IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
> HEEEEEELP..., mekleeju dziivesvietu
aivvv
post Aug 11 2005, 07:17
Post #16

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

nju iisteniibaa probleema ir piemeerots dziivoklis dziivoklla biedri jau atrastos smile.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Yanka_ronin
post Aug 11 2005, 11:00
Post #17

Shishaku

Group: Chuunin
From: Liepāja

QUOTE(xikes @ Aug 11 2005, 07:09)
Iedomaajos, ka vakardienas ideja nemaz nav tik pelama smile.gif
Hmm, pienemu, ka 2 cilveeki vareetu sadziivot vienaa istabaa, taapeec vareetu mees te 4 savaakties (veel 2 vajag) un noiireet kaadu 2-istabu dziivokli.. Vareetu sanaakt finansilaai diezgan izdeviigi.. Veel jau interesanti buutu par dziivokla biedriem dabuut otakieshus.. biggrin.gif
mm.. kaadas idejas huh.gif?
*

Shitaa bija mana saakotneeja ideja, reekjinoties ar to vien, ka vienam iireet buus daargi, bet tajaa briidii nezinaaju nevienu, ar ko iireet. hmmm, varbuut tagad taadi ir wink.gif

Kaadas idejas? mana 1. ideja: xikes, varu pievienoties, ja atradiisi kaadu dziivokli?
mana 2.ideja: http://www.rigaskore.lv
+Quote Post
xikes
post Aug 12 2005, 07:27
Post #18

Koushaku

rigaskore jau tika iechekota.. sleedziens: neder.. paaraak daudz vini grib par saviem pakalpojumiem.. t.i. dziivokla viena meenesha iires maksa +18% tb, ja atrodam dziivokli par 100Ls/men, tad viniem par to jaasamaksaa 118Ls..
Dziivoklis tiek mekleets..
Ok, tad Yanka_ronin, cik sapratu esi ar mieru pievienoties man un windhover? cool.gif
Zinoshu par izmainaam/jaunumiem

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Aug 13 2005, 14:00
Post #19

Shishaku

QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52)
QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31)
QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00)
A man veel shito gadu nodziivos 2 iirnieces un buus jaameklee jauni/as uz 1 istabinj' Riigas centraa netaalu no Veermanes daarza (tikai 1 min, ja kaaonju telpaa ljoooti chammaajs) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
*

Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^
Es jau neatteiktos biggrin.gif
*

aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet

Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra...
*

Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram.... unsure.gif
+Quote Post
Yanka_ronin
post Aug 13 2005, 14:41
Post #20

Shishaku

From: Liepāja

QUOTE(Tomoko @ Aug 13 2005, 14:00)
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 8 2005, 23:52)
QUOTE(JurCHiX @ Aug 8 2005, 23:31)
QUOTE(Tomoko @ Aug 8 2005, 21:00)
A man veel shito gadu nodziivos 2 iirnieces un buus jaameklee jauni/as uz 1 istabinj' Riigas centraa netaalu no Veermanes daarza (tikai 1 min, ja kaaonju telpaa ljoooti chammaajs) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
*

Yanka, tas bija mājiens uz tavu pusi.. ^^
Es jau neatteiktos biggrin.gif
*

aa, nu paldies par maajienu uz maajienu, Jurchik, tik tagad tiku atpakalj maajaas, taapeec uzreiz nevareejuu atbildeet

Nu ko, Tomoko, kaadi priekshlikumi par cenu, ja taada ir? starp citu, tur internets arii ir? esmu apsveeris domu pat pievest savu kompi, ja ir iespeejams. a nesapratu, kas bija domaats ar ''shito gadu''? t.i. liidz decembrim? hmmm, man taa kaa vajdzeetu jau no septembra...
*

Nju tas taa: netu var mieriigi piesleegt, bet taas iirnieces vaaxies aaraa pavasarii. Cena taa.... ap kaadiem 60 ls... nju taa apmeeram.... unsure.gif
*

Nu tad laikam nederees, bet paldies par to pashu... es ar xikes kauko meegjinu sabiidiit, pagaidiishu, kas vinjam labs
+Quote Post
Yume
post Aug 13 2005, 16:11
Post #21

challenger

Group: Jounin

Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos.

Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Aug 13 2005, 18:02
Post #22

Shishaku

QUOTE(Yume @ Aug 13 2005, 16:11)
Tomoko, saki ap 60 ls?
Klau, ja tev pavasarī viņas izvācās, pabļauj man lūdzu, man pašlaik ir doma, ka ja otrs darbs aizies kā vajag, tad es ļoti labprātīgi ievāktos.

Un Xikes. Em... klau, ja jums vēl vajag otru vēl vienu īrnieku. Tad es piesakos. ( ja nav problemas ar manu un kaķa kompāniju). Jo viena es tomēr vēl neizvilkšu dzīvokli, redzēs kas būs pavasarī.
*

Nju labi, kad izvaaxies, meegjinaashu nobljauties taa, ka tu dzirdzeesi savaa maajaa, tikai man liekas, ka man nav tik skalja balss rolleyes.gif smile.gif tongue.gif Nju, ja kas... parunaashu ar savu mammu... wink.gif bet maaaaza pieziimiite... 60 ls meenesii... ja nepareizi pateicu... sorry... bet man teetis no datora dzena nost... unsure.gif unsure.gif nevareeju liidz galam uzraxtiit.... =\
+Quote Post
Yume
post Aug 14 2005, 10:43
Post #23

challenger

Ja jā, par to ka mēnesī, es saprotu. happy.gif
Anyway man der.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tomoko
post Aug 14 2005, 14:04
Post #24

Shishaku

QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 10:43)
Ja jā, par to ka mēnesī, es saprotu. happy.gif
Anyway man der.
*

Ljoti labi! smile.gif Nju, jaa, ja kas, tad pateikshu, Tev, ka taas iirnieces izvaakushaas! Mammai es pateicu, vinja taada : Ja, kas vinja ir? Aaa, taada, nu labi! biggrin.gif Nju, vieta rezerveeta! smile.gif rolleyes.gif wink.gif bet... buus tur sazin kaada sanaaxme, bet veelaak wink.gif vnk vinjai saakumaa gribas parunaat, kautko vairaak uzzinaat par to cilveeku, veel kautko pastaastiit utt., un ja cilveeks ir ljoti labi uzvedies, un ja Lindinja saka: jaa, jaa, der, der!, Tad parasti tas cilveecinjsh tur ievaacas happy.gif wink.gif!
+Quote Post
xikes
post Aug 14 2005, 14:19
Post #25

Koushaku

Muusu frontee pagaidaam veel viss bez izmainaam.. tb, peedeejais mekleejumu celojums diezgan neveiksmiigs..
Mekleejumi turpinaas.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Aug 14 2005, 19:00
Post #26

challenger

Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem. happy.gif Der?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kagome
post Aug 14 2005, 19:30
Post #27

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

man arii ir divi piedaavaajumi, var iziireet istabu 1. variants - vienu istabu ziepniekkalna, 2.variants - kjengaragaa. ja interesee var zvaniit uz nr 6199016, vai arii uz e-pasta adresi - meta17@inbox.lv. piedaavaa iziireet man paziistami cilveeki.

--------------------
+Quote Post
xikes
post Aug 15 2005, 07:12
Post #28

Koushaku

QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00)
Klau, Xikes, ja jūs mani ņemat klāt, tad es varu pameklēt dzīvokli,jo man darbā laika pie datora čupām, un ja man iedot tiešākus parametrus varu parunāt ar pazīstamiem nekustamā īpašuma ahentiem. happy.gif Der?
*

Interesting.. cool.gif
Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem)..
Nu taa apmeeram..
Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa.
Welcome.. happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
windhover
post Aug 15 2005, 14:16
Post #29

Jinushi
**

From: Silta ligzdiņa..

QUOTE(xikes @ Aug 15 2005, 06:12)
QUOTE(Yume @ Aug 14 2005, 19:00)
*

Interesting.. cool.gif
Nu, patreiz tiek mekleets dziivoklis ar apm 2 istabaam (atkariigs no taa cik cilveeku kopaa buus (var ar vairaak)), veelams centra rajonaa (tikai veelams), veelams meebeleets (looti veelams), cena - aptuveni, lai uz katru cilveeku sanaak ne vairaak kaa 40-50Ls (bez komunaalajiem)..
Nu taa apmeeram..
Ja vari ko noderiigu shinii sakaraa atrast,tad vari pievienoties mums shinii quest`aa.
Welcome.. happy.gif
*

Ehh.. ilgi nebiju bijis ši forumā.. Kāpeec? Nets nomira.. un esmu par slinku, lai uz e-clubiem vilktos.. *bet kuru gan tas interesē!!*
Tikko (nu jau pirms pāris stundām) bija neliela sms-pārsūtīšanās ar xikes.. un man tika uzticēts uzdevums nedaudz viņu pielabot.. tātad par to dzīvokļa cenu.. Lai kāds nenobīstās un nedabon tikpt sirmus matus kā es pirms pāris minūtēm.. Mūsu maklējumos ietilpst dzīvokļi, kuru cena uz vienu galviņu nepārsniedz 40Ls + kom.. Savādāk man draud pamatīgs bankrots..
*Kur tas der??. Jau atkal pienāca kāds (pirmdienas rītā ne savā omā un ar smagi aizpampušām acīm blink.gif ) klāt un teica, ka nevajagot darba laikā pa internetu rakņāties..

--------------------
image
Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais...
Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais...
+Quote Post
Yume
post Aug 16 2005, 00:28
Post #30

challenger

OK, vadoties pēc dotā , trešdien man darbā būs lietderīgi pavadīts laiks pie datora.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

7 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 23:16