![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Beidziet te apvainot DB/Z loti laba manga un anime, kuru pat skataas muusdienaas. Tas ir shedevrs, kaa da Vinchi darbi
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Bet ko tu gribēji? Visi saka kā ir....
-------------------- Go and die, please.
|
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man viens jautājums, kas ir Dragon Ball AF? seit nokačāju opening video
-------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Dragon Ball AF ir neeksistējoša anime, kas turpinās pēc visiem pārējiem Dragonballiem. Tai ir 193 neeksistējošo sēriju.
![]() ![]() ![]() http://www.myfavoritegames.com/dbz/DBAFEpisodes.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball_AF |
Kriss |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 05 ![]() |
Man sākumā DB galīgi riebās. vēlāk, kad sāka rādīt DBZ tad sāku skatīties un vēlāk vēl noskatījos DB. Es visas anime skatos pa RTL2, neko netā nekačāju. Man par ilgu. Vācu val. gan šucē nemācos, bet no ilgās skatīšanā jau ir iegājis baigi labi...
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Atceros ka Db kad goku mazs bija vinnam taa aste arii bija kur vinja palika un tagad jaunajaa DBZ speelee uz vaaka vinjsh tajaa merkakja formaa!!!
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kriss |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 05 ![]() |
man tur šausmīgi krita uz nerviem tas, ka viņi tur pussēriju skatās viens uz otru. Un tad sērija beidzas
![]() |
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Kriss @ Dec 18 2005, 23:18) man tur šausmīgi krita uz nerviem tas, ka viņi tur pussēriju skatās viens uz otru. Un tad sērija beidzas ![]() Bet kad sākas tie kauju skati tad tik ir ko redzēt ... cik nu paliek laika tam kautiņam ![]() -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
nu jaa tagad kad skatos bleach, dbz aizmirsts,bet nu sogad noskatiijos dbz, nu no saakuma jau likaas murgs, bet tad iepatikaas, tieshi teeli, saturiski jau whatever
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rinchis |
![]()
|
DBZ un Bleach īstenībā nemaz nav ko salīdzināt pēc manām domām Bleach ir kudi labāks kā nekā , varētu pat teikt ka, dažādas paudzes anime
-------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ļoti nepatīk tas zīmēšanas stils. Ar mūsdienu anime salīdzināt gan nevar, bet priekš tik vecas anime, labi.
QUOTE(Westy @ Dec 30 2004, 18:36) Beidziet te apvainot DB/Z loti laba manga un anime, kuru pat skataas muusdienaas. Tas ir shedevrs, kaa da Vinchi darbi ![]() P.S.Tas ir milzīgs uzbrauciens da Vinči mākslas cienītājiem ![]() Bet nenoliegšu, ka DBZ ir sava veida šedevrs, bet to nedrīkst salīdzināt ar pavisam cita mākslas veida pārstāvjiem. Ja gribas salīdzināt, salīdzini ar tajā pašā laikā tapušām anime. -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Gribetos lai DBZ animatori sataisitu kautkadu jauno DBZ,DBGT u.t.t. versiju tikaj lai vinjiem nebutu tik daudz kludu un tas viss butu jaunas animacijas stila(nu kippa ka bleach)... un vel lai tai versijai nebutu mazak par 100 serijam
![]() |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
taa starp citu, daudzi kas bija iesaistiiiti dbz projektaa, ir tagad arii naruto un bleach
![]() ![]() http://www.tv.com/dragonball-z/show/1904/similar.html&flag=4 nu lab bik sajaucu ![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Nu man jau nu ļoti patika DB/DBZ/DBGT!!
![]() Un man tieši patīk tas kā viņi zīmē DB/DBZ/DBGT Cilvēkus utt...! Man pat tas nešķiet par šedevru bet gan par mūsdienu grāvēju! ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Marekso @ Jan 1 2006, 02:27) sazinājos ar Stephanie Nadolny - The Voicer of Goku (Little);Gohan (Little); Goku Jr.!! kaapeec? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:53 |