![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(Psycholog @ Apr 11 2006, 05:21) QUOTE(Kikyou @ Apr 11 2006, 15:57) es nezinu varbūt esat akli vai kā, bet es par līdzību nešaubos ![]() [SHIS IR IISTAIS 4ARS NO ANIMES/SPEELES FATE/STAY NIGHT] ![]() [SHIE IR SR PAROODIJAS] ![]() ![]() ko tagad teiksiet??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
aa un veel kur var dabuut trešo sēriju???? dieva dēļ ne tikai "Your-Dad" subus, tad jau labaak neskatos...
![]() QUOTE(Revol @ Apr 21 2006, 17:49) es novilku irc no bota sheit - #wannabefansubs@irc.rizon.net bet var arii novilkt no ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_03_[88B4174B].mp4|204179641|BCA07F8305207E2FCB4396FCBDE24CA1|/ vai ieiet http://www.wannabefansubs.net/ un atrast torrentu. Pladies, tagad jau torrents arii iznaacis. Laikam vien vilkshu no to...labs aatrums ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Righorn @ Apr 21 2006, 16:46) aa un veel kur var dabuut trešo sēriju???? dieva dēļ ne tikai "Your-Dad" subus, tad jau labaak neskatos... ![]() es novilku irc no bota sheit - #wannabefansubs@irc.rizon.net bet var arii novilkt no ed2k: ed2k://|file|[WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_03_[88B4174B].mp4|204179641|BCA07F8305207E2FCB4396FCBDE24CA1|/ vai ieiet http://www.wannabefansubs.net/ un atrast torrentu. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
atbildot uz de main jaut.
redzēju, ja nemaldos pirmo un otro sēriju, jāatzīst - totāls sviests, pilnīgs murgs! par laimi, varēja ierēkt par debilajām situācijām, tāpēc muļķiku tomēr vērtēju diezgan atzinīgi! apdomāju noskatīties vēl kādu sēriju! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Noskatiijos pirmaas 17 shodien...
![]() Visi taa safanojushies, bet man labaak patiik, kad kaadreiz arii miilestiiba ir abpuseeja ![]() Visas seerijas iekrampeejies galdaa cereeju, ka galvenaa varone pametiis to Karasumu, cereeju ka Harima beigs aakstties at Tsukamoto un jau sacereejos ka vinja iemiilees Naru... Manas ceribas nepiepildiijaas... ![]() ![]() ![]() Visas seerijas diezgan vienveidiigas. Tomeer turpinu skatiities deelj smiekliigajaam situaacijaam un piemiiliigaas un shausmiigi smiegliigaas galvenaas varones Tsukamoto (Taas biziites!!! ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
-------------------- yokubou
|
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
http://tracker.deep.lv/details.php?id=8956 - luuk arii 4 seerija.
Juusu emocijas? Man patika saliidzinoshi ar 2-3 itiipashi par Onigiri ![]() Sry , Double post -------------------- yokubou
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Vot, tikko beidzot atcerejos, par ko bija 4. epa
Iisi sakot nejedziba patiesiba karteja. Paaraak ljoti tur tiek leekaats pa dazhaadiem zhanriem un tematiem vai vispar vel nezinu ka lai to nosauc...tas kas aizsakas jau pirmas sezonas beigaas, turpinaat otrajaa sezonaa pilnaa sparaa... Nu nez, mozh tomer vel naaks pie praata. -------------------- Positive black.
![]() |
Lust |
![]()
|
QUOTE(Psycholog @ Apr 30 2006, 22:49) Atcereejies? sen jau redzeeji? -------------------- yokubou
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Paris dienas...nu man aatri izkriit no galvas, kas katraa atsevishkjaa epaa notiek
![]() (Vispar nespamo, savadak man ari jaspamo) -------------------- Positive black.
![]() |
Righorn |
![]()
|
ljaunais velna padotais te ienaacis-spams..
![]() ![]() ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(www.wannabefansubs.net) The ultra-controversial School Rumble Opening Promotional Video (Sentimental Generation) that comes with the CD Single [Limited Edition] is now available for preview. Judge for yourself if it's just 1. Pathetically lame and should be incinerated on the spot. OR 2. Awesomely original and hell I'm buying it. DirectDownload: [WF]_School_Rumble_2nd_Term_-_Opening_PV_(Sentimental_Generation)_[A5F7EEB7].avi [~67MB] vai arii jaaiet uz [WB] irc kanaalu, vai bittorent lapu, lai novilktu. -------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Damn, tā ir viena ellīgi kawaii Onna no Ko. Viņai ļoti labi piestāv Megane
![]() -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Buu-huuu!!!!Noskatiijos vienu seerijinju....NJu ir ok..Tagad zinu kas man uzlabos omu...heheheee....Man protms taads nikjis,stikjis.....Skatiities sseeriju kkur no vidus nevis no saakuma...hehee...bet taa iisti iebraucu kas tad tur notike...Forsha un laba filminja!!!!Hehee....
|
Lust |
![]()
|
Laikam es vieniigasi sajuusmaa no School Rumble , bet ir pieejama 05 episode - http://www.tracker.deep.lv/details.php?id=9203
Es neesmu sajusmaa. Bet mani lika pasmaidiit tortes dariishanas. Itiipashi kad Harima "pasliideeja" ![]() -------------------- yokubou
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:02 |