![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nju iisteniibaa probleema ir piemeerots dziivoklis dziivoklla biedri jau atrastos
![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(xikes @ Aug 11 2005, 07:09) Iedomaajos, ka vakardienas ideja nemaz nav tik pelama ![]() Hmm, pienemu, ka 2 cilveeki vareetu sadziivot vienaa istabaa, taapeec vareetu mees te 4 savaakties (veel 2 vajag) un noiireet kaadu 2-istabu dziivokli.. Vareetu sanaakt finansilaai diezgan izdeviigi.. Veel jau interesanti buutu par dziivokla biedriem dabuut otakieshus.. ![]() mm.. kaadas idejas ![]() Shitaa bija mana saakotneeja ideja, reekjinoties ar to vien, ka vienam iireet buus daargi, bet tajaa briidii nezinaaju nevienu, ar ko iireet. hmmm, varbuut tagad taadi ir ![]() Kaadas idejas? mana 1. ideja: xikes, varu pievienoties, ja atradiisi kaadu dziivokli? mana 2.ideja: http://www.rigaskore.lv |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
rigaskore jau tika iechekota.. sleedziens: neder.. paaraak daudz vini grib par saviem pakalpojumiem.. t.i. dziivokla viena meenesha iires maksa +18% tb, ja atrodam dziivokli par 100Ls/men, tad viniem par to jaasamaksaa 118Ls..
Dziivoklis tiek mekleets.. Ok, tad Yanka_ronin, cik sapratu esi ar mieru pievienoties man un windhover? ![]() Zinoshu par izmainaam/jaunumiem -------------------- |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52) QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31) QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00) A man veel shito gadu nodziivos 2 iirnieces un buus jaameklee jauni/as uz 1 istabinj' Riigas centraa netaalu no Veermanes daarza (tikai 1 min, ja kaaonju telpaa ljoooti chammaajs) ![]() ![]() ![]() Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^ Es jau neatteiktos ![]() aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra... Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram.... ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Aug 13 2005, 14:00) QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52) QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31) QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00) A man veel shito gadu nodziivos 2 iirnieces un buus jaameklee jauni/as uz 1 istabinj' Riigas centraa netaalu no Veermanes daarza (tikai 1 min, ja kaaonju telpaa ljoooti chammaajs) ![]() ![]() ![]() Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^ Es jau neatteiktos ![]() aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra... Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram.... ![]() Nu tad laikam nederees, bet paldies par to pashu... es ar xikes kauko meegjinu sabiidiit, pagaidiishu, kas vinjam labs |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos. Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī. -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 13 2005, 16:11) Tomoko, saki ap 60 ls? Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos. Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī. Nju labi, kad izvaaxies, meegjinaashu nobljauties taa, ka tu dzirdzeesi savaa maajaa, tikai man liekas, ka man nav tik skalja balss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ja jā, par to ka mēnesī, es saprotu.
![]() Anyway man der. -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 10:43) Ljoti labi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Muusu frontee pagaidaam veel viss bez izmainaam.. tb, peedeejais mekleejumu celojums diezgan neveiksmiigs..
Mekleejumi turpinaas. -------------------- |
Yume |
![]()
|
Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem.
![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
man arii ir divi piedaavaajumi, var iziireet istabu 1. variants - vienu istabu ziepniekkalna, 2.variants - kjengaragaa. ja interesee var zvaniit uz nr 6199016, vai arii uz e-pasta adresi - meta17@inbox.lv. piedaavaa iziireet man paziistami cilveeki.
-------------------- |
xikes |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00) Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem. ![]() Interesting.. ![]() Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem).. Nu taa apmeeram.. Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa. Welcome.. ![]() -------------------- |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
QUOTE(xikes @ Aug 15 2005, 06:12) QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00) Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem. ![]() Interesting.. ![]() Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem).. Nu taa apmeeram.. Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa. Welcome.. ![]() Ehh.. ilgi nebiju bijis ši forumā.. Kāpeec? Nets nomira.. un esmu par slinku, lai uz e-clubiem vilktos.. *bet kuru gan tas interesē!!* Tikko (nu jau pirms pāris stundām) bija neliela sms-pārsūtīšanās ar xikes.. un man tika uzticēts uzdevums nedaudz viņu pielabot.. tātad par to dzīvokļa cenu.. Lai kāds nenobīstās un nedabon tikpt sirmus matus kā es pirms pāris minūtēm.. Mūsu maklējumos ietilpst dzīvokļi, kuru cena uz vienu galviņu nepārsniedz 40Ls + kom.. Savādāk man draud pamatīgs bankrots.. *Kur tas der??. Jau atkal pienāca kāds (pirmdienas rītā ne savā omā un ar smagi aizpampušām acīm ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Yume |
![]()
|
OK, vadoties pēc dotā , trešdien man darbā būs lietderīgi pavadīts laiks pie datora.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:16 |