![]() |
![]() ![]() |
![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
beidz, mees tur buusim bars tuseetaaju un neliels barinjsh kosplejistu
![]() Un jautaajums Hikaru, guru, cik liels Go deelis tiks staipiits uz tusinju? Hikaru 13x13? Gribeetos kaadu nopietnaaku partiju uz lielaa 19x19 deelja. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Aug 26 2005, 23:14) Padomā no gaišās puses - tu būsi individuālists. Persona ar oriģinalu stilu. Btv es būšu random (Kaguru atstāšu citai reizei) un ja mani pa ceļam nesavāks noteikti būšu. *atkal smieklu lēkme* -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 26 2005, 23:30) Un jautaajums Hikaru, guru, cik liels Go deelis tiks staipiits uz tusinju? Hikaru 13x13? Gribeetos kaadu nopietnaaku partiju uz lielaa 19x19 deelja. Deelis buus tournament size - liels 19x19, ko Hikaru dabuuja dazhas dienas atpakalj. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
vienalga kas es būšu savā cosplay tērpā!!!!!!and you can't stop me....
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss, tauta*čukst*...Yumei 28.dzimenīte!!!!!
Un ak, jā nebaidāties iet tērpos, pie mums ir atbraucis cirks, so neviens jums nepiekasīsies!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
veselības stāvokļa dēļ laikam tomēr neieradīšos
![]() nu man ļoti gribās un es varētu arī ierasties, lai gan zinu, ka sekas droši vien nebūs labas un prātīgāk palikt mājās, ko es arī domāju darīt, bet tomēr arī ļoti gribu un cita doma bīda uz ierašanos! -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
klau nē!Tev vajag ierasties, jo es tev jau atbrīvēju gultu, kur gulēt kad atluzīsi, vai gribēsi atpūsties!!!!!LŪŪŪDZU!!!!
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
ak kur vii un zeee, man pat buus gulta
![]() labi. nu labi ![]() nu wiii, cik miilji bet mani luudzu aktiivaas padariishanaas neisaistiit, briidinu, man gruuti ELPOT, kusteeties un kliegt. ja aizriishos, klepot nevaru, taapeec buus vajadziiga glaabsanas misija, kas mani kratiis kaajaam gaisaa ;DDD nu es maati pabriidinaaju, vinja bik paveekskeeja, bet laikam ir ok. apkrausos ar fastumgeelu un buushu ![]() paldies miiljum par ruupeem! -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
es buushu baac
a kaapee amn neviens nepateica ka yumei dzimshanas diena.. es daavanu neesmu uztaisiijusi :'(((((( man te nav no kaa :'((( -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
kaa var nezinaat Yumes dzimshanas dienu... ir tak kalendaars augshaa
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man ar veseliibas staavoklis itkaa neljauj, bet man pofig uz paartiju ta gribaas
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pareiza attieksme...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Well, shkjiet, ka es buushu, tikai es pa taisno uz Salaspili ( No Lielvaardes ), domaaju, ka juus pamaniishu, Salaspilii buushu aptuveni 20 min. paari seshiem !!!!! Vai kaads visu sho lielo baru tur gaidiis?????? Es tak driikstu panjemt liidzi potenciaalo otaku?????
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Kas ir potenciaalais otaku?
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |