![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
I haven't thought that an anime can be cosher or not.
But there is a saying. Кошерным можешь ты не быть, но быть полезным ты обязан. ![]() |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Šis anime ir interesants, kaut ari beigas ir nedaudz garam.
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu jāsaka neesmu redzējusi daudz animes, jo esmu samērā jauna anime cienītāja, bet droši varu teikt , ka KKJ ir viena no mīļākajām
![]() ![]() |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
There is no russian translation for shure, you can chek this one, but suppose it is empty. http://www.animanga.ru/catalog.asp?t=0
Actually if you like Jeanne - read this http://kuroshiro.mangascans.net/pages/ion.htm I have read the complete version, but on German and the last (6,7) volumes of KKJ. So I can tell a brief summary if you want. |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
shis animee man likaas nedaudz beernishkjiigs..(laikam asinju deel)! taads riktiigs skukju animee!Tas siikais engeliitis ar melniem spaarniem ir VISFORSHAAKAIS!!!!
|
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Nenjemiet ljaunaa tiem, kam shitaa anime patiik, bet man shis seriaals likaas baigi stereotipisks, taadaa zinjaa, ka ir vairaaki liidziigi seriaali shim(peec buutiibas) un visi man beerniibaa arii simpatizeeja, kad es veel tos skatiijos pa vaacu sateliitu, tachu tagad vinji liekas mazliet simpleminded. Tam, ka shis anime ir meteneem domaats nepiekriitu, jo beerniem liidz konkreetam vecumam nav noziimes dzimumam (vairaak vai mazaak) skatoties vinjus - ko pieraada tas, ka es beerniiibaa pa vinju fanoju...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Kriss |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 05 ![]() |
Es domāju, ka tas ir normāla anime. Man arī labāk patīk otrā daļa, nekā pirmā, jo kā jau ir teikts, tur ir interesantāki notikumi. Lielākas intrigas nekā pirmajā. Baigākais fans jau neesmu, bet tā man vispārīgi patīk animes, kurās ir kāda maģija.
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Šī anime ieņem 1. vietu un ceru ka uz ilgiem laikiem.
2. vieta Chrono Cruside 3. vieta Yu-Gi-Oh 4. vieta Inuyasha -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Man vienalga,ko domaa citi! Man taa ir viena no miiljaakajaam anime!Varbuut taa ir beernishkiiga,meiteniiga,nelogiska,bet taa man vienmer ir iespiedusies gan praataa gan sirsninjaa! Vnk miilu sho anime!
-------------------- даже добро делал всем на зло
|
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
es ar mīlu tādēļ jo man arī ir viņa 1. vietā pie mīļākajām animēm
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
mm.. var redzeet, ka jums abaam ljoti patiik KKJ..
![]() Hehz, nju ja, pirmaa sezona taada nedaudz neinteresanta, bet var jau paskatiities ;D! Man shausmiigi patika, kad Fin kad redzeeja Acess uzreiz taada dzenaas vinjam pakalj.. mazliet atgaadinaaja Miyako ;P! Ehh.. veel tikai dazjas epas, un jau buushu noskatiijusies KKJ... ![]() ![]() |
Mei |
![]()
|
vai kāds zin KKJ torentu lapu kur varētu nokačāt sērijas???
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Es ar shito Anime esmu vienkaarshi apseesta!!! Es jau driiz buushu sakraajusi visas seerijas! http://otaku.lv/uploads/20060305_557_Kamik...04_Page_166.jpg[/IMG]
-------------------- ![]() Kon! |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
nju labi tagat atzīstu anime ir sliktāka par mangu +vēl animei ir savādākas beigas nekā mangai.
+šo mangu liekot bildes var sajaukt ar vienu citu šīs pašas autores mangu laikam saucās Kyoko (sižets man liekas līdzīgs bija.....mangai) -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
kkj ir sameeraa izdevusies - jaa, nedaudz rooziiga un meiteniiga, bet es nevareetu teikt, ka vinja trula vai sekla. vecuma grupa gan manupraat ir ierobezhota - nez vai vecaakiem par 16 ir interesnti vinju skatiities. bet nu tas jau tikai mans viedoklis.
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 July 2025 - 16:59 |