IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> HEEEEEELP..., mekleeju dziivesvietu
xikes
post Aug 18 2005, 07:18
Post #46

Koushaku

Group: Chuunin

Nez, nez..
Es nejuutos tik paarliecinaats par 30 gadiem uz pireikshu savaa naakotnee, lai piedaliitos shaadaa atrakcijaa..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
windhover
post Aug 18 2005, 09:48
Post #47

Jinushi
**

From: Silta ligzdiņa..

QUOTE(aigarius @ Aug 17 2005, 18:35)
QUOTE(Yume @ Aug 17 2005, 15:42)
Varu pateikt pašreizējo rezultātu.
Cilvēki uzsver ka dzīvokli pa tādu nadu dabūt nav reāli. Tas ir, visdrīzāk ka no manas puses neko piedāvāt nevaru.
*

Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties?
Kā jums tāda ideja - 5 otakieši 4-istabu dzīvoklītī? laugh.gif
*

Man gan škiet, ka banka jau kuram katram nedos kredītu priekš dzīvokļa..
Un tad vēl jautājums, kur mēs rautu tā saucamās ērtības?
Starp citu arī pāris dokumentu vajadzēs, lai iegūtu to dzīvokli, diez vai to aizpildīšana būtu bezmaksas..
Uz banku protams var aizstaigāt..
Man personīgi ir vienalga, vai es smaksāju īri tev par dzīvokli, kurš vēl nepavisam nav tavs, vai kādai svešai personai, tiki gribētos, lai dzīvoklī būtu vismaz ledusskapis un gulta..

--------------------
image
Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais...
Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais...
+Quote Post
ShinChan
post Aug 18 2005, 10:25
Post #48

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(aigarius @ Aug 17 2005, 18:35)
Var vēl apsvērt iespēju nopirk dzīvokli paņemot kredītu uz plānoto īrnieku nodomu protokolu pamata. Es te paskatījos - pa 50000 eiro var cetru istabu dzīvokļus dabūt. Mēnesī sanāk ap 200-230 Ls maksāt kredīta atmaksai. Varbūt man aiziet uz banku, parunāt un tad aicināt jūs visus man pievienoties?
Kā jums tāda ideja - 5 otakieši 4-istabu dzīvoklītī?  laugh.gif
*

Iesaku šādu ideju pat nesākt apsvērt. Pirmkārt, uzņemties tik milzīgas kredītsaistības uz ilgu laiku, pie tam esot vecumā divdesmit un ar astīti IMO ļoti nepardomāti. Kas notiks, ja atklāsies raksturu nesaderība (ļoti liela iespēja, dzīvojot 5 cilvēkiem vienā dzīvoklī)? Kas notiksies ja kāds gribēs apsvievoties(apvīroties) un apbērnoties? Kas notiks, ja kādam strauji pasliktināsies vai uzlabosies finansiāli apstākļi? Ideja par konveijara metodi jaunu īrnieku izmitināšanā, diez vai iepriecinās pārējos dzīvokļa īrniekus.
Otrkārt, 5 cilvēki 4 istabas. Neviens neko nemana? Diviem jādzīvo vienā istabā.
Treškārt, nedaudz sekojot līdzi nekustamā īpašuma cenām Rīgā, pieļauju, ka 50000 eiro 4 istabu dzīvoklis varētu maksāt kādā blokmājā guļamrajonā un ne tajā labākajā (protams varu maldīties un jums gadās reti izdevīgs piedāvājusm).
Ceturkārt, man pat bail iedomāties par visu to papīru gūzmu ko būs jākārto saistībā ar kredīta ņemšanu un visu pārējo.

Meklējiet labāk īrējamas istabas un dzīvokļus nevis mēģināt lēkāt augstāk par pēcpusi, uzņemoties saistības, kas vēlāk var kļūt par smagu apgrūtinājumu pašiem. Tā pat nevajadzētu domāt stereotipiski par augstskolu kojām. Daudzas ir pat ļoti labā stāvoklī un tas vai kāds nodzeras vai nonarkojas, vai izlaižas mācībās vairāk gulstās uz paša spējām pretoties kārdinājumiem tongue.gif

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
windhover
post Aug 18 2005, 11:53
Post #49

Jinushi
**

Es izdomāju, ka tomēr ir jāpaliek pie kāda dzīvokļu meklēšanas biroja. Tur vismaz būs reāli piedāvājumi no kā izvēlēties.. Tā dzīvokļa ņemšana uz kredītu būs pārāk ilga un piņķerīga padarīšana, bet līdz skolas sākumam vairs nav tālu..
Cik tas (mūsu dzīvokļa īre) reāli maksās gan jau noskaidrosim un vienmēr taču var atteikties..
Vēl tikai viens sīkums, ko mēs darām sestdien?
Priekšlikumi sakarā ar dzīvokļu biroju no manas puses ir 2:
1 - xikes aiziet rīt uz biroju, noslēdz līgumu, un sestdien mēs apskatam konkrētus piedāvājumus..
2 - sestdien satiekamies un domājam par iespējamām alternatīvām dzīvokļa meklēšanas iespējām, varbūt aizejam uz biroju un, cits citu papildinot, radam firmai skaidrību par dzīvokli ko meklējam, kā arī atrodam pāris kompromisus starp dzīvokļa ērtībām, atrašanās vietu un izmaksām un iespējams jau iegūstam tai pašā dienā kādu piedāvājumu..

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Aug 18 2005, 12:22
Post #50

challenger

Group: Jounin

Jautājums par otro punktu. A firma kas piedāvā attiecīgos pakalpojumus sestdienā strādā?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
windhover
post Aug 18 2005, 12:35
Post #51

Jinushi
**

QUOTE(Yume @ Aug 18 2005, 11:22)
Jautājums par otro punktu. A firma kas piedāvā attiecīgos pakalpojumus sestdienā strādā?
*

Ar firmu esmu vienreiz jau sazinājies un man teica, ka ir iespējams arī sestdienā satikties, tik jānorunā cikos..

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Aug 18 2005, 12:36
Post #52

challenger

OK, tad varbūt labāk ņemam pretī otro variantu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yanka_ronin
post Aug 18 2005, 12:48
Post #53

Shishaku

From: Liepāja

tieshaam! piekriitu Yumei.

Aa, atcereejos... Riigaskore, kaa xikes izteicaas, piedaavaa daargus pakalpojumus (maksa ir 1 meen. iires maksa), ko es arii zinu, bet es piezvaniiju, man pateica, ka to summu var maksaat arii krediitaa, tikai, uz cik ilgu terminju, nepajautaaju. Tur, manupraat, lielaakais pluss ir tas, ka liigums jaanosleedz un jaamaksaa nauda tikai tad, kad tiek iziireets tas veelamais iipashums. Tātad tur nevar aplauzties (firma savaac naudu, a pasham nekaa...). Starp citu, redzeeju tur dazhus dziivokljus piedaavaatajaas robezhaas.

Nu, ko sakat par sho?
+Quote Post
windhover
post Aug 18 2005, 14:33
Post #54

Jinushi
**

Viss kā parsti nevar iet kā pa sviestu.
Pazvanīju tai firmai un man teica, ka diena esot aizņemta, tāpēc vēlams satikties jau pulksten 10 no rīta.. Ko lai saka? Kāds var kaut ko mainīt, lai dzirnavu ielā - 45 mēs būtu jau pulksten 10 ? Tas nozīmē pie origo jau jābūt ap 9.30..
Rīgaskore? Nu ko lai saka? Ja mēs īrējam dzīvokli par 160 Ls, tad 160 + 18% = 188.8 Ls Nav tā kā biš sālīti, salīdzinot ar 26 Ls?
Kā ir ar to laiku? Es teicu, ka apjutāšos ar citiem (proti - jums), un pārzvanīšu..

--------------------
image
+Quote Post
Yanka_ronin
post Aug 18 2005, 15:05
Post #55

Shishaku

QUOTE(windhover @ Aug 18 2005, 14:33)
Viss kā parsti nevar iet kā pa sviestu.
Pazvanīju tai firmai un man teica, ka diena esot aizņemta, tāpēc vēlams satikties jau pulksten 10 no rīta.. Ko lai saka? Kāds var kaut ko mainīt, lai dzirnavu ielā - 45 mēs būtu jau pulksten 10 ? Tas nozīmē pie origo jau jābūt ap 9.30..
Rīgaskore? Nu ko lai saka? Ja mēs īrējam dzīvokli par 160 Ls, tad 160 + 18% = 188.8 Ls Nav tā kā biš sālīti, salīdzinot ar 26 Ls?
Kā ir ar to laiku? Es teicu, ka apjutāšos ar citiem (proti - jums), un pārzvanīšu..
*

Laikam es netapu saprasts... es meegjinaaju uzsveert to, ka to ''saaliito'' summu (par firmas pakalpojumiem) var maksaat krediitaa un par piedaavaajumu paskatiishanos jaamaksaa nav!!! Jaamaksaa tikai tad, kad ir nosleegts iires liigums !!!
Es tieshaam negribeetu uz Riigu braukt pilniigi tukshaa, taapeec pats arii ko piedaavaaju.

Par laiku- sapratu, ka sestdien plkst 12:00 pie Origo, bet varu sestdien jebkuraa laikaa (agraakie autobusi no Liepaajas iet ap 3:00)
+Quote Post
xikes
post Aug 18 2005, 16:01
Post #56

Koushaku

Hmm.. to par krediitu es nezinaaju. Par to ta kaa laikam buutu veel jaaapspriezas.
Nez.. man pagaidaam nav nekaadu jaunu ideju/piedaavaajumu, taapeec meeginu iebraukt, kaada te doma grozaas.
Man ar laikiem sestdienaa nebuutu probleemas, varu buut kaut vai 7.30 smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Aug 18 2005, 16:58
Post #57

challenger

aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize.
Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Yanka_ronin
post Aug 18 2005, 17:11
Post #58

Shishaku

Buushu tur jau plkst 8:00. Taapeec, ka man iznaak, ka Riigaa esmu vai nu 7:30, vai nu 9:50. Izveeleejos pagaidiit 1.5h. tongue.gif
+Quote Post
aigarius
post Aug 18 2005, 17:17
Post #59

Hentai no Kami (変態の神)

Group: NERV
From: Rīga

QUOTE(Yume @ Aug 18 2005, 15:58)
aaaaa, sestdienā, celties kā uz darbu, traks tak var palikt, bet ok, nebūs jau pirmā reize.
Tas ko - sestdien, 9:30 pie origo pulkstens
*

Nē, es tik agri neceļos. Es tādā laikā dažreiz gulēt eju rolleyes.gif
Sarunājam tā - jūs satiekaties ar tās firmas pārstāvjiem un tad es satikšos ar jums pēc tam - Yume, pazvani man, kad jūs zināsiet ap cikiem ar firmu tiksiet galā, ok?

--------------------
I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin!
+Quote Post
xikes
post Aug 18 2005, 17:34
Post #60

Koushaku

Uh.. kaapeec man saak likties, ka mums te ar 2 istabu dziivokli nepietiks? smile.gif
Ok, cerams, ka shoreiz veiksies labaak, nekaa pagaajusho sestdien.. heh

--------------------
IPB Image
+Quote Post

7 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:40