![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Un vispaar, neesi vieniigais, kas grib asinis...
tik sen taas neesmu baudiijis, bet man taa garsho......... |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Hey Angel Sanctuary ir diezgan asinjains un tikai 3 seerijas. Un baigi interesants-veerts skatiities.
Protams ir arii tachu AKIRA neesi redzeejis AKIRU? -------------------- Geeks rock!
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Vari pameiginat Vampirehunter D un "X" bet"X" ir baigais sviesc!!!
![]() |
Tomorrow_angel |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nezinu, ko tev vel ieteikt iznemot Hellsing...zini Hellsing ir mans milakais Anime...Varb'ut sac skatities cita veida Anime, piem'eram Najica vai Aika? Varbut iepatiksies sads Anime stils...
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Berserk tiešām tīri jauki asintiņa šķīst
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es tā visur skatos, visiem baigi patīk vardarbība ar daudz asinīm. Vai tas pārāk negatīvi neietekmē uz cilvēku psihiku? Ir jābūt stipriem nerviem.
Man jau nekādu pretenziju pret asinīm nav. Bet nav jau tā, ka baigi gribās redzēt daudz škīstošu asiņu pa visu ekrānu. |
Inc |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 158 Joined: 22-July 04 ![]() |
Elfen Lied, viennoziimiigi (asinju plaaksnee)
|
sasuke321 |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 ![]() |
ja juus interesee asinnaini anime paskataties ''air master''
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Darkans |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 27-November 04 ![]() |
Pasakiet, experti, kādu labu animi, apmēram tādu kā Mistery of Necromonicon, ķipa lai būtu interesants sižets + asinis, vardabība + hentai. Hellsings man ne visai.. likās bērnišķīgs.
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
*maaj ar galvu un veelas dabuut DVD ripu"
-------------------- ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Sanjem, tauta, asinis! Visaisinjainaakaa anime ever...
![]() ![]() ![]() ![]() Nu un attieciigi "hardcore" elementi arii... ![]() ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Darkans |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 27-November 04 ![]() |
DC var veesi nokachaat... nu apskatiishos kas tajaa UROTSUKIDOJI iisti notiek...
-------------------- |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Mjaa... paldies visiem, par ieteikumiem bet es savu asins kaari apmierinaaju ar Elfen Lied... brrr...
![]() P.S. Debuga kas tev tie par *moniem?! -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(TheBadEdd @ Dec 4 2004, 23:17) Mjaa... paldies visiem, par ieteikumiem bet es savu asins kaari apmierinaaju ar Elfen Lied... brrr... ![]() Es gan Elfen Lied noskatiijos tikai liidz 7. seerijai, bet pagaidaam nekas iipashs nav noticis... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |