![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Augusta beigās...taisās rīkot!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nezinu vai datums jau ir izdomāts, bet ja kādu interesē, tad 20.08.2005. nekādi netieku, tāpēc pacentieties šo pasākumu neilikt tieši šajā datumā.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tu ļoti laicīgi pateici, ek, tad es vienkārši paturpināšu tēmu par datumiem.
Es noteikti netieku 17-22 augusts -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 2 2005, 23:44) Tu ļoti laicīgi pateici, ek, tad es vienkārši paturpināšu tēmu par datumiem. Es noteikti netieku 17-22 augusts njemt veeraa faktu cilveeki straadaa darbadienas man neder... un netikai man taakaa luudzu lai taas ir weekends.. nu veel varu pieljaut ka tas ir 5dienas vakars, tip peec darba, jaa un lai nav TN laikaa ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Eu dzeki un dzekenes apzheelojas! es riigaa buushu tikai sestdienas vakaraa!!!!!! ak jel... MAN IR JAATIEK TAKSH!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
piemeeram, varbuut var riikot 27-28 augustaa?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
27. - 28.? *sulk* Izvēle - Pape vai Salaspils, Pape vai Salaspils...... Pape, kur ir JŪRA, kur ir MIERS un BRĪVĪBA vai Salaspils, kur ir.... kultūras nams Enerģētiķis un bars otaku..... Pape vai Salaspils....
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
kaad atev Pape? kas tur? tu muus pametiisi? T-T
Salaspils, bars otaku, Daugava, purvs, maurinjsh, shashliks (varbuut), triis staavi!!!Un Chii!!!!(lai gan neesi redzeejusi, paprasi lai Lija pastaasta(tik ne pa telefonu, tavas ausis neizturees)) mieru un briiviibu ar saruupeesim(par to mieru zem jaut.ziim. bet luuk briiviiba...) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Aug 10 2005, 13:05) 27. - 28.? *sulk* Izvēle - Pape vai Salaspils, Pape vai Salaspils...... Pape, kur ir JŪRA, kur ir MIERS un BRĪVĪBA vai Salaspils, kur ir.... kultūras nams Enerģētiķis un bars otaku..... Pape vai Salaspils.... khem, khem... mnjām... ļogti grūta izvēle... tā kā Pape ir tikai viena no iespējām tad nju.. mēs viņu nu tā atmetam un nu paliek tikai viens variants.. Salaspils!!! Nju.. any qestions??? ![]() QUOTE(za4peedinja @ Aug 10 2005, 13:12) kaad atev Pape? kas tur? tu muus pametiisi? T-T Salaspils, bars otaku, Daugava, purvs, maurinjsh, shashliks (varbuut), triis staavi!!!Un Chii!!!!(lai gan neesi redzeejusi, paprasi lai Lija pastaasta(tik ne pa telefonu, tavas ausis neizturees)) mieru un briiviibu ar saruupeesim(par to mieru zem jaut.ziim. bet luuk briiviiba...) Emmm.. tik traki jau nav.. Bet viņš bija tik SUPERĪGS.. VISSUPERĪGĀKAIS, superīgākais kaķucītis, kas tobīd tur bija.. ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
baac baac baac 26-27 liepaaja :/
baac baac baac... jaaskataas aks un kaa... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hei, vajag vientoties, lai es zinātu, uz kuru datumu gatavu cosplay dabūt!
![]() -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
derētu gan savādāk negribētos meikto to visu pēdēja vakarā
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, ja vajag datumus, es saku skaidri unlieliem burtiem.
27-28. augusts Un tagad tauta pakārtojās šim te datumam. Ar visām Liepājām un Papēm. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 10:46) OK, ja vajag datumus, es saku skaidri unlieliem burtiem. 27-28. augusts Un tagad tauta pakārtojās šim te datumam. Ar visām Liepājām un Papēm. NOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Augusts manaa gjimenee ir sveetku paarpildiitaakais meenesis, kaadiem pieciem radiem dzimshanas dienas un man daziem draugiem dzimshanas dienas, un 27. manm teevam ir dzimshanas diena..............!!!!!!!! |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
ja 27. - 28. augusts... KUR? ja pie Zakja tad es par
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:55 |