![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Paldies, tad es centīšos paspēt laicīgi
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Adar @ Aug 27 2005, 16:42) hmmm tad es arī laikam būšu 18 vai nedaudz pāri tikai lūdzu es nevienu no jums nezinu tā kā nesitiet pārāk mani ![]() Mēs esam mīļi un pūkaini (nosacīti) , tapēc nāc droši klāt un jautā pēc otakiešim. Origo pulkstenis bez laikam. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, neliela atskaite- mums te iet varen jautri, pashlaik ar ETM seezham kabinetaa un piipeejam piipi. Tikko veel slidinaaju ledu cauri bikseem, tusons tikai saacies
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
tadaima!
P.S. Viss bija hypergeniāli, tikai kāpēc tik maz tautas ar velospēdiem ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
TAAA
![]() BIJA SUPER!!!! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
par velosipeediem- man nebija ne mazaakaas veelmes to gaisa gabalu dziities.
uff, bet tagad jaapaeed un tomeer laikam jaaiet guleet, acis nezheeliigi saap, nevar tomeer 24+ stundas vienaa raavienaa visu laiku nomodaa, bez ieprieksheejiem trenninjiem ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pasaakums godam!!!
Aplausi Za4ukam!!!! ![]() ![]() P.S. - tieshaam gribas bildes... ja nekluudos bija apmeeram 5 cilveeki ar knipseejamiem aparaateim... sametas sametas... XDDD -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Bija labi. ^^ Tagad tikai jāsagaida bildes.
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Pasākums bija kolosls
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Bija superiigi!!!!!! tagad esmu kljuvis par Hikaru no Go atkariigo, sapratis, ka nemuuzam neskatiishos Pita Ten!!!!!! Tagad laikam jaaiet guleet, to diivaino gariigo, fizisko staavokli, kuraa ik pa laikam tur atrados, nevar nosaukt par miegu
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Atljaushos piebilst ka es neesmu guleejusi ne sekundiiti... Taa kafija velns paraavis nostraadaaja
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Justy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 27-August 05 ![]() |
Briineschekliigs pasaakums
![]() ![]() -------------------- Hands down, Shinji is a fucktard.
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu tad jau man atliek pateikt ka arī bija sugoi!
![]() ![]() |
maakoniitis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 14-February 05 From: Ventspils ![]() |
Nee nu man patika! Liels paldies Zakjpeedinjai, bija jautri... Tikko uzinaaju, ka seedeeju aaraa +7 graados, nav briinums, ka auksts bija.
-------------------- Taisni uz priekšu jau nevar nekur tālu aiziet...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |