![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
es viņas pērku vai nu tirgū vai vienā dzelsceļa stacijā, tur viņam maksā kaut kādus 20 santīmus, varbūt nav tik bezas, bet tur arī ir kautkādi teksti tikai arī es nesaprotu krievu valodu.
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
njā. mana atkarība no šīm mīklām aug - tagd katru wakaru wiena jāatmin, lai waru mierīgi gulēt
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
un kaa paliek ar sudoku? o.o''
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man vairāk patīk viņas veidot nekā minēt.(pilns ar tauriņiem^^) Lai gan minēšanai nav ne vainas.
bikiņ atgādina adījumu rakstus, ne?. sudoku.. tas man riktīgi patīk katru mēnesi pērku pluspunktā jauno nummuru, uz vāka anime chiksa. This post has been edited by Tigra2: Oct 26 2006, 16:27 -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
man vinjas patiik! esmu meegjinaajusi kko tur dariit bet vienmeer [><] nesanaak!! taas instrukcijas arii nesaprotu! [sh.t]!
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
es no sudoku neko nesaprotu ;]
-------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man reiz literatūras skolotāja centās ieskaidrot, kā šitās krāsojamās mīklas risināmas, bet viņai nesanāca, bet varbūt es vienkārši īpaši neieklausījos, man daudz vairāk patīk Sudoku risināt, nav sarežģīti! ^^
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |