![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Nov 28 2005, 18:29) QUOTE(Angelic @ Nov 28 2005, 18:13) es esmu izdomaajis turpinaajumu, bet neesmu riktiigi izdomaajis, kaa to pasniegt un veel neesmu izdomaajis kaads vareetu buut turpinaajums turpinaajumam, laikam nerakstiishu taalaak.... ![]() Tas ir žēl, patiesi gribas zināt, kas notiek tālāk! Nu tad, novēlu Tevsaķert iedvesmu aiz astes un gan būs labi! ![]() -------------------- |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Īsais stāstiņš.... bet pietiekoši interesants un saistošs, lai izlasītu un pēc tam sitot dūri uz galda prasītu VĒL.
![]() Iesaku seņemties un uzrakstīt vēl, jo kādam jau ta ir jādara! ![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Oh well, ja jau tauta prasa tad buus, kaadreiz, bet buus apsolu
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Dec 31 2005, 16:36) Oh well, ja jau tauta prasa tad buus, kaadreiz, bet buus apsolu ![]() kaadreiz ^^ nakamajaa dzivee..... O_o Hmmm, kapeec es šo topiku nebiju pamanijis, vajadzees palasiit ^^ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kruts staastinjs,gaidu turpinaajumu (noteikti uzraxti)))...smuki vaardi - liksu saviem beerniem!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
njaa, galvenais varonis skiet fascineejoshs...
-------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |