![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
briesmiigi staastinji, eh??? EH??????
khe khe ir man viens bija reiz taada dariishana ka viens pazinja pa nez cik entajiem simtiem un tuukstoshiem bija izracis kasti IISTA absinta... dzeeraam 3 dienas un es varu apzveereet ka ieraudziiju Velnu... |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tador @ Aug 6 2005, 05:40) bija reiz taada dariishana ka viens pazinja pa nez cik entajiem simtiem un tuukstoshiem bija izracis kasti IISTA absinta... dzeeraam 3 dienas un es varu apzveereet ka ieraudziiju Velnu... Ir daudz lētāki un ātrāki līdzekļi kā panākt to pašu ![]() A tu ar viņu aprunājies? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
staastot par 6ausmaam ko es piedziivoju!
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(SheWr @ Aug 5 2005, 23:47) nu nezinu.... personiigi es tam staastam kautkaa neticu... kamdeelj vinsh ietu skatiities shausmeni ja vinjam vaaji nervi (jeb tas bij taads nejaush atklaajums) un kaa tad vinsh veel pasmeejaas par to, bet tad atkal jau aarsteejaas slimniicaa....arii - ja tev uz ielas saaktu skriet virsuu kaads vecis ar nazi, tu vinju izsistu no kaartiibas - vai tu ar vinjo kopaa pasmietos kad vinsh atjeegtos? es jau nezinu - personiigi es vismaz no taada baidiitos arii no riita... jup tas to4 ir atklajums neviens nezinaja ka no vina to var gaidit -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(gramozeks @ Aug 6 2005, 11:34) staastot par 6ausmaam ko es piedziivoju! ![]() nja tas tiesa ko lai saka ta ka dzive notiek -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |