IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

6 Pages V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> DBZ, Thoughts about DBZ?!
Kikumi
post May 4 2004, 12:18
Post #31

Ecchi-san

Group: Chuunin
From: Rīga

Varbūt ir kāds, kas to var. Es, atklāti sakot, pat to nevēlos redzēt. Sviesc kaut kāds... blink.gif

--------------------
Go and die, please.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Neziniitis
post Jun 30 2004, 14:07
Post #32

Unregistered

ko lai saka es atkal paaidu garām pašu interesantako, bet kā DBZ fans nevaru neteikt sekojošo:
1 DB AF ir fake, totāls izdomājums
2 Dagonball movies ... SUX es saprotu močīt citplanētieti kas visu laiku slēpa SAVU PATIESO SPĒKU nav jautri skatīties bet redzēt kā citplanētietis ir iznīcināts ar vienu uzbrukumu sūkā vēl varāk
3 Neapšaubāma klasika, bet neapšaubāmi iztēles trūkumi kad kars otrais var atgūties no jebkurām traumām un katrs trešais pārņem citus cīnītājus
4 nja varoņi arī nebij tie labākie
+Quote Post
Westy
post Jul 9 2004, 22:44
Post #33

Danshaku

Nu tur nav ko ! Dragon Ball Z ir nepaarspeets, dazas kaujas ir pat veerts noskatiities !! laugh.gif
+Quote Post
Yume
post Jul 9 2004, 23:48
Post #34

challenger

Group: Jounin

Atlaushios atkartoties, klasika jazin.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Jul 9 2004, 23:56
Post #35

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (Westy @ Jul 9 2004, 09:44 PM)
Nu tur nav ko ! Dragon Ball Z ir nepaarspeets, dazas kaujas ir pat veerts noskatiities !! laugh.gif

Nepaarspeets kaa garlaiciigaakaa anime un vienveidiigaako, apniciigaako un idiotiskaako kauju apvienojums, turklaat izceljas ar "Hameleonu rotalju" cieniigu seeriju skaitu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Hideki
post Jul 10 2004, 01:38
Post #36

Shishaku

From: Rīga, Imanta

QUOTE (Westy @ Jul 9 2004, 09:44 PM)

DB un DBZ seriaalus neesmu skatijies, bet kautkad sen nejaushi redzeejis DBZ Movie - 06.rm smile.gif ...
1. Kaujas ar lieliem robotiem... protams ka varonjiem nevajag nekaadus ierochus (mehus), taapat sadauziis tos kailaam rokaam (un kaajaam). laugh.gif
2.Laikam ar chiitu iesleegta nemirstiiba... rolleyes.gif Robots notjer vienu no varonjiem un no pusmetra attaaluma shauj ljoti ilgi... tikai pamatiigi izdauzot no vinja putekljus. rolleyes.gif
3.Viss beidzas ar kritienu no orbiitas, izsitot zemee pamatiigu bedri, ar sekojoshu izraapshanos no taas. Daudzreiz redzeets multenees, anime gan to nebija gadijies redzeet. Pokemonaa gan taa esot bijis. smile.gif Nu jaa. p2.

--------------------
"And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..."

"Not too late?
- Everyone is still alive. Inside of you.
I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone.
- Are you really sure?
I'm not alone. I'm going back to everyone.
The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time."
+Quote Post
Kikumi
post Jul 10 2004, 10:31
Post #37

Ecchi-san

From: Rīga

Kā jau es kaut kad agrāk teicu: pārspīlēts sižēts un pilnīgs murgs... dry.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Westy
post Jul 10 2004, 13:24
Post #38

Danshaku

Apskatieties uz DBZ varoniem vini ir vienkaarshi stiliigi cool.gif tie mati, taas acis nu taa ir legenda !

Nu lab, lab tad pasakiet kur juus VEEL kaadaa anime esat redzeejushi taadus ciinas skatus, piemeeram, Goku vs Majin Vegeta.

user posted image
+Quote Post
zweihander
post Jul 11 2004, 16:44
Post #39

Heimin
*

From: Latvia

Jaa klasika ir jaazin!! Ja njem veeraa ka es jau rtl 2 skatos no berniibas , kad veel tikai raadiija leetumus, man parastais DB bija sensaacija! taa es aizvadiiju visas DB seerijas, ptotams arii DBZ, tapeec (lai arii liekas nedaudz beernishkjiigi) DB respekteeju!

--------------------
A bit more & I'm away ..
+Quote Post
ShinChan
post Jul 11 2004, 19:04
Post #40

ultrafilozofs

QUOTE (Westy @ Jul 10 2004, 12:24 PM)
Nu lab, lab tad pasakiet kur juus VEEL kaadaa anime esat redzeejushi taadus ciinas skatus, piemeeram, Goku vs Majin Vegeta.

Melotu ja teiktu, ka man anime ir vajadziigas "taadas" ciinjas kaa DB vai DBZ. Vienveidiigas, apniciigas, nezjeeliigi garas, satursiki tuksjas, slikti animeetas, pa vidu kretiiniski dialogi un varonja vai nevaronja ieplestaas acis un necilveeciigie kjeercieni ieraugot kaadu pretinieka pielietotu ciinjas panjeemienu, ko tas nebija gaidijis (piem, saveelis sev uz galvas milzoniigu energijas bumbu, kas peec briizja nesteidziigi veljas virsuu pretiniekam). Visu sjo stulbumu vainago Drakonripluju savaaksjana, puukja izsauksjana un visu nedabiigaa naavee (visticamaak no kaarteejaa citplaneetu iekarotaaja rokas kritusjo) gaajusjo atdziivinaasjana. Par klasiku es atljautos nodeeveet NGE un tam liidziigus emocijas raisosjus un satura zinjaa nevainojami izstraadaatus anime seriaalus, nevis sjo "ziepeni", kuru var skatiiities ja vien nekas cits praatiigaaks nav daraams.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Westy
post Jul 11 2004, 19:28
Post #41

Danshaku

QUOTE (ShinChan @ Jul 11 2004, 06:04 PM)
QUOTE (Westy @ Jul 10 2004, 12:24 PM)

Melotu ja teiktu, ka man anime ir vajadziigas "taadas" ciinjas kaa DB vai DBZ. Vienveidiigas, apniciigas, nezjeeliigi garas, satursiki tuksjas, slikti animeetas, pa vidu kretiiniski dialogi un varonja vai nevaronja ieplestaas acis un necilveeciigie kjeercieni ieraugot kaadu pretinieka pielietotu ciinjas panjeemienu, ko tas nebija gaidijis (piem, saveelis sev uz galvas milzoniigu energijas bumbu, kas peec briizja nesteidziigi veljas virsuu pretiniekam). Visu sjo stulbumu vainago Drakonripluju savaaksjana, puukja izsauksjana un visu nedabiigaa naavee (visticamaak no kaarteejaa citplaneetu iekarotaaja rokas kritusjo) gaajusjo atdziivinaasjana. Par klasiku es atljautos nodeeveet NGE un tam liidziigus emocijas raisosjus un satura zinjaa nevainojami izstraadaatus anime seriaalus, nevis sjo "ziepeni", kuru var skatiiities ja vien nekas cits praatiigaaks nav daraams.

Nu nez kaadas anime tad ir labas ? Visaas redzu tikai paarspiileeti lielaas acis un drausmiigi spicos degunus. Anime ir japaanu animaacija kuraa vini atspogulo savas nepilniibas.
+Quote Post
ShinChan
post Jul 11 2004, 20:30
Post #42

ultrafilozofs

QUOTE (Westy @ Jul 11 2004, 06:28 PM)
Nu nez kaadas anime tad ir labas ? Visaas redzu tikai paarspiileeti lielaas acis un drausmiigi spicos degunus. Anime ir japaanu animaacija kuraa vini atspogulo savas nepilniibas.

Labas anime ir ljoti daudz negribu atkaartoties taapeec palasi kaut vai ko cilveeki ir sarakstiijusji sjinii sadaljaa pie teemas iecieniitaakaa anime un manga. vairums no tur mineetajaam ir labas. Starp citu ne jau BB un taa spin off'u animaacija ir tas, kas man tajaa seriaalaa nepatiik. Palasi ruupiigaak manu ieprieksjeejo postu.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Rune
post Jul 11 2004, 20:33
Post #43

Danshaku

From: Kur pagadās.

Kaadas anime ir labas? Ja gribi ciinju tipa anime, kur ir story, tad skaties Rurouni Kenshin pirmaas 4 OVAs. Tur, manupraat, nav tik traki ieplestas acis.

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
+Quote Post
ShinChan
post Jul 11 2004, 23:44
Post #44

ultrafilozofs

QUOTE (Rune @ Jul 11 2004, 07:33 PM)
Kaadas anime ir labas? Ja gribi ciinju tipa anime, kur ir story, tad skaties Rurouni Kenshin pirmaas 4 OVAs. Tur, manupraat, nav tik traki ieplestas acis.

Nu Kenshins ir aarpus konkurences wink.gif
Atkaartoju: man neuztrauc ieplestas acis, nedabiigi lielas mutes vai frizuuras, pat tas idiotiskais kami hami haa!!! Man ir pretenzijas pret DB un DBZ saturu. Un tas ir taads, kaadu to es noraksturoju visos savos postos, ko esmu ielicis pie sjiis teemas. Ok, tas ir mans sbjektiivais viedoklis, un pieljauju, ka daudziem DB un DBZ liksies anime virsotne un nepaarspeets sjedevrs, bet es tam piekrist nevaru.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
xikes
post Jul 12 2004, 14:06
Post #45

Koushaku

Nu nez.. manupraat, tik looti slikts jau tas DBZ arii nav.. nez.. kad senaak skatiijos (kad vinsh pirmo reizi gaaja pa RTL2 ) tad biju tiiri vai sajuusmaa.. njaa.. kad tagad paskatos, nedaudz prasts jau liekas wink.gif , bet kur gan veel var redzeet charus, kuriem piemiit lidoshanas speejas, un kuri ar energijas vilni vien var sashkaidiit klinti..?
Nez.. njaa.. piekriitu par garumu.. dazi desmitu seeriju vareeja arii pilniigi nemaz nebuut... , jo vinas pilniigi neko,bez varbuut nelielas noskanas radiishanas, story nemaina... Nu story.. njaa.. tagad nedaudz atgaadina pasaku par zelta zivtinu.. smile.gif Bet kaadreiz likaas tiiri pienemams.. rolleyes.gif
Taatad secinaajums: DBZ laiks ir pagaajis, savam laikam tas bija vienkaarshi ideaals.. bet tagad.. vajag kaut ko citu, kas vareetu to aizstaat... wink.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post

6 Pages V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31 July 2025 - 14:24