IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

48 Pages V « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zīmējumi un krāsojumi, no sushi ledusskapja un pieliekamā
Sushi
post May 9 2006, 23:38
Post #256

Tennou

Group: Chuunin
From: Somewhere I belong?

Tātad... Runa ir par stilu... ja es zīmētu matus, ņemot piemēru kaut vai no pašas matiem, tas vairs nebūtu mans zīmēšanas stils.. Godīgi sakot, zīmējot ar roku, man ir pilnīgi savādāgs zīmēšanas stils, it īpaši jau matu, bet tas nav par tēmu..
Par ēnām es piekrītu, jo man vēl ir jāmācās ēnot tumšus laukumus.
Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka.
Aa, vēl es gribēju pateikt, ka piedurkne, sākot no tās baltās līnijas ir paplašināta, vnk nesanāca iekomponēt. Un plaukstā viņa tur kkādu manis pašas izdomātu jocīgu lietu...
Puļķis pie kakla? Hehe, laikam meitenīte būs nelaimīgi piedzimusi ar vīrišķīgu gāmuru... biggrin.gif
Un runājot par acīm un degunu, man gan liekas, ka ir norm, vismaz man liekas, ka pie tā nevajadzētu piesieties, bet nu ok.. un par uzacīm tāpat!!!
Tas, ka ausis ir diezgan vienmērīgā krāsā.. tā tomēr ir weird catgirl, tā kā, var sagaidīt jeb ko.. laugh.gif
Un vispār kopumā par matiem, vai tad tā ir visos zīmējumos, jeb konkrēti šinī? Ja šinī, tad tā ir mana kļūda.. bet ja visos, tad stils..
Tigra, es nemaz neņemu ļaunā tavu kritiku, jo tieši tā ir vajadzīga!! biggrin.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sushi
post May 10 2006, 22:10
Post #257

Tennou

Heh... šo darbu zīmēju kādas 5 stundas... Bet visu izbojāja mans dators, jo saglabājot kā PNG, tas tik un tā uztaisīja JPEG efektu.. tā nu es centos to kkādā veidā labot. Zīmēju un krāsoju paint, bet pabeidzu Corel Photopaint..
image
Gaidīšu komentārus!
Un lūdzu atvainojiet par dubultpostu!

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post May 10 2006, 22:17
Post #258

kawaii tora

MATI IR SUPER!!!! Izskatās dzīvi. smile.gif
roka (Tā, kas netur maciņu) ir bikiņ savāda, ja meitene domāta kā gids, tad viņas rokai būtu jābūt ieliektai un augšu ar plaukstu uz augšu, vai arī uz maciņa pie otras rokas.
fons ar kruts, vispār progress, man tiktiešām patīk.

Btw.Puisītim galva pa lielu.(nevis proporcionāli pret sevi, bet gan proporcionāli pret tantīti, viņš tā liekas atrodas tālāk par gidu, bet uzzīmēts tā it kā atrastos tuvāk. (sarežģīti izskaidrot)

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Kirara
post May 10 2006, 22:19
Post #259

Neko youkai

From: Wenden

Mazajam beernam galva gadiijumaa nav gandriiz lielaaka par veederu? blink.gif
Man ljooootiii patiik shis darbs!!! smile.gif
+Quote Post
Sushi
post May 10 2006, 22:22
Post #260

Tennou

Tigra, paldies par komplimentu matiem. smile.gif
Roka ir tāda tāpēc, ka sākumā biju domājusi zīmēt to meiteni kā darba sievieti ar bērnu pie rokas, ejot pa ielu, bet, domas ātri mainās.. biggrin.gif Tāpēc arī tā roka palika tāda jokaina.. Un viņa ir domāta vienkārša sieviete, ko it kā fotogrāfē.. nu tā kā ceļojuma bilde! happy.gif
Nez, puisītim tik lielu galvu zīmēju tāpēc, ka ir gadījies animēs redzēt, ka bērniem ir tādas lielākas galvas, nekā vajadzētu.. Varbūt šoreiz ir pārāk liela! laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post May 10 2006, 22:32
Post #261

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

ljoti smuki, bet ja izmainiiji domas par puisiisha atrashanaas vietu, vareeja tach arii izmainiit rokas staavokli. smile.gif

--------------------
+Quote Post
rebel
post May 10 2006, 22:45
Post #262

Shishaku

From: artifical life

piekriitu tigrai - beerns ir saliidzinoshi proporcionaals pats savaas robezhaas,bet beernam nevar buut galva lielaaka par maates galvu, vajadzeetu it kaa mazaaku visu puisiiti kopumaa.

ja taa siikumaini -
kas man patiik: mati, sievietes apgjeerbs (! ljoti. to pat iisti nemaaku izskaidrot), fons (kā ar kraasaam ziimeets!)
kas man nepatiik - sievietes kaajas...man patiik ljooooti bala aada,bet sheit taas kaajas saliidzinot ar paareejo izskataas kaa nenostraadaatas,nedziivas,manaa skatiijumaa drusku izlec no kopskata.
ko es pamaniiju - kalna kraasa pa labi no sievietes rokas atshkjiras no taa pasha kalna kraasas pa kreisi no sievietes rokas, savaadaakzils. tas taa speciaali? ja taa,tad es neizprotu,kaa tas taa dabaa var gadiities. ^^

un kopumaa man shkjiet,ka shis ir viens no Taviem peedeejaa laika labaakajiem darbiem. tieshaam gliits.

--------------------
it's never too late to start wasting your life...
+Quote Post
LeoR
post May 10 2006, 22:55
Post #263

Unregistered

Varu piebiedroties paareejiem un teikt, ka peedeejais ziimeejums ir loti smuki sanaacis. Vienkaarshi prieks skatiities. Naakamo veel labaaku!!! smile.gif

Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka.

Cik saprotu tad tu savus ziimeejumus kraaso Corel photo-paint, tad var dariit taa, lai nesabojaatu liinijas (man vismaz iznaaca smile.gif ): panjem savu ziimeejumu kuraa ir kontuurliinijas un atver ar Coreltrace, tad Trace>By advanced outline, pamaini peec vajadziibas uzstaadiijumus un Do trace un saglabaa. Rezultaats tiks saglabaats ar faila nos. paplashinaajumu .cmx. Tad corelphoto-paintaa uztaisi jaunu failu, tad File>Import... vai arii control+i un atver to notreisoto ziimeejumu(.cmx). Redzeesi ka vinsh paraadiisies kaa jauns objekts (kaut kas liidziigs fotoshopa layerim). Un Tagad var kraasot un liinijas paliks neskartas (nevajag kraasot tikai tajaa objektaa kuraa ir linearts).
Varbuut, ka noder, ja ne, tad ignoree smile.gif.
+Quote Post
Dead Star
post May 11 2006, 00:03
Post #264

Shishaku

From: the other side of the Gate

Nu sejas izteiksme sievietei ir super , mati acis iznākuši labi happy.gif Patīk ēnojums apģērbam.Fons starp citu iznācis pat ļoti labi,tie kalni - vienkārši apbrīnojami smuki> Mīnuss ir tas,ko jau teicu-kaut kā pastīvi viņa izskatās un pa manam ar kreiso roku nav kaut kas kārtībā. Cilvēku ēnu atspīdumu uz žoga(laikam) varbūt varētu mazliet tumšāku,pamēģini ,redzēsi kā ir wink.gif Nu tiešām ir labs ^^
+Quote Post
Sushi
post May 11 2006, 08:53
Post #265

Tennou

Īpaši daudz laika man nebija, bet centos labot pēc jūsu teiktā.
image

--------------------
+Quote Post
Kirara
post May 11 2006, 14:49
Post #266

Neko youkai

From: Wenden

neapvainojies sushi, bet man liekas ka zeenam galva tagad ir par mazu.. unsure.gif
+Quote Post
Pakkun
post May 11 2006, 16:09
Post #267

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

..un kalns vinjas kreisajaa padusee palicis kkaads zilais, nesaskan ar toni. tongue.gif

--------------------
+Quote Post
Sushi
post May 11 2006, 16:53
Post #268

Tennou

Galva par mazu? Nu bet viņš tak ir mazs puisītis ar mazu galviņu! laugh.gif
Pakkun, tāds viņš bija arī iepriekš. wink.gif

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post May 11 2006, 17:27
Post #269

kawaii tora

Smukinji, viss ok! Kalni meedz buut dazjaadaas kraasaas un ja taa ir anime bilde, tad tas nav nekaads briinums.
Puisiitis taads apaļš ar lielu džemperi... vispār viss ok.
Nav ideāli, bet to jau arī neviens neprasa, pie kājām jāstrāda, bet šajā zīmējumā tas nav vajadzīgs, jācenšas nākošajos.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
minta
post May 11 2006, 23:04
Post #270

Samurai

man liekas ka ar kalniem viss ir kaartiiba, jo taalumaa tie parasti ir zilaaki... vismaz to es esu jau paspeejusi ieveerot skatoties anime... ;p

--------------------
IPB Image
+Quote Post

48 Pages V « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:18