![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Starp citu, ja juus (Yume, xikes un windhover) shonedeelj atrodat kaut ko iireejamu, shiis nedeeljas beigaas (t. i. sestdien, sveetdien) varu atbraukt uz riigu, varbuut varam paskatiities kopaa. Tas taa, jo xikes man piedaavaaja vienreiz, bet tad nevareeju tikt...
|
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Tātad pagaidām man cerīgākā firma, ko esmu uzracis, piedāvā studentiem atrast dziivokli par 26 Ls, tikai joks tāds, ka vispirms jāsamaksā, bet pēc tam notiek meklēšana līdz atrod.. Ir iespējams satikties sestdien tik iepriekš jāsarunā tikšnās..
Domāju, ka pierunāšu xikes aiziet noslēgt to līgumu jau darba dienā, lai sestdien varam skatīties reālus piedāvājumus.. Vēl tikai vajag noskaidrot, kādu dzīvokli mēs esam iedomājušies.. Mans skatījums ir sekojošs: 1. - 2-istabu dzīvoklis vēlams centrā. 2. - Ar daļējām vai pilnīgām ērtībām. 3. - Cena 120-160Ls + komun.. (cik es saprotu, tad esam 4 cilveeki, katram pa 30 - 40 Ls) Tagad vēl jāgaida Yumes šodienas rakumi un tad jau cerams kaut kas kopā sanāks ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(windhover @ Aug 17 2005, 13:33) Mans skatījums ir sekojošs: 1. - 2-istabu dzīvoklis vēlams centrā. 2. - Ar daļējām vai pilnīgām ērtībām. 3. - Cena 120-160Ls + komun.. (cik es saprotu, tad esam 4 cilveeki, katram pa 30 - 40 Ls) Piekriitu. Varbuut vari piedaavaat laiku, kad satikties, lai varu aatraak nopirkt biljeti uz autobusu |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tātad īsumā. Es šodien parunāju ar pazīstamu nekustamā īpašuma aģentu, kas trādā Latio, un viņš teica ka tādas firmas kā viņam pēc iespējas nevajagot aiztikt, jo iestūķēs sliktāko, par samērā pieklāīgu naudu.
Prasīju klientiem, kas nāk pie manis... cilvēki laikam ņirgājās 3 no 9 piedāvāja pārvākties pie viņiem. ( very funny ![]() Ieliku ziņu vienā comunnety, pēc pāris stundām turvar gaidīt rezultātus. Un runājot par- satikties, jap tas gan ir vajadzīgs. Un man arī vajag zināt lai ātrāk cikos un kad, lai darba grafiku varu saskaņot. -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
Kaa jau teicu, uz Riigu varu tikt shiis nedeeljas beigaas. Visdriizaak sestdien ap pusdienas laiku, bet varu arii sveetdien.
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ja gadienaa traapaas kas triisistabu kas jums liekas piemeerots tad es lloti labpraat jums pievienotos krokodilu es kaa maajdziivnieku neturu un man ir passam sava guulta
![]() un man arii sasodiiti vajag jaunu dziivokli un jaunus apstaakllus jo nevaru pacciest vienu kretiinu ar ko kopaa dziivoju ![]() aa varu piebilst ka maajaas taapat esmu reti jo straadaaju un tuseejos apkaart.... This post has been edited by aivvv: Aug 17 2005, 15:42 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Sestdien, iespeejams ap kaadiem 11 vai 12 kaut kur centra rajonaa, piemeeram, pie t.c. Origo.
Nu tas taa.. mans priekshlikums. -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nāci Aiviņ, nāci.
![]() OK, tad norunāts. 12:00 pie Origo pulkstens sestdien. -------------------- ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Es gan nezinu vai Yanka_ronin grbēs speciāli braukt no Liepājas, lai tikai parunātos par dzīvokli, tātad vajag līdz sestdienai kaut ko jau sarunāt.
Cik sprotu, tad birojus nedaudz pastumjam malā un gaidam Yumes darba augļus, bet tomēr es uzdrīkstēšos sarunāt tikšanos uz sestdienu ar to manis piedāvāto biroju gadījumam, ja tā paliek pēdējā cerība. Jā sestdien arī es tieku 12.00, vinīgi ceru, ka neaizgulēšos ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Yume |
![]()
|
Varu pateikt pašreizējo rezultātu.
Cilvēki uzsver ka dzīvokli pa tādu nadu dabūt nav reāli. Tas ir, visdrīzāk ka no manas puses neko piedāvāt nevaru. -------------------- ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
QUOTE(windhover @ Aug 17 2005, 16:35) Es gan nezinu vai Yanka_ronin grbēs speciāli braukt no Liepājas, lai tikai parunātos par dzīvokli, tātad vajag līdz sestdienai kaut ko jau sarunāt. Cik sprotu, tad birojus nedaudz pastumjam malā un gaidam Yumes darba augļus, bet tomēr es uzdrīkstēšos sarunāt tikšanos uz sestdienu ar to manis piedāvāto biroju gadījumam, ja tā paliek pēdējā cerība. Jā sestdien arī es tieku 12.00, vinīgi ceru, ka neaizgulēšos ![]() Uz Riigu man jaabrauc tik un taa... |
aigarius |
![]() ![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yume @ Aug 17 2005, 15:42) Varu pateikt pašreizējo rezultātu. Cilvēki uzsver ka dzīvokli pa tādu nadu dabūt nav reāli. Tas ir, visdrīzāk ka no manas puses neko piedāvāt nevaru. Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties? Kā jums tāda ideja - 5 otakieši 4-istabu dzīvoklītī? ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Yanka_ronin |
![]()
|
Un tad ciki ilgi to krediitu naaktos maksaat? Laikam gadus 20 noteikti. Ne-e. Galiigi garaam. Starp citu, aigarius, tu pats buutu ar mieru to dariit?
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Aug 17 2005, 18:58) Es skaitīju uz 30 gadiem. Kredītsaistības uzņemās viens cilvēks - viņš paliek par dzīvokļa īpašnieku. Pārējie īrē no viņa istabas. Īrnieki var brīvi nākt klāt vai doties prom (saskaņā ar noslēgto īres līgumu). Tikai īpašnieks nevar tik vienkarsi aiziet - taču arī īpašnieks var atbrīvoties no kredītsaistībām nododot tās kādam citam (kopā ar īpašuma tiesībam). Tu zini, es pat reāli nopietni apsveru šo ideju. Aiziešu uz banku - parunāšu un tad sestdien jums pastāstīsu ka gāja ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Yanka_ronin |
![]()
|
Ō, tad jau taa nekas, vareetu likties pat pienjemami... bet nu, jaazina kas tuvaak par to, galvenais ir CIK. Nu ja, to laikam noskaidroshu tikai sestdien.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:01 |