![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:26) QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 12:37) Es tagda pati to šņabi dzeršu.. Nav ko pielipināt citiem cilvēkiem flu... >.< Man jau likās aizdomīgi, ka tu ar mani daudz runā, bet re, tavs eeebil plan ir atmaskots! Atzīsties, tu gribēji, lai es arī saslimtu!!! ![]() Will you go out with me? ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 19:30) QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:26) QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 12:37) Es tagda pati to šņabi dzeršu.. Nav ko pielipināt citiem cilvēkiem flu... >.< Man jau likās aizdomīgi, ka tu ar mani daudz runā, bet re, tavs eeebil plan ir atmaskots! Atzīsties, tu gribēji, lai es arī saslimtu!!! ![]() Will you go out with me? ![]() Excuse me? ![]() -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
heh, nu moš nākamajā tusā es ar mēģināšu piedalīties. moš tad darbs visu neizjauks..
izskatās jau jautri. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(Church @ Aug 29 2005, 19:57) QUOTE(anti @ Aug 29 2005, 18:45) heh, nu moš nākamajā tusā es ar mēģināšu piedalīties. moš tad darbs visu neizjauks.. izskatās jau jautri. HrHr, meegjinu vizualizeet tevi kosplejaa ;> es zinu, ko kosplejotu - L no Death Note ;) viņš ir kawaii :> anyway, kosplejs jau nebij obligāts anyway. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:08) QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:33) ehh, un es jau cereeju, ka tev pieleks ![]() Cosplay bija tikai pashaa saakumaa, tad aizgaaja ciinjas un par cosplay visi aizmirsa ![]() Jaa ciinjas rulz, gan ar zobeniem, gan anime charu ciinjas speelee!!!!! Chii, pantsu!!!!!!................... ![]() |
Sigfa |
![]()
|
un neaizmirsstamais SoZ 'Mjaaaau ^^'
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:18) Tas bija vakara nagla, veel joprojaam smejos atceroties, betvinjam ljoti piestaav!!!!! Ahhh viss bija superiigi, arii tas kaa juus izsuucaat manu sulu un kad pamodos vajadzeeja dzert Tarhunu no kura slikti palika!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 29 2005, 20:08) QUOTE(+Chibi+ @ Aug 29 2005, 19:33) ehh, un es jau cereeju, ka tev pieleks ![]() Un es cerēju, ka man ir pielecis nepareizi. ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
nu, Church noraadija uz blakus apraktu suni, iistais suns saka, ka gribeeja tikai pajokot un vienu vakaru pavadiit patiikamaa kompaanijaa.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
oh cut off this spam...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Sigfa |
![]()
|
labaak buutu iepostojis ko jeedziigu, nevis kaarteejo anti-spam aizraadijumu
![]() ![]() par pasaakumu, nedriikst aizmirst to kaa Zakjis centaas apmierinaat visu pamatfunkcijas tendeetas uz eeshanu ar visaadiem pavaarmaakslas briinumiem, es gribeeju iet paliidzet redzot vinjas noruupeejushos sejas iztieksmi, bet slinkums man to neljaava dariit, es gribeetu vinju uzslaveet ar 13 reizeem uzslavu par nopuuleeshanos, ko pasaakumaa pie manis neviens pat necereeja sagadiit ![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Ko redzeju, viss bija super. Diemžēl es biju pirmais kas aizmiga. Ja kadam mani pietruka, tad gomen. Ja nevienam, tad labi ka nekam nesabojaju tusiņu
![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |