![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu jā, paldies!
![]() ![]() Par tiem kalniem- tieši tas bija mans mērķis, jo pati zinu, ka it īpaši animē, kalnu krāsas nav vienādas.. Man jau ir idejiņa nākamajam darbam! ![]() -------------------- |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Damn, kārtējais dubultposts, oh well..
![]() Mans pirmais guro uz datora.. un tas jau vien tāds softy-softy.. Nu.. asās līnijas.... ehh -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es nevaru saprast ka jus varat zimet kaut ko tadu? Protams, darbs ir glits, bet tomer man nepatik nekas parak sadistisks!
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Nja jauks zimejums
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man dazhreiz paliek slikti redzot taadus darbus, bet biezhaak man naak smiekli par to no zilaam debesiim.
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Aarpraac...
![]() ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Guro gan tur diezkaads nesanaak..bet nedaudz asinju (itiipashi taadaa origjinaalaa veidaa
![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Tev ir ļoti ļoti skaisti zīmējumi...
![]() pēdējais gan man tā ne īpaši, bet tas jau laikam drūmās noskanas dēļ. Bet ja tu nebūtu asinis un meitenei būtu acs, tad man patiktu! -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Kas tad nu? Te daži saka ka ''fuj''? Īsts otaku ir arīdzen guro (ne tikai hentai, yaoi etc.) fans
![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Baisi un efektīvi - tev ritīgi labi izdevies atmosfēru dabūt pareizo.
Man jau patīk. Ā, un asajām līnijām nav ne vainas. ^^ Varbūt būs man ar kādreiz jāpamēģina guro uzmaukt. :| |
Sushi |
![]()
|
Nu paldies!
![]() ![]() Zinu, ka ir daudzi cilvēki, kam guro galīgi neiet pie sirds. Un vispār, kā jau teicu, šis jau tikai tāds softy-softy (maz asiņu utt) un es nedomāju, ka manam pirmajam vajadzētu būt ar asiņu un vardarbības jūru! ![]() Kikyou, uzzīmē! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
"You may use this.." - shaads teksts dzirdams arii Futuramaa (taa nav anime, bet Matt Groening meistardarbs
![]() ![]() darbinjsh riktiigi forshh, man tieshi patiik, ka nav smagais guro, nevajag taadus ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
O jā .. tagad darbam ir īstā noskaņa,kad ir arī asintiņa uzzīmēta .. man tiešām patīk .. un tā ideja par "you may use this",kā jau teicu ir super .. Sauciet mani par bišku maniakālu,bet nu nezinu man patiešām patīk viss šajā darbā
![]() |
Sushi |
![]()
|
QUOTE(Pakkun @ May 28 2006, 12:25) "You may use this.." - shaads teksts dzirdams arii Futuramaa (taa nav anime, bet Matt Groening meistardarbs ![]() ![]() Ak dievs, es to nezināju... ![]() ![]() Paaaldies, Dead Star!!! ![]() -------------------- |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
visu cienju,par izdomu jo es nezinaaju ka ar paintu tomeer ir tik plashas iespeejas.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |