![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tātad... Runa ir par stilu... ja es zīmētu matus, ņemot piemēru kaut vai no pašas matiem, tas vairs nebūtu mans zīmēšanas stils.. Godīgi sakot, zīmējot ar roku, man ir pilnīgi savādāgs zīmēšanas stils, it īpaši jau matu, bet tas nav par tēmu..
Par ēnām es piekrītu, jo man vēl ir jāmācās ēnot tumšus laukumus. Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka. Aa, vēl es gribēju pateikt, ka piedurkne, sākot no tās baltās līnijas ir paplašināta, vnk nesanāca iekomponēt. Un plaukstā viņa tur kkādu manis pašas izdomātu jocīgu lietu... Puļķis pie kakla? Hehe, laikam meitenīte būs nelaimīgi piedzimusi ar vīrišķīgu gāmuru... ![]() Un runājot par acīm un degunu, man gan liekas, ka ir norm, vismaz man liekas, ka pie tā nevajadzētu piesieties, bet nu ok.. un par uzacīm tāpat!!! Tas, ka ausis ir diezgan vienmērīgā krāsā.. tā tomēr ir weird catgirl, tā kā, var sagaidīt jeb ko.. ![]() Un vispār kopumā par matiem, vai tad tā ir visos zīmējumos, jeb konkrēti šinī? Ja šinī, tad tā ir mana kļūda.. bet ja visos, tad stils.. Tigra, es nemaz neņemu ļaunā tavu kritiku, jo tieši tā ir vajadzīga!! ![]() -------------------- |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh... šo darbu zīmēju kādas 5 stundas... Bet visu izbojāja mans dators, jo saglabājot kā PNG, tas tik un tā uztaisīja JPEG efektu.. tā nu es centos to kkādā veidā labot. Zīmēju un krāsoju paint, bet pabeidzu Corel Photopaint..
Gaidīšu komentārus! Un lūdzu atvainojiet par dubultpostu! -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
MATI IR SUPER!!!! Izskatās dzīvi.
![]() roka (Tā, kas netur maciņu) ir bikiņ savāda, ja meitene domāta kā gids, tad viņas rokai būtu jābūt ieliektai un augšu ar plaukstu uz augšu, vai arī uz maciņa pie otras rokas. fons ar kruts, vispār progress, man tiktiešām patīk. Btw.Puisītim galva pa lielu.(nevis proporcionāli pret sevi, bet gan proporcionāli pret tantīti, viņš tā liekas atrodas tālāk par gidu, bet uzzīmēts tā it kā atrastos tuvāk. (sarežģīti izskaidrot) -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Mazajam beernam galva gadiijumaa nav gandriiz lielaaka par veederu?
![]() Man ljooootiii patiik shis darbs!!! ![]() |
Sushi |
![]()
|
Tigra, paldies par komplimentu matiem.
![]() Roka ir tāda tāpēc, ka sākumā biju domājusi zīmēt to meiteni kā darba sievieti ar bērnu pie rokas, ejot pa ielu, bet, domas ātri mainās.. ![]() ![]() Nez, puisītim tik lielu galvu zīmēju tāpēc, ka ir gadījies animēs redzēt, ka bērniem ir tādas lielākas galvas, nekā vajadzētu.. Varbūt šoreiz ir pārāk liela! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ljoti smuki, bet ja izmainiiji domas par puisiisha atrashanaas vietu, vareeja tach arii izmainiit rokas staavokli.
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
piekriitu tigrai - beerns ir saliidzinoshi proporcionaals pats savaas robezhaas,bet beernam nevar buut galva lielaaka par maates galvu, vajadzeetu it kaa mazaaku visu puisiiti kopumaa.
ja taa siikumaini - kas man patiik: mati, sievietes apgjeerbs (! ljoti. to pat iisti nemaaku izskaidrot), fons (kā ar kraasaam ziimeets!) kas man nepatiik - sievietes kaajas...man patiik ljooooti bala aada,bet sheit taas kaajas saliidzinot ar paareejo izskataas kaa nenostraadaatas,nedziivas,manaa skatiijumaa drusku izlec no kopskata. ko es pamaniiju - kalna kraasa pa labi no sievietes rokas atshkjiras no taa pasha kalna kraasas pa kreisi no sievietes rokas, savaadaakzils. tas taa speciaali? ja taa,tad es neizprotu,kaa tas taa dabaa var gadiities. ^^ un kopumaa man shkjiet,ka shis ir viens no Taviem peedeejaa laika labaakajiem darbiem. tieshaam gliits. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Varu piebiedroties paareejiem un teikt, ka peedeejais ziimeejums ir loti smuki sanaacis. Vienkaarshi prieks skatiities. Naakamo veel labaaku!!!
![]() QUOTE Kontūras- nez, es tā parasti zīmēju, bet ja tik ļoti nepatīk, varu censties savādāk, jo vnk sanāk, ka es savuz zīmējumus tāpat ar roku krāsoju- ar kādu no paint tooliem, tas izbojā kontūru, bet lai izmantotu to lasso, ehh.. man ir pārāk trīcoša roka. Cik saprotu tad tu savus ziimeejumus kraaso Corel photo-paint, tad var dariit taa, lai nesabojaatu liinijas (man vismaz iznaaca ![]() Varbuut, ka noder, ja ne, tad ignoree ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu sejas izteiksme sievietei ir super , mati acis iznākuši labi
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Īpaši daudz laika man nebija, bet centos labot pēc jūsu teiktā.
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
neapvainojies sushi, bet man liekas ka zeenam galva tagad ir par mazu..
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
..un kalns vinjas kreisajaa padusee palicis kkaads zilais, nesaskan ar toni.
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Galva par mazu? Nu bet viņš tak ir mazs puisītis ar mazu galviņu!
![]() Pakkun, tāds viņš bija arī iepriekš. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Smukinji, viss ok! Kalni meedz buut dazjaadaas kraasaas un ja taa ir anime bilde, tad tas nav nekaads briinums.
Puisiitis taads apaļš ar lielu džemperi... vispār viss ok. Nav ideāli, bet to jau arī neviens neprasa, pie kājām jāstrāda, bet šajā zīmējumā tas nav vajadzīgs, jācenšas nākošajos. -------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
man liekas ka ar kalniem viss ir kaartiiba, jo taalumaa tie parasti ir zilaaki... vismaz to es esu jau paspeejusi ieveerot skatoties anime... ;p
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:18 |