![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Man no Lielvaardes nav iipashi gruuti tikt uz Salaspili, un pagaidaam 20.-21. ir briivi, taapeec pienjemu, ka buushu!!!! Tas nekas, ja ieradiishos cosplay'ojot sevi???
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
btw, vai kāds kādreiz ir gājis ar metāla zonebu(uzasinātu) es speciāli šim gadijumām tādu gatavošu ko?? ja ir vai neviens nav ķēris roka nu piem pogaini ??
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Jul 29 2005, 20:35) btw, vai kāds kādreiz ir gājis ar metāla zonebu(uzasinātu) es speciāli šim gadijumām tādu gatavošu ko?? ja ir vai neviens nav ķēris roka nu piem pogaini ?? Ir dzirdēts, ka nekādas problēmas nav pat pilnā plate mail ar zobenu un morinig star rokās ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
manējais par laimi būs tikai katana tips ja nesabeigšu making laikā
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, nē, zobenus labāk nenēsāt atvērtā veidā. Ir bijuši gadījumi kad menti sienās klāt, un ja tekstalītam teiksim var atrunāties ".. siltais irocis..koks taču.." tad metāls ta vai tā skaitās aukstais, es savējo cītīgi nēsāju aptītu ar kautkādu lupatu.
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Taisam iesildiishanos
pirms 16taa datuma viens jauks anime/manga cieniitaajs ciitiigi jaapavada prom luudzu luudzu, cilveeki paliidziet! -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 26 2005, 21:50) Mana no Malice Mizer XD Hmmm... Mees te kaadi padsmit cilveeki no draugiem.lv gribeejaam riikot EGL tea party... Mosh ssos abus pasaakumus var apvienot, kaa nekaa GL tachu arii itkaa skaitaas kosplejs? ~BN~ -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Jul 29 2005, 09:27) hmmmmmmmmmmmmmmmm...piesakaas briivpraatiigi man paliidzeet pirms un peec? ar paiku utt, ak jaa un veel.......hmmmm, man nav datora uz kura baudiit anime.....anybody? Es varu palīdzēt!!! Slinkums man burties caur 6 lapām, bet liekas, ka pasākuma vadlīnijas sapraru ^^ Wiii... stimuls turpināt taisīt Nadeshiko tērpu, kas jau kādu laiku tika nobēdzināts stūrītī. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wow, es arī varbūt tikšu. Really. Es varu pacensties tikt un tikt galu galā.
![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Jul 29 2005, 22:56) QUOTE(Sephiroth @ Jul 26 2005, 21:50) Mana no Malice Mizer XD Hmmm... Mees te kaadi padsmit cilveeki no draugiem.lv gribeejaam riikot EGL tea party... Mosh ssos abus pasaakumus var apvienot, kaa nekaa GL tachu arii itkaa skaitaas kosplejs? ~BN~ taa taa..kas tur par tea party?kapee mani neviens nauv informeejis?es vareetu celjot atpakalj laikaa un,mjaa... ![]() un vispaar..es vareetu cosplayot miyavi,tikai ar piirsu otraa pusee ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Droshi cosplejo Miyavi... Vislabaak tieshi joushou gaidou jo tev taada matu kraasa ![]() Un btw, ja tu regulaari buutu uztureejusies draugiem.lv domubiedru grupaas (halloweentown, gothic, gothic lolita un malice mizer, kaa arii +++GOTHIC+++) kuraas esi pieteikusies ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Jul 31 2005, 12:41) Droshi cosplejo Miyavi... Vislabaak tieshi joushou gaidou jo tev taada matu kraasa ![]() Un btw, ja tu regulaari buutu uztureejusies draugiem.lv domubiedru grupaas (halloweentown, gothic, gothic lolita un malice mizer, kaa arii +++GOTHIC+++) kuraas esi pieteikusies ![]() ![]() ![]() euw..tas bija rude ![]() ![]() ![]() ![]() -->nu,lai nesanāk spamot,bik editoju postu-taga izlasīju domubiedros ideju,ziniet,baik jauki,tikai bus tā kā no rozā tilla jāatarda visi lolitu svārciņi ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Shkjiet esmu ieliidojusi vairaak nekaa biju domaajusi....
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Aug 1 2005, 12:48) vai tad kādreiz kāds ir ielidojis mazāk nekā bija iedomājies? ![]() nebaidies - viss būs štokos, bet pēc tam mēs visi draudzīgi to visu no tiem štokiem celsim lejā ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
lai piedaliitos ir jaaizdomaaa teerps!!! un kad juus taisaties riikot 6o cosplay???
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |