![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Iisteniibaa man ar patiik vairaak magija un zobeni bet futuristisks man patiik tik taalu kameer ir Lieli Roboti ar Lieliem ierochiem!
![]() -------------------- ![]() |
сприган |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-May 04 From: Riga ![]() |
If you want blood you can also watch anime BAREFOOT GEN ,also try DEVILMAN
![]() |
Black Swordsman |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
DEVILMAN is too bloody
![]() |
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man vaig, man vaig... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Spectre |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nju,nezinu moshka jau pashi zinat a mosh arii nee bet tagad iet pa gaisu NAruto jaunaa sezona shobriid jau ir pieejama Naruto 85 seerija ar subtitriem. Un nu jau nav taalu liidz 86 RAW, kad paraadiisies. Katraa zinaa peec 2 bnedeelaam jau toch buus mekleejama.[iespeejams jau ar subtitriem] -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
riskanti |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 1-June 04 ![]() |
http://www.omanga.net
GANTZ, Freesia. ludzu, Tavs hardcore. ![]() -------------------- |
silent1 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmm NGE patiik bet par RahXepon'u ne vaarda... intresanti.
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ir viena jauna anime, kuraa asinis, vismaz 1. seerijaa liist aumaljaam - Elfen Lied.
http://www.animenfo.com/animetitle,1443,vr...elfen_lied.html http://mwhead2.kumoko.net/anime/archives/cat_elfen_lied.html Nezinu kas tur buus turpmak, bet pagaidaam - hm, asinis :/ -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Protante |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es jau sava posta mineju so anmie (Tenage Tenju) bet aimirsu pateikt ka reali asiinaina bet ari ira baiga filozoveshana (3 serijas mahajas vienu pamul and so on)
|
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
Interesting, none mention Ninja scroll
![]() |
Ghoul |
![]() ![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu taadi asinjaini ir Vamptre Huner D, "X", bet pats "X" ir baigais sviests, var
arii kaut kaadu ARMITAGE THE THIRD nav jau baigi asinjaina bet varbuut patiks... |
Ghoul |
![]() ![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Pameigini Vampire HUnterD un"X" bet "X" ir baigais sviests!!!???
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Varu ieteikt Flame of Recca. Bazars bishkiit pa daudz var dazhiem likties, bed Actions ir kaa jau rakstu - ar lielo !A!
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 19 2004, 16:10) Hunter D jau ar nav taalu no margariina... -------------------- ![]() |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
QUOTE Vecais labais Berserk. jap vecais labais berserk :> -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |