![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(slay3r @ Jul 31 2005, 16:57) nu jaa, bet te jau nav nekaads referaats vai kkas cits, kas ir svariigs un ja vajadzees izcelt kko, tad es nešaubos par to ka atradiis veidu kaa kko izcelt no taa teksta -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
aha, un tu liidz ar to aizlaidisies! nu nee- ja jau saki, tad arii esi tik miilsh un pabeidz sho kautinu.
un postus es tavus uzmaniigi izlasiju ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
un lastguru, kapee tu vispaar izteici kkaadu nepatiku? lai jau cilveeks dziivo kaa dziivojis
-------------------- /moo
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Man nekaadu probleemu nav, tikai vienigi taa kraas man liekas par spilgtu, saak saapeet acis, peec tam galva tad es nokriitu uz griidas saaku raustiities un tad.......................... ta ka manupraat lai paliek!!!!!!!!
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(FaNtA @ Jul 31 2005, 16:52) QUOTE(anti @ Jul 31 2005, 16:47) taa viš i... un man domaajam, ka cilveeki kuriem tas traucee, gan jau izdziivos tai skaitaa arii tu, tad mees visi laimiigi dziivosmim un postosim taalaak, liidz atkal kaads kko tml uzrakstiis un tad tas vis saaksies... es nesaku, ka man Shaisukes rakstītais akurāt tik traki traucētu. nau jau arī tā, ka ieraugot tos zilos burtus, acis iztek. protams, patīkamāk būtu, ja viņa rakstītu kā pārējie, bet nu.. tam jau mums te ir Sigfa & Co, lai iedresētu citus darīt tā, kā viņiem tīk :> paldies par uzmanību. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jul 31 2005, 15:55) Nepanaaci... Un vispaar tu jau nebiji tas kas to pirmais aizraadiija, tas noziimee, ka pirms neparaadiijaas ssis topiks, tev pret to nebija nekaadu pretenziju >P -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
:Dha ha, nez man acis nesaap un vis ir čikiniekaa
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
emm... Shaisuke.. tu atbildi saņēmi vai nē? Skatos ka te notiek viena vienīga karošana...
-------------------- |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:07) Atļaušos labot. Šeit ir liela, liela un patīkama jautrība! P.s Es nekad vel šajā forumā tā nebīju nosmējies, par to man jāpateicās dažiem personāžiem! This post has been edited by slay3r: Jul 31 2005, 17:08 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 17:07) o! Jurka! jauki, ka atnāci. es jau sen teu gribēju pateikt, ka tavā avatarā ir par daudz apakšbikšu, tavā tekstā par daudz daudzpunktu, un tavai signaturei pārāk mazs un pelēks fonts. lūgšu pieņemt attiecīgus mērus, paldies. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
C'mon... Miers paar balto pasauli
![]() Cilveekam nevar aizliegt izteikties kaa un kur vinsh grib... prieshkam tagad apspriest fontus... ja kkas nepatiik aizklaajiet taksh achteles.. mii un zhee... ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jul 31 2005, 16:07) Iisteniibaa nee... Un tieshi taapeec, ka ne pie kaada iznaakuma tas nenoved, es turpinaashu rakstiit ar taadu fontu kaa veelos liidz tam laikam kad tiks izstraadaats noteikums taa nedariit un tiem kam nepatiik lai nelasa... Agreed? -------------------- ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
anti- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() FaNtA- taada nu reiz ir cilveeka daba- ieliist kur nevajag ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jul 31 2005, 16:11) C'mon... Miers paar balto pasauli ![]() Cilveekam nevar aizliegt izteikties kaa un kur vinsh grib... prieshkam tagad apspriest fontus... ja kkas nepatiik aizklaajiet taksh achteles.. mii un zhee... ![]() Nu bet ja tā darītu visa pasaule tad mēs būtu pelēka un viegli kontrolēma masa. Baidies no valdības, BĪSTIES! P.s Man ieteikums. Lock this topic! |
FaNtA |
![]()
|
ha ha, *me mokaas smieklu saapees* bet jaa taa visa piekasiišanaas par visaadiem sikumiem ir nedaudz lieka
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |