IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

6 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> DBZ, Thoughts about DBZ?!
volzha
post Apr 13 2004, 12:47
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Latvia, Riga

Nu jā tas sižets kā viss atrisinās ir plain, esmu redzeejis visu no db lidz dbgt , un gaidu live action movie, kas arī tā īsti nav officiāli paziņota par iznākšanu, vieni saka ka būs otri noliedz, nu tie kuri saka ka būs, pastāstot par to kas viņu taisīs un kas uzņemsis filmā ir bik neticami. Taisīs viņu itkā Fox, bet vai taisīs, viss ir tik baumu līmenī.

--------------------
IPB Image
Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ladykiller
post Apr 13 2004, 13:16
Post #17

Jinushi
**

From: Majas, milas majas

QUOTE (ShinChan @ Apr 13 2004, 11:29 AM)
Manaas aciis DBZ un visi paareeji DB... atrodas tikai nedaudz augstaak kaa pkemoni. Pirkaart, sjii anime ir riktiiga ziepene, kas pati sevi saakusi jau atrazjot. Otrrkaart, teelu sisteema ir ljoti vaaja. Un, tresjkaart, kaa, velns paraavis, 50 seerijas visa to kausjlju brandzja var mociit vienu citplaneetieti, lielaakaa dalja aiziet bojaa (peec smagas ciinjas) un beigaas kaut kaa vienkaarsji nomusjiit (parasti Son Goku) ar peedeejaam speeka rezerveem. Beigaas visus kritusjos ar puukja paliidziibu atdziivina un visi dziivo laimiigi liidz naakamajam citplaneetietim. Paskaidrojiet man kaads, kas tas par murgu?

Elementari, DB ir serials kas izcelas nevis ar savu orginalitati, bet gan ar to ka tas benriem parada, kas ir draudziba, teamwork un nekad nepadoties. Pietiktu tikai ar 1 sagu, lai to visu pardaiitu, bet taakaa berniem gribas redzet ka vinju varonis paliek speciigaaks un redzet jaunus krutus trikus vienk. turpina ar pamata ideju visu talak.

Un luudzu nesaliidzinat pokemonus ar DB, jo pokemoni sakuma bija komercials plans un joprojam ir, bet DB nebija taadas domas, tas notikaa pec tam kad vins iekaroja lielu popularitati.

@volza nu vispar jau ir vairak neka 10 db filmu......
Bet ja tu doma tadu ko radis kino, nu to es ar gaidu

--------------------
You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright.
You do the kind of stuff that Prince would only sing about.
Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..."
+Quote Post
Seto
post Apr 13 2004, 15:40
Post #18

Danshaku

From: Riga

QUOTE (ShinChan @ Apr 13 2004, 11:29 AM)
Manaas aciis DBZ un visi paareeji DB... atrodas tikai nedaudz augstaak kaa pkemoni. Pirkaart, sjii anime ir riktiiga ziepene, kas pati sevi saakusi jau atrazjot. Otrrkaart, teelu sisteema ir ljoti vaaja. Un, tresjkaart, kaa, velns paraavis, 50 seerijas visa to kausjlju brandzja var mociit vienu citplaneetieti, lielaakaa dalja aiziet bojaa (peec smagas ciinjas) un beigaas kaut kaa vienkaarsji nomusjiit (parasti Son Goku) ar peedeejaam speeka rezerveem. Beigaas visus kritusjos ar puukja paliidziibu atdziivina un visi dziivo laimiigi liidz naakamajam citplaneetietim. Paskaidrojiet man kaads, kas tas par murgu?

man taa liekas ka pats arii esi skatiijies DBz - nu nemaaku spriest cik nopietni , bet parko ir runa tu zini- bet kapee tu noliec sho anime -man vinnha kaadreiz lloti patika , bet tagad jau kautkas cits - taaa ir gaumes lieta (manaa uztveree)...

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
Guest
post Apr 13 2004, 16:38
Post #19

Unregistered

Heh.. Jaaa DZB mūžīgā problēma, kā parādīt ka kāds ir kļuvis vēl stiprāks. Ja kautkādā tālā sērijā San Goku ir tik stiprs ka var uzspridzināt pasauli, kā viņš var būt vēl stiprāks. Ja viņš var jau uzspridzināt visumu tad seriālu kļūst neiespējami turpināt...
+Quote Post
Takashy
post Apr 13 2004, 16:54
Post #20

Danshaku

Um,par to DBZ realfilmu esmu dzirdeejis,bet laikam tas ir tikai viens "fake"(Sorry,nez. kaa to sauc latviski)...

Um,DBAF,um,liidz šim neesmu neko iipašu dzirdeejis ka kaads taisaas to taisiit...
Vieniigais ko es zinu ka tas ir arii kautkaads Fake,vai tikai kautkaads FanRažojums kurš tagad jau nez,. cik ilgi te visur paraadaas.....

PS:DB/Z/GT ar Pokemon saliidzinaat ir mazliet,um... ne tik iipaši labi....
Pokemon tur katraa seerijaa notiek viens un tas pats(Ash kautkur aiziet ar draugiem,satiek Team Rocket,Rocket komanda atkal tiek pievekta no taa Asha un visi ir happy)...OK taa jau DB... arii tas pats i,bet tomeer DB/Z/GT labaaks nekaa Pokemon... vismaz man taa liekas.....

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Yume
post Apr 13 2004, 17:53
Post #21

challenger

Group: Jounin

Hmm... izskataas ka pear DB te viedoklis riktiigi dalaas...
bet cilveeki, taa ir klasika, un klasika nav obligaati jaamiil, taa vienkaarshi jaaciena.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Rob_X
post Apr 13 2004, 19:25
Post #22

Shishaku

QUOTE (Yume @ Apr 13 2004, 04:53 PM)
bet cilveeki, taa ir klasika, un klasika nav obligaati jaamiil, taa vienkaarshi jaaciena.

Piekriitu. Klasika ir klasika un taa ir jaaciena.
+Quote Post
Seto
post Apr 15 2004, 11:19
Post #23

Danshaku

QUOTE (Robik @ Apr 13 2004, 06:25 PM)
QUOTE (Yume @ Apr 13 2004, 04:53 PM)

Piekriitu. Klasika ir klasika un taa ir jaaciena.

piekriitu jums ...

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
ShinChan
post Apr 15 2004, 12:38
Post #24

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (Inujasha @ Apr 13 2004, 02:40 PM)
man taa liekas ka pats arii esi skatiijies DBz - nu nemaaku spriest cik nopietni , bet parko ir runa tu zini- bet kapee tu noliec sho anime -man vinnha kaadreiz lloti patika , bet tagad jau kautkas cits - taaa ir gaumes lieta (manaa uztveree)...

bet logjiski. Tiesji taapeec jau kritizeeju, ka esmu skatiijies. labaak buut ja kritika balstiitos uz kaut kaadiem atstaastiem?
Es tacju neapgalvoju, ka sjii anime ir pilniigs suuu..., bet nu ne uz ko augstu jau arii nepretendee, tiesji taapeec es to lieku tikai nedaudz augstaak par pokemoniem un nav ko no sjii vairaak kaa 500 seeriju garaa seriaala taisiit kaut kaadu anime klasiku un neapstriidamu veertiibu. It viss uz sjiis pasaules pakljaujas kritikai un ja tas kritiku nespeej iztureet tad tam ir vieta veestures meeslainee... fuuu! pateicu visu ko domaaju smile.gif

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Rob_X
post Apr 15 2004, 16:38
Post #25

Shishaku

Es nebiju domaajis neapstriidamu veertiibu. Klasika ir klasika, vienalga vai suuds vai labs. dry.gif
+Quote Post
Yume
post Apr 15 2004, 17:37
Post #26

challenger

Nu ja, nekaa jau tieshi pateikt nevar.. kaa saka "viss muusu dziivee ir relatiivs" dazhiem patiik, dahziem nee... ko tad te tagad to taa izveerst... huh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
slay3r
post Apr 25 2004, 14:09
Post #27

Danshaku

DB man nekad īsti nav paticis. Varbūt tikai tāmdēļ ka es viņu pārsvarā nēsmu skatījies. Ir gadījies uzmest aci vācu kanālos. Vācīja DB vel aizvien ir topā! Nebīju domājis ka šī anime paliks tik ilgi ļautiņu "prātos".

Pagaidām labākās Animes manā skatījumā ir Hellsing
Un šķiet ka otrā labākā "for me" būs NGE

.

mad.gif gg mad.gif
+Quote Post
Kikumi
post May 3 2004, 23:53
Post #28

Ecchi-san

From: Rīga

Man kaut kā šis gabals nepatīk. Nepatika ne Dragonball, ne Dragonball Z, ne Dragonball GT un velns viņ sazin kādas vēl tur daļas! Mauprāt diezgan pārspīlēts sižets un pārspīlēti tēli (dažs labs tīri patīkams). Esmu to daudzreiz skatījusies, bet tās jēgu tā arī neesmu sapratusi... Sorry! dry.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
сприган
post May 4 2004, 00:22
Post #29

Jinushi
**

I like dbz manga.....dbz series were just terible mad.gif but dbz movies were just great! I like dbz movie 7 and 13 tongue.gif My favourite character is Piccolo
+Quote Post
Yume
post May 4 2004, 12:12
Post #30

challenger

Sprigan... a DBZ manga no seriaala gandriiz neatshkiraas, es vinju godiigi meeginaaju lasiit no Shounan Jump, nekaa... nevaru iedomaaties ka to var paveikt. dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43