IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Pirātisms un mēs, Atdalīts no Fullmetal Alchemist movie
Taka
post Aug 3 2005, 07:54
Post #16

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(lastguru @ Aug 3 2005, 00:15)
es zinu ka to uzlauza un ka tagad vienalga visi plejeri speelee taas zonas, BET es teicu par kaut ko citu. es nerunaaju par to kas ir iespeejams: nogalinaat kaadu arii ir iespeejams... es runaaju par to kas ir atljauts peec licences. un man ir lielas aizdomas ka tos diskus kas tavai zonai nav paredzeeti tu peec licences skatiities nedriiksti, un ja tu sho licenci paarkaapj tu vienalga skaitiisies piraats pat ar visu nopirkto disku... taapat kaa piemeeram ja tu peerc kompi amerikaa un tam naak klaat windows licence, tas shii latvija NOT VALID...  es pashlaik neiedziljinos moraales jautaajumaa, tikai defineeju piraatismu. principaa tas ka kaut kas tev ir not available nav nekaads excuse paarkaapt licenci.

par tv raidiijumiem jau Shinobi visu pateica un man ir slinkums veel kaut ko rakstiit, taa kaa... oh, whatever...
*

Nav tik traki. Citas zonas disku skatīšanās nav pirātisms. Jo disks ir nopirkts legāli!
Modificēt savu pleijeri, lai tas rādītu citas zonas diskus ir nelegāli, bet tā kā tu pats to neesi darījis tad viss ir kārtībā smile.gif
Tur jau ir tas sviests ar tām zonām laugh.gif
Principā to jau sen piecieta, jo labāk, lai cilvēks nopērk citas zonas disku (legālu) nekā pirātisku.

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
slay3r
post Aug 3 2005, 08:31
Post #17

Danshaku

QUOTE(Shumins @ Aug 2 2005, 18:09)
Shumins velk un lieto visu...un nekaa nemaksaa...Un kaapec, lai maksaatu, lai nigerim, u.c. muuzikji kljuutu bagaataaki un nopirktu sev jaunus auto un celjotu pa pasauli...nekaa nebija...
Ieniistu shitos visus nabadzinjus, kam atnjemam itkaa visu peedeejo naudinju...un tad tie peerk maajas visaas pasaules malaas un ziedo naudu Aafrikai...
Man par Bilu un citiem naudas kaseejiem vienalga...Pat gulju mieriigi...
*

Tev kāds spiež lietot Geitsa produktus!?
Ir tak linux and stuff, unix un vel entās platformas. 0o0
Windows ar nelegālu cd-key vairs neļauj updeitot sistēmu.
+Quote Post
slay3r
post Aug 3 2005, 09:15
Post #18

Danshaku

QUOTE(Shumins @ Aug 3 2005, 07:47)
Nu tad sameklee orgjinaalo ;P
Varu veelaak, vakaraa tev iedot prieksh XP Prof
*

Paldies par piedāvājumu bet iztikšu bez. Man bez tā visa vel ir linux utt. Plānoju ņemt portatīvo so tiem jau parasti nāk līdzi Windows ar OEM licenzi or what3ver kā viņu tur. Tik jātrod tāds kuram nāk līdzi XP pro. ( Tas gadījumā ja neiegādāšos mac )
+Quote Post
Shinobi-sama
post Aug 4 2005, 19:43
Post #19

Lost in own dreams

From: Jelgava

Hehz es tikai gribu atziimeet ar LIELIEM burtiem to, ka funsuber'i vairs neizgriezh reklamaas(Kono bangumi wa ....... ), kas reklemee firmas, kuras atbalsta un suportee atieciigo shovu.
Kaa arii gribu atziimeet un speciaali izcelt, ka nu jau pasaakushi taas reklaamas ierunaat arii angliski happy.gif. Domaajaat, ka tas ir aiz puuleem pieraadiit savu angliskaas valodas vareeshanu? Manupraat tas viss ir tikai deelj fansuberiem.
Abaam puseem savs labums. Bez tam katra no kompaanijaam jau sen zin atieciigaas/eliitaas suberu grupas kuras subo HDTV/DVDR2 nevis ripo DVDR1. Takaa slayer vaukshkeeshana par apzagshanu ir spljaaviens atejaa.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:00