![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tjaa.. Tikko paintaa uzziimeeju savas mangas galveno varoni, bet iisteniibaa jau 4 galvenos varinjus var redzeet kkur sheit
Neenoju vnk gribeejaas uzziimeet... -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
paints..shausmas...es nemaz nemeeginu ar to ko ziimeet vai kraasot..man roka dreb un tad viss pa gaisu....(im short tempered).....*drop*
![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Ljoti labi. Shitais man ljoti patiik.
-------------------- |
Kafs |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-October 05 ![]() |
Ak Dievs(zīmēt ar Paint), ta jau labāk ar roku. Es nesaprotu: "Vai tiešām mūsu paaudze māk tikai ar Paintu zīmēt?"
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu njee... Izlasiet ETM postus! Tad sapratiisiet, kaapeec daudzi ziimee ar paint.
Starp citu, pastaav iespeeja, ka tikshu pie skanera! ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
shitais ir labs. man gan nav ne laika ne pacietiibas ziimeet ar paint. vienreiz pameegjinaaju un ar to pietika visam muuzham.
![]() |
Sushi |
![]()
|
Man gan uz paint sanaak ziimeet aatraak nekaa uz corel photopaint. Tas varbuut taapeec, ka tad, kad veel nebija internets un corelji, ziimeeju visu laiku uz paint un speeleeju PC speeliites... Varbuut ietreneejusies roka...
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Kafs @ Jan 4 2006, 15:40) Ak Dievs(zīmēt ar Paint), ta jau labāk ar roku. Es nesaprotu: "Vai tiešām mūsu paaudze māk tikai ar Paintu zīmēt?" Uzmetumiem un aaatriem ziimeejumiemneko vairak par Paint resursiem nevajag. Un Paints ielaadeejas daudz aatraak par jebkuru citu "jaudiigo" grafisko redzktoru. P. S. Pameegjini pixelartu, redzees kaa tu ar fotoshopu labaak par paintistiem uzziimeesi. !!! Ljoti atvainojos autorei par savu nepieklaajiigo iejaukshanos shajaa topikaa, ceru uz sapratni un piedoshanu, bet nevareeju neatbildeet uz apvainojumiem tiem kas ziimee Paintaa !!! -------------------- Because i can!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Sushi, pēdējais riktīgi man patika! Labs darbs! Kvalitatīvi!
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Tu domaa peedeejo no paint? Sushi no mangas Nosleepumu varaa?
-------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
zomg
![]() ![]() editq: QUOTE(Kafs @ Jan 4 2006, 15:40) Ak Dievs(zīmēt ar Paint), ta jau labāk ar roku. Es nesaprotu: "Vai tiešām mūsu paaudze māk tikai ar Paintu zīmēt?" Ak dievs, nav jau vinju vaina... Mums skolaa jau 2. gadu maaca ar paint darboties -___- kautgan es (un veel dazhi) varam pat ar photoshop straadaat... bet nekaa... ![]() tur ir tikai jaariikojas peec principa: "jaaiemaacaas viss pasha speekiem" -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Edg noteikti nevar nepiekrist- ar air brush paintaa ziimeet ir ljoooooti viegli!
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
atljaavos downsaizot. (nav uzlikts neviens efekts)
-------------------- Because i can!
|
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Shitais ziimeejums ir tik tieshaam smuks!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:42 |