![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
omiite un vecteetinsh arii kaadreiz ir bijushi pokemoni!
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 16:47) taa viš i... un man domaajam, ka cilveeki kuriem tas traucee, gan jau izdziivos tai skaitaa arii tu, tad mees visi laimiigi dziivosmim un postosim taalaak, liidz atkal kaads kko tml uzrakstiis un tad tas vis saaksies... -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
*noslauka sveidrus* nee, man shodien pietiek. Godiigi sakot man ir dzilji vienalga, es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu. Vnk bija garlaiciigi. Labi, es eju tuseet.
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Manis peec Shaisuke vareetu raxtiit kaut vai mainot burtus vai vaardus katru savaa kraasaa...
![]() Sigfa - Chill out man... Take a COLD shower! ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Es biju tas nejauks foruma daliibnieks kas aizsuutiija vinjai PM ar aizraadiijumu. Man ljoti nepatiik, jo bold+italic ieveerojami apgruutima lasaamiibu, bet ja tas veel ir zilaa fontaa, tad shausmiigi kaitina acis. ja tev ljoti patiik rakstiit zilaa kraasaa, tad vismaz novaac to bold+italic...
pareizi jau piemineeja - fonta izskata mainja ir paredzeeta tikai lai kaut ko izdaliitu. pameegjini piemeeram nodot skolaa/universitaatee (ehm... nezinu cik tev ir gadi, jo peec profila sanaak ap 100...) kaut kaadu referaatu kas viss ir uzrakstiits ar virsraksta fontu (vispaar jau man liekas pat ja tikai bolditalic buus vienalga pasniedzeeji piekasiisies). Vispaar es shaubos ka tikai man taa origjinalitaate (ja neteikt vairaak, iebrienot dzilji psihologjijaa... to vareetu atstaat ShinChanam - vinjam labaak izdodas) traucee - vienkaarshi es biju tik bezkauniigs ka to pateicu pirmais. esmu paarliecinaats ka ir veel daudzi cilveeki kas vienkaarshi negrib striideeties un pienjem to rakstiishanas stilu kaa dabas stihiju... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pokemoni skaitaas cilveeki, kas afishee sevi par to kas vinji nav... Piem,*nodraazta teema*, ja es tagad staigaatu apkaart pa vecriigo ar melnaam dzinsaam, korn kreklu un pie somas ziimiiti ar uzrakstu gothic girl, tad mani vareetu saukt par pokemonu...
Vai arii, ja es no sevis, kam nav atbilstoshu uzskatu, uzmeistarotu piem. gotu un censtos iekljuut alternatiivo kompaanijaa, jo tas redz ir kruti, arii tad mani vareetu taa saukt... zinaama taisniiba arii slay3r ir... Un lastguru... tur jau taa lieta... mees neesam skolaa... forumaa katram ir tiesiibas izteikt savu viedokli, kaadaa veidaa vinjsh to veelas. Mans iemesls tam ka es taa rakstu ir atshkjiriiba, taads nu mans raksturs ir, tur neko nevar dariit, tas, ka negribu buut taada kaa paareejie nav nekas slikts, bet aciimredzot dazus tas traucee... No savas atshkjiriibas atteikties netaisos, taapeec arii iesaaku sso topiku, piedaavaaju kompromisu, zils fonts bez bold un italic , ja kaadam ir veel kaadi piedaavaajumi, uzklausiishu... Sigfa mani nepareizi saprata ja uzskata ka esmu atnaakusi karot. BN -------------------- ![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
man arī netraucēzils fonts
Tikai, ja tā sāks raxtīt daudzi, būs grūti lasīt. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es oomiitee neklausiishos, labaak pataupiishu acis, lai vareetu redzeet arii ko citu bez burtiem, bet kam mums nieres? ejam nodzert!
Tikko ieveeroju, ka savu esmu panaacis- Shaisuke shajaa topikaa vairs nav zilojusies. Ljoti gaidu Shin-Chan'a komentaarus. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Slay3r- pareizi, pareizi! Un man vispaar patiik- "...es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu!" a ko tu tad te izteicies? 0__0
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 31 2005, 16:53) *noslauka sveidrus* nee, man shodien pietiek. Godiigi sakot man ir dzilji vienalga, es taapat Shaisukes postus gandriiz vai nelasu. Vnk bija garlaiciigi. Labi, es eju tuseet. nee nee, tu tagad nekur nedriiksti iet, tu esi galvanais daliibnieks, kuram patika izvirziit pretenzijas ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
slay3r |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ Jul 31 2005, 15:54) Es biju tas nejauks foruma daliibnieks kas aizsuutiija vinjai PM ar aizraadiijumu. Man ljoti nepatiik, jo bold+italic ieveerojami apgruutima lasaamiibu, bet ja tas veel ir zilaa fontaa, tad shausmiigi kaitina acis. ja tev ljoti patiik rakstiit zilaa kraasaa, tad vismaz novaac to bold+italic... pareizi jau piemineeja - fonta izskata mainja ir paredzeeta tikai lai kaut ko izdaliitu. pameegjini piemeeram nodot skolaa/universitaatee (ehm... nezinu cik tev ir gadi, jo peec profila sanaak ap 100...) kaut kaadu referaatu kas viss ir uzrakstiits ar virsraksta fontu (vispaar jau man liekas pat ja tikai bolditalic buus vienalga pasniedzeeji piekasiisies). Vispaar es shaubos ka tikai man taa origjinalitaate (ja neteikt vairaak, iebrienot dzilji psihologjijaa... to vareetu atstaat ShinChanam - vinjam labaak izdodas) traucee - vienkaarshi es biju tik bezkauniigs ka to pateicu pirmais. esmu paarliecinaats ka ir veel daudzi cilveeki kas vienkaarshi negrib striideeties un pienjem to rakstiishanas stilu kaa dabas stihiju... Man tomēr ir jāpiekrīt arī LastGuru teiktajam. Sava patiesība tur tiešām ir. |
slay3r |
![]()
|
|
Sigfa |
![]()
|
aya- es jau teicu kapeec izteicos
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |