![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Varu tikai piekrist ShinChan.
Daži avatarus maina bieži tik tapēc ka viņi jūtās savādāk! ![]() ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Pat ezim skaidrs, ka manu brīnumu nav iespējams pārspēt, līdz ar to, šo topiku var slēgt
![]() ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Shumins @ Jul 30 2005, 15:10) Protmas ka objetiivu risinaaju var rast....nejau taa ka katrs gaudo mans ir labs, tam ir tas vai shitais...bet visu var noveertet... Pameegjinaashu primitiivi izstaastiit....Sanaak kopaa desmit cilveeki un skataas bildes...ir divas bildes...Uz vienas Zilonis uz otras govs... Devinja saka ka govs ir stulba govs un tiem patiik zilonis, tad shajaa desmit cilveeku grupaa labaakaa bilde ir taa ar ziloni... lietu vērtēšana pēc abstraktām skalām ir tik komplicēta lieta, ka par to psiholoģi disertācijas raksta. Mazliet vienkāršāk kļūst, ja vērtēšanas processā tiek ieviest viens (un tikai viens) kritērijs. Tavā gadījumā izskatās, ka vērtēšana notika pēc attēlotā dzīvnieka intelekta pakāpes - es domāju daudzi piekritīs, ka vērtēt avatarus pēc šāda principa būtu mazliet ... nekompetenti ![]() Vērtējot avataru varētu ņemt vērā šādus kritērijus: attēla kvalitāte (atkarībā no stila var būt ļoti subjektīvs rādītājs), attraktivitāte (ļoti subjektīvs), atbilstība cilvēkam (ļoti grūti novērtēt nepazīstot pašu cilvēku), attēlotā tēla popularitāte (nu ko - visi saliekam Naruto vai Pikachu un beigta balle?). Vairāk man nekas prātīgs pat neparādās. Apkopojot šo te visu domu mēs redzam, ka tādai lietai kā avataru vērtēšanai nav nekādas jēgas, jo visi iespējamie vērtēšanas kriteriji ir subjektīvi - katrs sev ieliek, viņaprāt, vislabāko avataru. Un tas arī ir šim cilvekam vislabākais avatars, jo viņš to par tādu uzskata ![]() Protams, tīri egoistisku apsvērumu dēļ varētu rīkot avataru "vēlēšanas" - izveidot lapu kurā būtu attēloti visi avatari uz katrs foruma loceklis varētu zem viena vai vairākiem avatariem ielikt 'ķeksīti', ja tas viņam/viņai liekas "labs" un pēc tam sasummējot visas balsis mēs varētu uzzināt, kuru avataru lielākā daļa cilveku uzskata par labu. Taču vēlreiz ir jāatgādina, ka tas nebūt nenozīmē, ka tas ir "labākais avatars". ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tad jau lai noteiktu labāko avataru, ir jāizveido ekspertu sistēma. Ir jāsavāc eksperti pēc Individuālās, kolektīvās vai iterācijas metodes. Jāorganizē avataru īpašības tripletos, produkcijas likumos, semantiskos tīklos vai freimos. Un pēc iegūtajām ekspertu zināšanām (pēc kādiem kritērijiem vērtē avus) jāiegūst rezultātu ar asociatīvo vai kauzālo lēmumu pieņemšanas principu.
![]() Shumins, tu tagad aprakstīji vienu no ekspertu sistēmas veidiem. |
Hikaru |
![]()
|
QUOTE(Shumins @ Jul 30 2005, 17:04) QUOTE(Hikaru @ Jul 30 2005, 16:01) Tad jau lai noteiktu labāko avataru, ir jāizveido ekspertu sistēma. Ir jāsavāc eksperti pēc Individuālās, kolektīvās vai iterācijas metodes. Jāorganizē avataru īpašības tripletos, produkcijas likumos, semantiskos tīklos vai freimos. Un pēc iegūtajām ekspertu zināšanām (pēc kādiem kritērijiem vērtē avus) un jāiegūst rezultātu ar aociatīvo vai kauzālo lēmumu pieņemšanas principu. ![]() Nee taa gan nedari...Labaak lai balso visi reg. lietotaaji... Shim driizaak vajadzeetu buut labaakam, kas patiik vieteejiem, nevis expertu grupai...ja vismaz vari pats balsot...tad atbildi par to, kas sabalsots un priecaajies par rezultaatu...tikai nezinu, kaa lai piesaka savu avataru un cik daudz Eksperts var būt jebkurš vietējais arī. Var izvēlēties jebkuru cilvēku grupu pēc voluntāriska, balsošanas, pašnovērtēšanas vai ekspertu ticamības metodes. Visi šajā forumā ir pieļaujami būt par ekspertiem, ja viņi saprot, kas ir avatars un var to novērtēt. |
Hikaru |
![]()
|
Man vesels kurss bija par ekspertu sistēmām (kā pieņemt lēmumu). Un ir daudz dažādas metodes kā novērtēt vienu vai citu lietu. Vienā metodē eksperti var zināt par ko nobalso citi, citā - nezina. Vai var vienkārši savākt no visiem infu, kas kam patīk, un ar topoloģisko modelēšanu noteikt labāko avu, bez ekspertu iejaukšanas, piemēram.
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jul 30 2005, 16:17) Man vesels kurss bija par ekspertu sistēmām (kā pieņemt lēmumu). Un ir daudz dažādas metodes kā novērtēt vienu vai citu lietu. Vienā metodē eksperti var zināt par ko nobalso citi, citā - nezina. Vai var vienkārši savākt no visiem infu, kas kam patīk, un ar topoloģisko modelēšanu noteikt labāko avu, bez ekspertu iejaukšanas, piemēram. Mums šito arī mazliet mācīja, bet nu es jau gribēju kā vienkaršāk, uzskatāmāk ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Paldies Yumei ka ieguldiiji laiku shiis diskusijas izneshanai...
QUOTE(Shumins @ Jul 30 2005, 01:05) Man gan savs avatars nepatiik un zinu, ka nepatiik arii citiem...bet laikam jau taapec ieliku... ![]() nav ne vainas avam... QUOTE(Hikaru @ Jul 30 2005, 15:57) QUOTE(ShinChan @ Jul 30 2005, 00:31) QUOTE(lastguru @ Jul 29 2005, 23:01) kaada kraasa ir labaaka: zalja vai sarkana. zaļa sarkana ![]() aizej apeed sarkano gurkji ![]() QUOTE(Shumins @ Jul 30 2005, 16:10) Devinja saka ka govs ir stulba govs un tiem patiik zilonis, tad shajaa desmit cilveeku grupaa labaakaa bilde ir taa ar ziloni... jaa, un zilonim noteikti ir liels interekts... QUOTE(Hikaru @ Jul 30 2005, 17:06) Visi šajā forumā ir pieļaujami būt par ekspertiem, ja viņi saprot, kas ir avatars un var to novērtēt. nu un kaa to noveerteet? vai visiem priekshstati par to kaa veerteet ir vienaadi? ja nee, tad veerteeshana ir bezjeedziiga... aizej saliidzini datora monitoru un spuldziiti nepasakot kriteerijus... spuldziite labaak spiid, bet monitors raada bildi, katra lieta ir unikaala un ar otru neaizvietojama. QUOTE(Shumins @ Jul 30 2005, 17:09) Nulabi panjem desmit vieteejos peec izveeles...be 11-ne, tad tas vienpadsmitais peec spihologjijas teiks...baa taas jau notika bez manis...Un es rezultaatiem neticu, balsotu es, vot tad buutu shitaa vai taa...nu tas ja 11 ir smadznes ![]() visi arii var buut eksperti... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
bypass |
![]() ![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Manuprāt, vislabāk noslēgt avatārus un signatures nost, neradīsies nepareizs priekštats par cilvēku. Uzliec savā avatārā kawai female čarteru un esi drošs, agrāk vai vēlāk kāds tīņa vecuma indivīds tevi nosauks par geju vai labākajā gadījumā par pedofīli. Mēs esam visu vareni, gūglējot bildes(+paintā piedrukāts savs niks vai kāda "gudrība", kā nu bez tā) un signaturēs bāžot "lielo vīru" atziņas no wikicitāta.
Un kāda runa būt "teh best 1337 avatar!!1 ", ja ne paša cepts attēlotais kontents ir. Bet pareizi, pieliekam vienu jaunu layeri PS ar <ievieto effekta nosaukumu šeit> un savu niku, done, "mans avatārs". Zero-creativity. Ak, šī jaunatne. I feel damn good without an avatar. |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
QUOTE(bypass @ Jul 30 2005, 21:04) blaa blaa blaaaa..... ...turpinot domu: manuprāt, vislabāk ir noslēgt pieeju netam, nebūs vīrusu. Uzliec uz kompja 'Logus" un esi drošs, agrāk vai vēlāk kāds tīņa vecuma indivīds tevi nosauks tevi par Bila mīļotāju vai labākajā gadījumā iedos buču. Mēs esam kruti, pērkot kreklus (+botas un cepures, kā nu bez cepurēm) un **kaļu slaukot ar papīru no Zewa. Vislabāk ir nolīst tumšā stūrī, nedarīt neko. neviens nevi nenīdīs, neviens uz tevi nedusmosies. Nebūs problēmas. Bet īstenībā es gribēju pateikt, ka Avatari un paraksti ir OK. Nesabojā visu tikai tāpēc, ka tev ir bijusi kāda bērnības trauma dēļ uzmācīgiem avatariem un parakstiem. (pac vainīgs - Maskačka nav īstā vieta, kur daudzīties pēc 23.00. Jebkam dzīvē var piesieties, nevajag tikai visu, ar ko gadās kāda probza, aizliegt. Arī šis jaukās bildes zem nika ![]() āmen. Gaidu naida pilnus postus, kuros tiks izgāzti savi kompleksi. 2 bypass : a neko ![]() -------------------- ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE ...turpinot domu: manuprāt, vislabāk ir noslēgt pieeju netam, nebūs vīrusu. Uzliec uz kompja 'Logus" un esi drošs, agrāk vai vēlāk kāds tīņa vecuma indivīds tevi nosauks tevi par Bila mīļotāju vai labākajā gadījumā iedos buču. Mēs esam kruti, pērkot kreklus (+botas un cepures, kā nu bez cepurēm) un **kaļu slaukot ar papīru no Zewa. Vīrusi pārsvarā ir līkrocības rezultāts. QUOTE Bet īstenībā es gribēju pateikt, ka Avatari un paraksti ir OK. Nesabojā visu tikai tāpēc, ka tev ir bijusi kāda bērnības trauma dēļ uzmācīgiem avatariem un parakstiem. (pac vainīgs - Maskačka nav īstā vieta, kur daudzīties pēc 23.00. Jebkam dzīvē var piesieties, nevajag tikai visu, ar ko gadās kāda probza, aizliegt. Arī šis jaukās bildes zem nika Pareizi, ja tev trūkst argumenti, uzreiz sāc novelt vainu uz bērnības problēmām, traumām vai nepilnībām dzimumdzīvē, tas tak ir tik ērti un parocīgi. Parakstus un avatārus var atslēgt individuāli. Es nedomāju šo iespēju liegt visiem, kā tu to biji uztvēris.QUOTE āmen. Gaidu naida pilnus postus, kuros tiks izgāzti savi kompleksi. 2 bypass : a neko . Tavās domās saskatu zināmu loģiku, taču , cik forumos esmu (5), šis ir 1., kuram nesimpatizē awatari. un paraxti. Rezumējot, es izteicu savu viedokli par avatāriem, tu lecīgā manierē paburkšķēji pretī, nekas jauns. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE Zero-creativity. Ak, šī jaunatne ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:41 |