejas ![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
QUOTE(Eidorian @ Jan 25 2006, 21:38) A ko lai zīmē? Pie šitādiem es daudz nepiedomāju, tie sanāk instinktīvi. ![]() ![]() Lai to izanalizē kāds psihoterapeits, ko no šitā var izsecināt. Varbūt es ir traks!? ![]() nu uzziimee kaut ko ne tik briesmiigu. piemeeram dzheku uzshkjeerdeeju. p.s. tam briesmonim shkjiibi zobi. ieteiktu vinjam breketus . ![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
ja tu gadiijumaa toch izdomaa liidz tam psihoterapeitam aiziet..
![]() ![]() -------------------- Cute little pervert ^^
|
Eidorian |
![]()
|
QUOTE(Arts @ Jan 26 2006, 16:37) Visi zīmējumi sākas uz parastās A4 lapas, ko izmanto printēšanai. Protams nav tas labākais variants. Zīmēju ar vienalga kādu zīmuli, kas pagadās pa rokai. (esmu priecīgs, ja gadās HB cietuma) Tālāk to visu ieskenēju iekš datorā un Photoshopā nedaudz pielboju kontrastu, un parasti ietonēju to visu kādā tonī. Ja man būtu pacietība, varētu arī izkrāsot. ![]() Un dažus darbus taisu izmantojot Adobe Illustrator. Tas, piemēram, ir darbs ar to meiteni. Tur arī viss sākas ar zīmējumu uz A4 lapas, bet tur es pēc tam kārtīgi pastrādāju ar datoru - pārzīmēju vektorgrafikā. (ļoti darbietilpīgs process) |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu centiishos atrast vaardus.........................nu taa- patiik, kaa tu ziimee mutantus(laikam jau novecojis nosaukums), jo tik retajam tie sanaak taadi skarbi! šķiet, tu mums te ziimee visaadus spicos dzekus, patiik, ka arii pa kaadai plikai sievietei-ja padodas, kaapeec ne? it seviski sirdij tuva dzekene-lapsiņa!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Eidorian |
![]()
|
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |