![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Hmmm...
![]() Sushi kā būtu ja tu paplašinātu savu ziimeejumu kraajumu ar kaadu engjeliiti,skolotaaju,skolnieciiti un varbuut kaadu ruukjiiti!!! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Vienk..Kawaii! Maneejs sho bildiit uzliek par wallpaperu!
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ok.. taa- uzziimeeju tikko vienu darbu un nevaru izdomaat, ko dariit taalaak? Ko, lai ziimee veel utt... Iesakiet0 ko dariit..
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pretpēdēja- nu, tā meitenīte, vnk burvīgs darbs! Tik labi uzzīmēts! Tu esi ļoti talantīga zīmētāja!
![]() -------------------- |
Kafs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-October 05 ![]() |
QUOTE(Sushi @ Jan 2 2006, 17:35) Ok.. taa- uzziimeeju tikko vienu darbu un nevaru izdomaat, ko dariit taalaak? Ko, lai ziimee veel utt... Iesakiet0 ko dariit.. Cik ilgi zīmēji? Ar Paint 2006? ![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuki uzziimeets, tikai kaapeec ziimeejumam tik pamatiigi nogriezta kreisaa mala? Nevaru redzeet, ko vinja tur iisti dara
![]() |
Atashi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-December 05 From: Not only my dream world... ![]() |
I like your winter-drawing!
![]() -------------------- To live hapily-
We have to be strong Have to live long Have to write a song |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(LILOME @ Jan 2 2006, 21:17) Smuki uzziimeets, tikai kaapeec ziimeejumam tik pamatiigi nogriezta kreisaa mala? Nevaru redzeet, ko vinja tur iisti dara ![]() Tur nav nogriezta mala... taa arii uzziimeeju. Un veel pat neesmu pilniigi izdomaajusi, ko vinja tur dara. Saakumaa gribeeju vinju ziimeet kaa engjeli, kas luudzas, bet tad paardomaaju! ![]() Kaf, ziimeeju tachu ar Photopaint (corel) Atashi, thanks!!! ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ehh. es iebrienu te peec ilga laika, paskatos, ka kaadam skjiet videejas kvalitaates ziimeejumi paintaa labi, Paints netiek noniecinaats (pirmaa lapa), a taad paskatos peedeejo un redzu ka ir paariets uz advanceetiem tuuljiem, kas nav paits (pat nav paint.NET). ehh... kaada vilshanaas. Paintaa var uzziimeet visu, vajag maaceet.
-------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
ETM, astotajaa lapaa 2 ziimeejumi ir zimeeti paintaa (vieniigi viens no tiem ir izlabots/izkraasots ar coreli). Es vispaar taa biezhi daru- uzziimeeju un izkraasoju paintaa, un tad izlaboju un pielieku efektus fotocorelii.
Bet katraa zinjaa, es gribu sasniegt augstaaku liimeni ziimeeshanaa uz datora, taa kaa Kikyou. Protams, varu turpinaat mociities uz painta, bet neko taalu es tad nesasniegshu... -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Dazhas manas domas:
* aizmirsti par ziimuli. tas neder nekam, paaraak tehniskas liinijas * aizmirsti par paintbrush kaa kontuuru velkamo liidzekli. tas ka ir smuki ir tikai iluzija. * kadreiz ir ieveerota taada fiicha kaa citi tonji? standartaa ir pieejami veel divi peleekaa tonji. iesaku paeksperimenteet. Photoshopveidiigaas programmas vioenkaarshi rada iluuziju, ka ziimeets ar ziimuli, liinijas izpludinot. kopsumma ziimeejums ar daudzaam detaljaam izskataas pludojoshs. iemaacies ziimeet ar parastu neizpludinaatu brushu, tad sanaaks daudz labaak. nav jaaziimee tikai ar vienu melno kraasu. arii paintaa riiku ir daudz (kad sapratiisi kraasu izveides loga lietoshanu buus veel labaak). Es, protams, atziishu, ka visaadus uudenjainus, spiiguljainus efektus paintaa nepanaaksi, kaa arii montaazhu veikt ir gruuti (nav neiespejami, ez zinu), bet parastiem ziimeejumiem Paints ir pilniigi pietiekoshs. Edit: aizmirsu piebilst: pameegjini ar brushu paintaa ziimeetus darbus (ne airbrushu) downsaizot kaadaa aareeja progaa (pats paints maina izmeeru nesapludienot pikseljus), ja paliek kantains, tad nav iistaa proga, liinijaam vajadzeetu paluust druzsku, bet tikai maleejaam, nu vnk meegjini, tad maniisi efektu. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
Nu, es jau nemaz negribu radiit iluuziju, ka ziimeets ar ziimuli. Man ar to toolu ir eertaak, bet nu centiishos laboties. Man, nez kapeec, patiik tieshi izpludinaati ziimeejumi. Man ljooti patiik kkur savaa darbaa izmantot blur.
Nu labi, centiishos kko vairaak uztaisiit paintaa. Tad redzees kaa buus, bet veel nebeigshu riikoties photopaintaa. Ko noziimee downsaizot. Nee nu it kaa jau saprotu, bet kaa to izdariit? Nu bet centiishos labot! -------------------- |
ETM |
![]()
|
nu sorre, es te taa baigi izteicos... sorre. nu es te ieveerteeju ka tev kaukaads darbs vairakas dienas aiznjeema... tad paints noteikti ir par iisu (nu mees nerunaajam par pixelartu, kut tieshi paintaa viss notiek un var iet pat paaris meeneshus). Paintu labi izmantot aatriem ziimeejumiem (tava chii bilde labs piemeers).
Downsaizot ir tipa pataisiit mazaaku. tobish ziimeejumu kam dimensijas ir 400x400 pikselji (piemeers) pataisiit par 300x300 (nenogriezhot, bet "saspiezhot"). To dari ar kaut ko ne paintiigu, kas reekjina videejo kraasu starp pikseljiem. Nepaarzinu corel tuuljius, bet jaabuut kaukaadam transform. tad tiks reekjinaata krasa, un malas (kur baltais robezhojas ar melno) papluudiis, paliks pekeekas, bet melnais vidus taa arii buus melns. Esmu shobriid darbaa, tapeec nezinu vai vareeshu paraadiit piemeerus. -------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
Nu, es pameegjinaashu.
Probleemas noteikti buus ar taas iespeejas atrashanu! ![]() Shito mazliet paarveidoju... -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
ar ps nekad nav viegli kraasot..apbriinoju tos kuri maak ar photoshop....
kas tad tev par komiksu??? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |