![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tas nav zīmēts tikai uz paint
![]() Uz paint tas ir tikai zīmēts un izkrāsots, bet blood un dirt ir no photopainta.. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kapec neizmantot fotosopu?
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tu tikai asinis un netiirumus taisi photopaintaa?
Viss darbs izskataas kaa no photopainta. Tu laikam esi iemaaciijusies lietot paintu. |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Nu darbiņš jau tā smuks, bet... kā jau tu labi zini, guro man tā ne pārāk patīk. Bet vajag jau dažādībai arī kādu skarbāku zīmējumiņu
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, par šo darbiņu īsti kritiku negaidu, jo tas nav darbiņš.
![]() Tikai ātrā skicīte, ko tāpat sagribējās ielikt. ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Varbuut taa ir aatraa skiciite, bet man shis darbs iet pie sirds!
Tik ljoootii!!! Vieniigais kur vareeji pacensties ir rokas. |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Kaadas muljkjiibas, ar rokaam viss ok prieksh skices, pie kajam bija jastrada
![]() Sushi, kur avataru izraavi? ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
piemīlīga
![]() |
Sushi |
![]()
|
Jā, kājas.. riktīgi līkas!
![]() Paldies par komentāriem! ![]() This post has been edited by Sushi: May 30 2006, 21:58 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Izņemot to, ka kājas ir tādas, kādas viņas ir... Baigi piemīlīgs.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nezinu gan par tām kājām , man liekas, ka problēma vien tur, ka viņai dupsis kā ķirbiic. XD
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ May 30 2006, 23:21) Emmm, kājas UN pēcpuse. Rodas iespaids ka kājas ir no kautkādas gumijas. Viss pārējais ir puslīdz ok. ![]() This post has been edited by Ayumi: May 30 2006, 22:32 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atljaavos chakareeties pa ziimeejumu. Kaut kaa iisti labi vienalga nesanaaca. Ak, jaa, gurni par shauriem. Par daudz sashaurinaaju...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Wow.. nu paldies, edg.
![]() Es taču teicu, ka tikai prasta skicīte. ![]() Godīgi sakot, man viņa izskatījās pēc kkādas slimnieces. ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
...eeeeerm... vai man tikai taa liekas, jeb vinjai kaajstarpe ir par platu? O.o
es neko neteicu tieshi taapeec, ka skiciite, bet nu ok. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |