IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Ragnarok The Animation
Rags
post May 28 2006, 02:10
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis...

Spēlēju un ilgi, taču anime vienalga likās nu ļoti garām. Un btw vēl jo vairāk tādēļ ka spēlēju Ragnarok Online, un nesakritību tur pārlieku daudz tomēr bija laugh.gif

--------------------
Хентайная табуретка!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kaarleens
post May 28 2006, 16:25
Post #17

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

Vispaar ne za gorami RO animation 2 ljoti ceru ka vinjiem izdosies labaakaa par pirmo , jo charu un story tupisms pirmaja man tieshaam ljoti izbesiija. Tieshaam gribas cereet, ka peec miiljotaas speeles uztaisiis kau ko sakariigu.

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
bladez
post May 28 2006, 23:31
Post #18

Danshaku

From: City of Townsville

o.0 Vai es esmu tiešām vienīgais, kam šī anime patikās??? Iespējams tāpēc, ka pirms noskatīšanās es nebiju riktīgi spēlējis RO.
+Quote Post
One winged angel
post May 29 2006, 13:45
Post #19

Shishaku

neesi, tu vieniigais, man arii ljoti shii anime patika, biju pat mazliet safanojies, kaut arii RO es tomeer esmu taa riktiigi paspeeleejis un patrakojies... Nez, man tik pirmaas seerijas likaas taadas viendabigas un blekjainas, kas arii veel turklaat reklamee speles fiichas, taalaak man taa iepatikaas ka noskatiijos paareejo vienaa dienaa...

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Hikaru
post Aug 26 2006, 14:19
Post #20

Tennou

From: Latvia

Spēli neesmu spēlējis. Bet tagad var sagribēties. tongue.gif
Pagaidām noskatījos 18 sērijas. Kamēr pārējās velkas, nevaru izturēt vajag kaut ko uzrakstīt:
Šitā anime ir izveidota vistuvāk, vislīdzīgāk spēlēm - cīņas ar skill'iem, potion'iem, level up'iem un profesiju maiņām. Tas ir SUGOI. Pirmajās sērijās cīņas bija ļoti interesantas, kaut gan dažviet tās tika apgrieztas. Jā, pa vidu jau sāka apnikt. Tur bija garlaicīgi, jo nekas interesants nenotika.
Bet kad sākās 15. sērija, tad OMG. Tad viss SUGOI tikai sākās, kad krutais Roan atgriezās. Pavisam cits cilvēks. Liels Respects parādījās. Tagad sēžu, 3 sērijas skatos kaifā (līdz 18.). OMG. Šīs bija visSUGOIskākās sērijas no visām Sugoi animēm/sērijām. Kad sākās cīņas ar visiem tiem Sugoi skilliem: Reflect Shield, Holy Cross, Devotion utt. Man tas vairogs ļoti patika un visi skili ar to varogu Sugoi. Pēc tam tas burvis parādījās un sāka visu burt pēc kārtās, visādus armagedonus utml. Sugooooooooooooiiiiiiii ohmy.gif Un cīņu laikā laba, uzmundrinoša mūzika skan. OST būs jānovelk. Kaut ko tādu efektīgu animēs reti, kad var redzēt. biggrin.gif

Žēl, ka Linage 2 nav tik labas maģijas burvim, lai varētu armagedoniskus, masīvus spell'us burt. Būtu vismaz iespēja kādu Meteorītu lietu puskilometru rādiusā uzburt, lai visiem uzreiz būtu kaput. Garlaicīgi spēlēt.
Kā vispār ir ar Ragnarok Online? Tur ir kaut kas efektīgs? Varbūt būs jāsāk spēlet... jāizmēģina paskraidīt ar sprite'iem... un par kādu Crusader'u kļūt, piemēram.

Animei 10/10 nedošu, jo pa vidu sērijas bija garlaicīgas. Tad vēl jānoskatās kādas būs pārējās sērijas. Tad jau būs 8-9/10.

This post has been edited by Hikaru: Aug 26 2006, 15:05
+Quote Post
kaarleens
post Aug 26 2006, 14:25
Post #21

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 14:19) *

Kā vispār ir ar Ragnarok Online? Tur ir kaut kas efektīgs? Varbūt būs jāsāk spēlet... jāizmēģina paskraidīt ar sprite'iem... un par kādu Crusader'u kļūt, piemēram.

Nesaceries speelee nav viss tik rozhaini kaa animee, kur bac bac un mwp ir nosists, un viens cruzs ir bez maz supermens, wizards arii nav tik speeciigs lai gan mass skili ir taadi pashi kaa animee.
Kur speeleet skaties shijaa topikaa http://otaku.lv/index.php?showtopic=598

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
Spectre
post Aug 27 2006, 08:57
Post #22

Hentai

From: Bristol, UK

QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 14:19) *

Kad sākās cīņas ar visiem tiem Sugoi skilliem: Reflect Shield, Holy Cross, Devotion utt. Man tas vairogs ļoti patika un visi skili ar to varogu Sugoi. Pēc tam tas burvis parādījās un sāka visu burt pēc kārtās, visādus armagedonus utml. ...

Žēl, ka Linage 2 nav tik labas maģijas burvim, lai varētu armagedoniskus, masīvus spell'us burt. Būtu vismaz iespēja kādu Meteorītu lietu puskilometru rādiusā uzburt, lai visiem uzreiz būtu kaput. Garlaicīgi spēlēt.

Starp Ro faniem ir bikin cits priekshtats par sho anime (khem khem 5 no 10 (knaapiiii izvelk))
Kruzs (Roans laikam) - ja tadi bus game - LOL - kirdikt visam midgardam - nomirs no smiekliem.
Next - game spelejot tev nevar buut gan Cross gan Sacra - tu vari buut vainu tas kas visus aizstav vainu GK
Sacra kruuzu kachat ir gemors.

Wizards game nav nekads uberpowers, tadi skilli kaa lord Of Wermilion utt. nenoshkures kaudzi high level mobiem ar 1 piegajienu smile.gif Ieksh pvp ir nesikts, bet nu ieksh Ro ir ta ka uz katru kasi ir pret klase wink.gif

Principa game ir preteji animei - par pedejam cinam nestastishu tur iznakumam vaig buut krietni savadakam cool.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Rags
post Aug 27 2006, 10:37
Post #23

Danshaku

From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis...

Kā jau Spectre ar dīvaini daudz pareizrakstības kļūdām minēja, tiem kas spēlē RO šitā anime ne vienmēr patīk.
Un vismaz to ka viņa pilnīgi neataino reālo spēles situāciju atzīst visi biggrin.gif

Tā kā ja anime skatīta pirms spēles, nesacerieties nu uz nezkādiem brīnumiem tongue.gif

--------------------
Хентайная табуретка!
+Quote Post
bladez
post Aug 27 2006, 15:22
Post #24

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Rags @ Aug 27 2006, 10:37) *

Kā jau Spectre ar dīvaini daudz pareizrakstības kļūdām minēja, tiem kas spēlē RO šitā anime ne vienmēr patīk.
Un vismaz to ka viņa pilnīgi neataino reālo spēles situāciju atzīst visi biggrin.gif

Tā kā ja anime skatīta pirms spēles, nesacerieties nu uz nezkādiem brīnumiem tongue.gif

Stipri šaubos, ka Anime bija uztaisīta lai parādītu 100% spēles un vispār lai to kautkā izreklamētu!!!!
Nu bet spriežot pēc atsauksmēm, šīs ir viens no "Hate it or love it" sērijas!!!!!
+Quote Post
Hikaru
post Aug 27 2006, 16:00
Post #25

Tennou

From: Latvia

QUOTE(Rags @ Aug 27 2006, 10:37) *

Es jau arī nesaceros. Visās tādās spēlēs nekad nevar nosist monstru ar vienu sitienu (ja nav lielas levelu starpības). Bet animē tas izskatītos muļķīgi, kā vienu monstru ilgi sit (sit, sit, kamēr beidzot sagriež) laugh.gif Tāpēc animes, veidotas pēc tādām spēlēm, man patīk vairāk, jo redzams, ka no skila ir kaut kāda jēga. Un ja ar zobenu trāpa, tad sagriež (izņemot cietvielas dažreiz).
Ja uztaisītu tādu līdzīgu Linage 2 anime, tā drošvien man patiktu daudz vairāk par spēli.

This post has been edited by Hikaru: Aug 27 2006, 16:06
+Quote Post
Neptuuns
post Aug 27 2006, 16:01
Post #26

Samurai

From: Tev aiz muguras

Pirmais anime, ko jebkad esmu skatiijies, liidz ar to neko daudz nevaru pateikt. Patika, bet nebija ar ko saliidzinaatt, jaatziist, likaas mazliet pokemoniigs, bet nu ro kaa speele man ir bijis dziivesveids jau teju pusotru gadu (beidzot laikam esmu ticis valjaa), un anime manupraat arii bija gana laba.

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43