![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Zini, Erik4x, es tevi nesapratu... Taa tachu bija tikai improvizaacija...
![]() Ok, jaadomaa naakamais ziimeejums, jaagaida iedvesma! ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
omg... shausmiigi smuki, es tev teikshu! remiksinjsh baigi patiik un zakjiitis ar zekjiiteem... forshi..
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Visi darbi ir tik smukiņi!!
Man ļoti patika darbi no photopainta. ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, šo pārsvarā uz paint taisīju.. tāds- ātrais darbiņš.. ļoti ātri pabeidzu!
Mati, krekliņš un fons ir uz photopainta.. ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Smuki...
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
she has the evil eyes! viņa izskatās dusmīga! tāda sapūtusies! nu, krāsas labas, bet par to izteiksmi vēl māc šubas!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Labaakais tavs darbs, izskataas. Pat izteiksme man patiik.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ого! Я вще ненавижу рисовать на ПК! Для этого нужна немалая сила воли, терпение, выдержка! Респект!
![]() ![]() ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tiešām smuks darbiņš
![]() |
Sushi |
![]()
|
Wow... nekad nebūtu domājusi, ka par 15 minūšu darbiņu saņemšu tik labas atsauksmes...
![]() Lii- Hehe, ūdens dzīlēs.. nevar jau zināt.. Centos tādu nekonkrētu, ne pārāk uzkrītošu fonu. Kahi- Sejas izteiksme ir īstā, jo tieši tādu skatienu es arī gribēju. Godīgi sakot, kad sāku zīmēt, tas bija vienīgais, ko zināju. Edg- LIELS paldies tev!!! ![]() Keydan- Spasibo!!! Eto ne tak tjazhelo... ![]() Dead Star- Nu paldies!! ![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Man patiik taa izniicinoshaa izteiksme!!
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
baigi labs darbinjsh. man patiik tas skatiens!
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
man patiik noskanja darbinjaaa....
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Sushi |
![]()
|
Nja.. tas skatiens tāds bišķīt ļauns.. bet tāds jau ir Youko skatiens!! ^^
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man izskataas ka meitene tikai garlaikotos.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 09:43 |