![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
harima |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 23-October 05 ![]() |
School Rumble ir baigi labs gabals. Tiem kas nav redzeejushi, iesaku noskatiities.
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Labs gabalinjsh... labs...
![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man likās ka pēdējā sēija bija u peeeerfekta... XD tādiem neverending seriaaliem ljoti laba.
![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Veeljoprojaam gaidu ka WF pabeigs suboshanu
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Gaidaam decembrii OVU
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3643 liidz tam laikam varbuut Wanabee fansubs nosubos seriaalu ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es te netiishaam uzgaaju smuku bildi, kas apraksta cik sarezhgjiitas seriaalaa bija attieciibas
![]() ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(kaarleens) Veeljoprojaam gaidu ka WF pabeigs suboshanu ![]() Beidzot WF arii pabeidza, tad nu buus pienaacis laiks noskatiities liidz galam ![]() Interesentiem: WF BT ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_-_26_[BD11525D].avi|183500800|1EFEA0B8779DB7146C710237729221E9|/ -------------------- |
Big Mistake |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Translation? Lūdzu! vot vam ono:
![]() cita(mangas) versija: ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Vieniigi tanii vienaa bildee vareeji tak iznjemt to dalju, kur rakstiits "complete idiots guide..."
![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Big Mistake |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-December 05 ![]() |
Njaaā, tiešām, es to izlabošu.
... nu lūk - čik un gatavs. |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Tiem kas veel nezinaaja, prieka veests, Wannabe Fansubs ir izlaidushi pirmo School Rumble OVA seeriju
Wannabe Fansubs ed2k://|file|School_Rumble_OVA_-_01_[WF][3A5C97CF].avi|220227584|821377CFA8FF7E76030293C311B1BFD6|/ WF forumaa var arii atrast nedaudz info par SR Season 2. WF: SR Season 2 -------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
Revol, paldies tev vecais, taas tieshaam ir prieka veests, uz ko es ilgi biju cereejis un beidzot mana pieluugsme ir sadzirdeeta
![]() ![]() -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Oct 26 2005, 17:13) man likās ka pēdējā sēija bija u peeeerfekta... XD tādiem neverending seriaaliem ljoti laba. ![]() Wiii, ar vienu ķepu esmu par, bet no otras puses - skatoties pēdējo sēriju, ik pa laikam nācās iekrampēties galdā un dīkt - nu tomēr, TOMĒR!!! Tā samuhļī, kāpēc viņi nekad netiek skaidrībā?? ...šņuks... But c'est la vie ![]() Anyways, SR ir asprātīgs, labi uzzīmēts, ar tdiezgan tradicionālu, bet sakarīgu sižetu, lieliskiem tēliem, sevišķi - meitenēm. Bet es pabrīnījos, cik ātri man tomēr iepatikās Harima - viņa brilles, frizūra un ūsas pirmajās sērijās brēca "OMFG, this can't be right!". Tomēr viņa rakstur visu atsver. Arī Karasuma man sākotnēji likās vājš, bet vēlāk jau viņa parādīšanās vien lika man ROFLoties ^^ Must see. Mērojas ar GTO -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ito no Kazuki @ Jan 13 2006, 21:51) Bet es pabrīnījos, cik ātri man tomēr iepatikās Harima - viņa brilles, frizūra un ūsas pirmajās sērijās brēca "OMFG, this can't be right!". Tomēr viņa rakstur visu atsver. Harima ir tēls, kuru ir ļoti interesanti novērot seriāla laikā, jo viņš ārkārtīgi mainās.. uz labo pusi, ov korz. -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Esmu sākusi to skatīties. Nu ko- man jau patīk, tomēr neteikšu, ka tik ļoti. Bet noteikti ir par ko pasmietes. Piemēram, man vienmēr sanāk smiegli par to puisi brillītēs, kā viņu tur,. Harima, laikam.
![]() ![]() Edit: Nostījos līdz galam. Pēdējā sērija man nepatikas. Nu likās jau pārlieku kaut kāda murgaina, bet visas pārējās gan bija vnk lieliskas! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |