![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
man loti iepatikaas tava medmaasa. kaadu man vinja atgaadina!
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tieshaam? Ceru, ka taa buus tava skolas medmaasinja, nevis no pokemoniem!
![]() ![]() Starp citu, taa buutu vai nebuutu praata lieta- njemt piemeeru no Lilomes? I mean, ielikt ziimeejumu arii tapshanas stadijaa.. ![]() Starp citu, peedeejaa laikaa uzziimeeju uz paint un laboju, kraasoju uz corel photoshopa. Edg!!! Kur tavi interesantie, garie komentaari??? -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 13 2005, 21:12) Bet man baigi riebjas, ka ziimeejot uz corel photopaint, kraasas ir maigas, mieriigas, bet, kad saglabaa, paliek baigi spilgts, taapeec tai maasinjai baigi spilgtie mati. Piekriitu. ne reizi vien bijushas probleemas ar sho kraasu lietu... tas laiakm ir vieniigais, kas man corelii nepatiik.. -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ljoti smuki darbi! Man baigi patiik Anti-reklaama RCDP
![]() ![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nesanaaca taa kaa gribeejaas... ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Tikko uzziimeeju mazu divkraasainu Chii fanartinju.
Saakumaa vinjai bija arii kjermenis, bet sapratu, ka izskataas too terrible -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Seja ir sanaakusi loti, loti smuka, njaa kermenis laikam ir tas visgruutaakais, ko ziimeet.
|
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Bet pamegini ari Chii kermeni paradit cilveki pateiks tavas kludas un tu vinjas izlabosi un ta ar laiku tef nesagadas grutibas zimet kermenjus
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Parasti jau it kaa man nav gruutiibas ziimeet kjermenjus (protams, uz datora ir gruutaak)...
Bet shii jau tikai taada 10 minuushu bildiite (ja nenjemtu klaat to laiku, kameer paint bija nolaists apakshaa, sanaaktu piecas minuutes..) Toties ieprieksheejo darbu es ziimeeju vairaakas dienas. -------------------- |
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tad man nav kur piesieties
![]() |
Sushi |
![]()
|
Paldies, paldies Tjen!
![]() Veel kaads? -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Divi pēdējie man gan ļoti patika. Īpaši Chii! Seja patiesi labi sanākusi!
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Paldies, paldies! Laikam jaasaak naakamais! Iesakiet, ko ziimeet!
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(Sushi @ Dec 29 2005, 21:26) Uzzīmē kaut ko ziemassvētku noskaņās! Ir tak brīvdienas! Ko jauku! ![]() Jebšu ko pilnīgi pretēju tam... ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Oki... Happy New Year visiem no Sushi!
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |