![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Protams visiem lieeeeeeeeeeels... Paldies!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Iesaku Hikaru no Go - daudz vardarbiibas&asinis + labs sizhets + laba animaacija, tas viss 75 seeriju + hvz cik specialu garumaa.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Hideki |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
||
Rune |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Jaa, tas arii ir nezheeliigi nezheeliigs gabals. -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Baac, tad jau var droshi arii X klaat skaitiit, Move sevishki...
-------------------- ![]() |
сприган |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-May 04 From: Riga ![]() |
he he
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko gan visi atrod tajaas animees kur asinis shkiist uz visaam pusseem...
![]() Bet par gaumi nestriidaas ![]() |
Yume |
![]()
|
||
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Neka nebija... asinju gan tur ir minimaali.... Taa vispaar ir smaga lieta. -------------------- ![]() |
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Koro4e ppl runasim 4isto pa latviski, ja?!
![]() Es sastaadiju listi ar animeem kas man patiik izrietot no shiis listas luudzu jums rekomendeet man ko liidziigu! Galvenie kriteeriji: * Spilgtas kraasas (Naruto) * Nesasprindzinosha atmosfeera (Naruto,Hellsing) * Visaads futuristiks stufs (Hellsing,GITS, BERSERK) tagad liste: 1 Hellsing 2 Naruto 3 GITS 4 BERSERK ... Nju un rekvests gribeetu ko redzeet par japaanju lielajiem robtiem veelams uz NE 200 serijaam! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Man šķiet, ka Angel Sanctuary ir tīri tā neko. Urotsukidoji ir īsts hardcore gabals. Hentai un asinsizliešana. Beh, kaut kā šermuļi pār muguru skrien...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Kikumi, a tu nevareetu man vinjus iedot?!
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ēēee, nu vispār jau par Urotsukidoji uzzināju no i-neta. Atradu šādus tādus Mangas skenus un paskatījos. Arī informāciju palasīju. Varu ieteikt saitu, kurā var nopirkt Urotsukidoji DVD: http://www.animers.com
Pārsvarā piedāvā hentai tipa DVD, bet ir arī citi. Angel Sanctuary gāja agrāk pa Vivu, bet tagad, laikam neiet. Arī par to var diezgan daudz uzzināt i-netā. ![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
Paldies tu biji ljoti izpaliidziigs it iipashi par to DVD iegaadi i-netaa... mnjaa... vareetu, tikai no saakuma DVD jaanopeerk! ![]() -------------------- ![]() |
||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
<offtopic> Futuuristisks? ![]() </offtopic> |
||
Kikumi |
![]() ![]()
|
||
Nu vispār tu neesi vienīgā. Man ar tā neiet pie sirds futūristiskās Anime (izņemot NGE). Arī es aizraujos ar tām Anime, kurās lomu spēlē senie laiki. ![]() -------------------- Go and die, please.
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |