![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Baigi smukiņi tev tie darbiņi! kritizēt bail, jo pati zīmēt nemāku XD Malacis! tā tupināt.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tikko pabeidzu savu jaunāko darbu.. Nja, nu diezgan banāli, bet..
![]() Centīšos nākamreiz ko savādāku.. vajadzētu kādu veci uzzīmēt! ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tā jau labs darbs, bet kreisā roka ir "nu tā" salocījusies, it kā tur būtu divi elkoņi.
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Plaukstu centos uzzīmēt, skatoties uz savu, bet kkā jocīgi tāpat sanāca..
Kas attiecas uz pārējo roku... ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm zīmējumā mati un ausis nez ko baigi atgādina ..
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Nē, nē.. Inuyasha mani neietekmē!
![]() Njā.. krīšu līnija man vienmēr tā par zemu sanāk.. Un tas mirdzums- jau gribēju atvainoties par spryer tool (vai kā viņu sauca) izmantošanu.. ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vai vari uzzīmēt kautko no Silent Hill puses.Visas bildes ir pārāk maigas...
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuks patiikams darbinsh, tik man liekas ka taa turot roku, shaadi izgriezt plaukstu ir diezgan neerti.
|
Sushi |
![]()
|
Heheh, var jau kko guroīgu mēģināt..
![]() Paldies, LeoR, jā... varbūt neērti ir, bet vismaz iespējams! ![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Eh... Inuyasha - kas visiem ar vinju ir?
![]() Ziimeejums miijsh kaa parasti, vieniigi ir bez emocijaam - tb primitiivs, bez idejas vnk ziimeejums, naakosreiz izdomaa shizetinju! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Sushi |
![]()
|
Hmm... man šis zīmējums pašai nepatīk, jo nesanāca tā, kā vajadzēja..
Jāzīmē ātrāk nākamais, lai šitais paliek atmiņā! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Lūdzu mani atvainot, bet es ņemšu piemēru no edg un izkritiēšu tā kārtīgi.(tik labi kā egd jau nesanāks, jo man uz kritizēšanu nav tāda talanta, bet darīšu ko varēšu)
Sushi tev ļoti labi padodas sejas formas un acis, bet absolūti neštimmē mati, un tas kas zemāk par galvu, nav jau galīgs sviests, bet vajadzētu labāk. 1. Ķermenis tev sanāk kautkā masīvs, platums tā kā vajag, bet ēnojuma gandrīz nav, liekas, ka tu visas ēnas liec ar gaišāku krāsu un tik nemanāmi, ka no tā nav nekādas jēgas, jāņem arī tumšāks tonis. Rokas arī, it īpaši tā zona, kur rokas iet līdz elkonim - tur tās ir o banān! cik stūrainas. Mēģini nedaudz maigākas tās līnijas vilkt, bet redzamas, savādāk līnijas tev ir pārāk nevienmērīgas un liekas izplūdušas.( Līnija ir kā membrāna šūniņai, ja tā būs pa plānu, citoplazma izlīs un šūniņa ies bojā, tā iet bojā zīmējums, bet ja pa biezu, tad šūna neuzņems barību un arī ies bojā. (es nu gan esmu kautkāds pārfanojies biologs)) Tērps. Ideja ir laba, bet izpildījums ne pārāk, liekas, ka tā apkakle būtu uzzīmēta uz tās kleitas, nevis tur būtu. < - Atkal ēnošanas vaina. Plauksta uzzīmēta labi, bet līnijas nekur neder, tās ir nevienmērīgas. Kakls par garu, vispār jau tas ir normāls, bet es domāju, ka tam vajadzētu būt īsākam. Pie tam, kas tas par puļķi pi kakla? Tas laikam bija domāts kā kakla līnija, bet kakla līnija izskatās pavisam savādāk. Seja, kā jau agrāk teicu, forma glīta, bet tās damned līnijas! Pie līnijām tiešām vajag vairāk piestrādāt. Ar sejas saturu ir tā, ka man liekas, ka acis kopā ar gegunu vajadzētu pārnest uz leju nedaudz, savādāk pārāk liels laukums starp degunu un muti. Degunu nevajag tik klekšainu(atkal līnijas) un augšlūpu tik biezu uzacis vajadzētu platākas. Un pats pēdējais - Mati! Izskatās kā plastalīns, absolūti nedabiski, krāsojums tiem ir labs, bet formāts kādās līnijās vilkts galīgi nekur neder, šeit neiet runa par līnijās kā tādām bet gan par nedabisku matu sašņipsošanu un pinku piešķiršanu vietām kur tas nav vajadzīgs. pieej pie spoguļa un uzzīmē savus matus, domāju, ka tas palīdzēs iemanīties, kas un kā. Viss, es vairs nevaru, nesaprotu kā egd tas izdodas. Neturēt uz mani ļaunu prātu, es tik centos palīdzēt. (ja tomēr ļauns prāts tiek turēts, aizej tā kārtīgi izkritizē manējos, man kļūdu ispējams pat vairāk) -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Я не понял, что у неё (или него) в руке???
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ne jau katras austiņas nozīmē inuyasha. nu, lai gan man arī tāda doma ienāca prātā...
nu, bet par ausīm... virspusei vajag būt citā krāsā, proti, melnam kaķim auss ir melna, bet iekšpuse rozā...3krāsainam the same. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taapat kaa Tigrai2 arii liekas, ka mati izskataas neiisti. Vinjiem gali ir apalji, taapeec arii taa tas ir!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |