![]() |
![]() ![]() |
![]() |
My Graceful Lily |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 19-February 06 From: It doesnt matter ![]() |
QUOTE(Sushi @ Sep 20 2005, 15:38) Tā mācēt strādāt uz fotošopa ... Nu visu cieņu tev un cepuri nost tavā priekšā! Eh ... ja es tā mācētu ... ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu.. neviens jau man nav mācījis... Un tas darbs ir mans pirmais anime darbs uz photopainta..
![]() Ehh... te viens tāds prasts darbiņš... nu sejas man vislabāk patīk un sanāk zīmēt! -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Lilla... vai Violets neatšķiru
Tev forši sanāk tos matus izkrāsot Kakls izskatās nepabeikts... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Manupraat, violets.
Tas darbs izskataas peec "Iisti viiri dzeeshgumiju nelieto!". Taa kaa tu esi meitene, nepiestaav. Aaaaa, es ar dzimumu diskrimaaciju nodarbojos... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Edg, piedod, bet es tā īsti nesapratu, ko tu ar to gribēji teikt...
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es gribeeju teikt, ka kontuurliinijas tavaa ziimeejumaa izskataas peec vienreiz uzziimeetaam un nemaz nepielabotaam. Kakls un zods izteikti kaa "pa trepeem" ziimeets. Taa, it kaa edg buutu ziimeejis. Zinu, ka tu vari labaak, taapeec tev to saku. Tev ir ziimeejumi, kur pie kontuuraam ir vairaak straadaats:
http://otaku.lv/index.php?showtopic=1754&v...indpost&p=71324 - sheit sejai izskataas piestraadaats. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1754&v...indpost&p=70333 Vispaar, paarsvaraa tavi ziimeejumi ir taadi, kur uzziimeetaas kontuuras tiek atstaatas taadas, kaadas vinjas ir, nepieliidzinot smuki taisnas. Un tas mani kaitina! Tevii tachu kaut kas ir, un eenot, kraasot man taa nekad nav sanaacis, bet tu nocuukaa visu uz kontuuraam. Un nestaasti, ka tu pieliidzini - ja taa arii ir, redzeet to nevar! Izkraasotam ziimeejumam labot kontuuras ir murgs, bet arii var: ![]() Neko daudz nemainiiju, bet atshkjiriibu var redzeet. Ja kontuuras izliidzina pirms kraasohanas, tad tas ir mazs darbs un daudz smukaaki ziiemeejumi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Jā, tev taisnība, edg! Šo darbu diezgan ātri uztaisīju. Pareizāk sakot, kaut kad uztaisīju, un pēc laika, neko nelabojot, izkrāsoju. Paldies, ka izlaboji, daudz maz.
Bet, godavārds, es viņai tomēr bišķīt strādāju pie līnijām. Jo man vnk izskatījās, ka viss norm, bet labi, ka šito visu uzrakstīji! Nākotnē Sushi vairāk piestrādās pie kontūrām! ![]() -------------------- |
andrea |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 19-February 06 ![]() |
viss ir baigi forshi- nu tev tiesham padodas...
![]() vienigi tam pedejam- man ta isti nepatika ka tas konturas tik labi var redzet. bet ko nu tur datoram izdarisi... ![]() |
edg |
![]()
|
Es ticu, ka tiem uuberriikiem, ko visi lieto, ir arii kontuuru sashaurinaashanas speejas. Bet pat mspaint ir iespeeja, kas sashaurina kontuuras, diemzheel liidz ar visu paareejo:
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
man shitais tavs peedeejais darbs patiik lai arii kaa edg saka nepiestraadaats pie kontuuraam, bet tik un taaa labi....
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Patīk darbi, kas veidoti vienos toņos, tas rada maigu harmonisku iespaidu par darbu.Un tas ir jauki, ja spēj veiksmīgi izveidot skaistu darbu uz sarežģītas programmas.
njā, esmu laikam vienīgā, kas nekādīgi nevar iemācīties darboties ar tām krutajām programmām(pēc kāda laika neveiksmīgas mēģināšanas atgriezos pie vecā labā paint) Bet par tām kontūrām: palielini darbu, un sāc labot, labu rezultātu var saniegt, ja iegulda daudz darba(to iemāca darbs ar paint) Btw. cik daudz laika tu veltīji šim darbam? -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Šo darbu taisīju pa daļām. Vienā dienā uzzīmēju (kādas 10 min).. Kautkad citu dienu izkrāsoju.. nu tur laiku konkrēti nepateikšu..
Paldies, Miki! ![]() Zini, Tigra, pie šī darba nedomāju atgriezties, jo šis tiešām nebija no tiem darbiem ar labu rezultātu, ilgu zīmēšanas laiku, darba grūtumu utt... ![]() Tagad gan man taisās viens darbs, pie kura daudz strādāju. Ceru, ka jums patiks. Un.. to darbu ar dusmīgo meitenīti... nu, varbūt kkad ielikšu, kad pabeigšu, bet kkā nav iedvesma. -------------------- |
edg |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Mar 21 2006, 00:29) njā, esmu laikam vienīgā, kas nekādīgi nevar iemācīties darboties ar tām krutajām programmām(pēc kāda laika neveiksmīgas mēģināšanas atgriezos pie vecā labā paint) Tu laikam smejies! Man, saliidzinot ar tevi, ir 100 gadi, bet taas "krutaas" programmas veel aizvien kaa kosmosa kugjis pingviinam. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sushi |
![]()
|
Ok... pie šī darba gan tā ilgāk piestrādāju...
![]() Bwaa... par fonu, nez.. es vnk neko nevarēju izdomāt.. -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu, bet smuki, prieks skatiities
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:19 |