![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
ak, kāds es esmu slikts. *sit galvu pret sienu* nejaux!
paraksts bija. Un ne no wikipēdias. Nepamanīji.Zēl. Bilde man ar tagad ir. Smuka ! Izdoma man ir. Kā gan citādi es varēju to tekstiņu samurgot īsā laikā? Vīrusi ir līkrocības rezultāts. Vīrusi ir zināšanu pielietojuma rezultāts. Līkrocības rezultāts ir kompī salaisti vīrusi. Zero-creativity. Ak, šī jaunatne. Nezinu, ko teikt. Aplauzos. Tas bija uzbrauciens manam superduper-creativity. Es pat taadiem nemeegjinu uzbraukt ![]() ![]() Re, cik ārā smuks mēness! -------------------- ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Un Tu, kam avatars un sigs vispār nav, gan esi ar varen lielu izdomu! Restekpa! Runā vēl gudras lietas... Es domāju, ka liela kreativitāte nav vajadzīga, lai ieietu kontrolpanelī un uploadētu uzgūglētu avatāru. Bet nu labi...QUOTE ak, kāds es esmu slikts. *sit galvu pret sienu* nejaux! Es vēlreiz atkārtoju, ka es izteicu savu viedokli par avatāriem. Tu to uztvēri kā personīgu apvainojumu, ļoti jauki.paraksts bija. Un ne no wikipēdias. Nepamanīji.Zēl. Bilde man ar tagad ir. Smuka ! Izdoma man ir. Kā gan citādi es varēju to tekstiņu samurgot īsā laikā? Vīrusi ir līkrocības rezultāts. Vīrusi ir zināšanu pielietojuma rezultāts. Līkrocības rezultāts ir kompī salaisti vīrusi. Zero-creativity. Ak, šī jaunatne. Nezinu, ko teikt. Aplauzos. Tas bija uzbrauciens manam superduper-creativity. Es pat taadiem nemeegjinu uzbraukt No vilka skriesi, motorzāģim ķēdē ieskriesi Re, cik ārā smuks mēness! Neiešu ar tīņiem kašķēties. Conversation is over. |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
lūk dažu avataru krātuves :
1.LINKS vēl viens un vēl viens LINKS vēl viens. Nu jau 5. es domāju, var atrast bildi, kuras dēļ vīrieti nesajauks ar sievieti. -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(bypass @ Jul 30 2005, 21:04) Mēs esam visu vareni, gūglējot bildes(+paintā piedrukāts savs niks vai kāda "gudrība", kā nu bez tā) un signaturēs bāžot "lielo vīru" atziņas no wikicitāta. Un kāda runa būt "teh best 1337 avatar!!1 ", ja ne paša cepts attēlotais kontents ir. Bet pareizi, pieliekam vienu jaunu layeri PS ar <ievieto effekta nosaukumu šeit> un savu niku, done, "mans avatārs". Zero-creativity. Ak, šī jaunatne. beidzot! voice of sanity! bet vispār, nudien tev piekrītu attiecībā par to avataru/signature kreativitāti. un runa jau neiet tikai par tīri grafisko, bet arī saturisko kreativitāti. atceros, ka reiz Signature topikā pajautāju, kāda vispār jēga ir no tām signaturēm, ar kādu domu tās te tiek ražotas, jo nu.. lielākā daļa tā vien ir, ka tikai smuka bildīte un random teksts piemuķīts klāt - ja ne "domugrauds", tad tik vien kā varoņa/seriāla nosaukums. jēga? neredzu. toreiz gan man augsti godātais Sigfa dikten sabrauca augumā, kā es, sak, atļaujos šitā runāt, ka neko nesaprotu, ko aizskaru Photoshopa ģēnijus, ja pati nejēdzu pat aplīti paintā uzvilkt :) (nu ok, ne gluži tā viņš teica, bet tas tā kopsavilkumā ideja no viņa teiktā). gribēju gan toreiz viņam ar kādu biezāku vārdu veltīt, bet tad padomāju, ka nau ko - jo nu, jo sūdu baksta, jo tas vairāk smird. protams, gan jau ka kāds man iebāzīs man acīs, ka man pašai ir gan avatars, gan signature. ok, ir. bet vismaz avatarā esmu es pati; bildējis gan viens labs draugs, un es, ļaunā, atsauci uz viņu neesmu ielikusi (me=bad). un par signature - heh, tā, ja godīgi, ir paņirgāšanās par signaturēm kā tādām. random generated bullshit. QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 30 2005, 23:51) :lol: :lol: Un Tu, kam avatars un sigs vispār nav, gan esi ar varen lielu izdomu! Restekpa! Runā vēl gudras lietas... :lol: :lol: zini, šinī pārraibinātajā barā nudien sāk likties, ka lielāka izdoma ir vajadzīga, lai neuzliktu seu augšā, apakšā, priekšā un pakaļā avatarus un šmavatarus ;) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Pilnībā piekrītu anti teiktajam.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
hihi, nenoturējos.
(veidots, papildinot manis iepriekš teikto) ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Solidarizējos ar anti. Baneru likšana sigu vietā ir sērga kas jāravē. Ja avatari īpaši nelec acīs (protams ir arī izņēmumi - pinky vai kā viņu tur) tad bilde vai kā dažam labam kustīgu gif'u jūra pirmkārt, paildzina lapas lādēšanās laiku, un, otrkārt, traucē lasīt pašu tekstu. Viens liels ņirbulis un raibulis bez dziļākas jēgas. Vienīgais baneris kas man daudz maz patīk ir Sigfam - vienkāršs un nelec acīs, pārējiem... kādas nu katram pāvam tās astes spalvas ir ar tādām publikai izrādās.
Mans iersosinājums ir ņemt un sabāzt visus banerus vienā pavedienā un tur arī mērīties ar "krāniem"(fotošopa prasmēm). Cik zinu šāds topiks jau ir, tāpat ir taisīts arī konkurss par labāko sigu, nu tad turpinam tradīciju, pie viena novācot bildes no parakstiem. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Hm...
Avatarus nevajag censties objektiivi veerteet. Topiks "Labaakais avatars" radaas, lai cilveeki vareetu slaveet avatarus, kas vinjiem patiik, un, attieciigi, slaveetie vareetu tiiksminaaties. Ko jums veel vajag? Trofejas un preemijas "Labaakais avatars 2005"? Varbuut avataru high scrore tabulu un speeliiti, kuraa var shaut citu cilveeku avatarus? IMHO: 1. Baneri apgruutina lasiishanu. 2. Avatari mani netraucee (iznjemot, reizeem, kad iekliist kaut kaadi hentai). 3. Nestandarta fons apgruutina lasiishanu. Zheel, ka attieciigais topiks tika sleegts. Kur man tagad ierakstiit "pokemonu" definiiciju taadaa izpratnee, kaada taa neformuleeta bija vismaz pirms kaada gada vispaariigaa latvieshu interneta sabiedriibaa? Shinii topikaa? ... Nu, ja kaadam interesee, taisam topiku "Muusdienu pokemons, philologjiska rakstura diskusija". Ideaalais risinaajums: Roze izstraadaa skaistu otaku.lv risinaajumu, kuraa edg var atsleegt sigu bildes, var atsleegt konkreetu useru paskaistinaajumus u.t.t. u.tml. Risinaajums atkriit, jo nav reaals (izmaksas paarsniedz jeegu). Reaalais risinaajums: Kaads uztaisa poll "Atsleedzam bildes parakstos?", kur mosh pieljaujam iespeeju pat vispaar izniicinaat parakstus (jo reaali paraksti nenes dizhu jeegu). Un taa kaa kraasainus fonus atsleegt pilniibaa nav labi, tad tos jaapieciesh, attieciigos postus paarsvaraa ignoreejot, liidziigi kaa tos, kurus gruuti lasiit punktu truukuma deelj. Un es, kaa skatos, ieveeroju, ka shis topiks (shis!) saakaas ar to, ka edg (saukts par egd, kas ir tomeer tuvaak patiesiibai kaa edq vai edge) nomainiijis savu avataru, un attieciigaas izrietoshaas sekas. Es shitaa pieradu pie Yume avatara (viens bija ljoti ilgi). Nesapratu neko, kad vinja nomainiija. Bet nevar jau arii prasiit lai nemaina - pieriebjas tachu tas avatars pasham ar. P.S. zalja. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Edg: parakstus katrs juuzeris var atsleegt savaa vadiibas panelii. Runaajot par speeliiti kuraa var shaut citu avatarus, tuuliit uztaisiishu.
UPDT: nu labi neuztaisiishu, baigais chakars. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 1 2005, 13:55) Forshi, paldies. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Cilveeki atsaucieties! Vai kaads bija piesaveojis Yumes "Careless" avu?
Pliiz help! -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() Kads man tagad avatars? šis ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Aug 31 2005, 12:34) Mde thx... un kapeec es nezinaju to prikolu ar F5 >_< lab pof velreiz thx ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jums visiem te baigi labie avatari! Man patiik Hikaru avatars, arii Red Foxy, bet vispaar gandriiz visiem, ko es te zinu, ir baigi labie avi! Ceru, ka neko neiebildiisiet, bet es driizumaa mainiishu!
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |