![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kada veida viņš tomer tavi skitci sabojaja (vai ka latviski ir tas vards?), ne ņemot vera ka viņš uzlaboja dibeni.
This post has been edited by Keydan: May 31 2006, 18:58 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
viena kaa otrai ir tuvaak (tas arii ir pareizi), bet matu gali man liekas sabojaati.
This post has been edited by Kirara: May 31 2006, 19:28 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, sabojaat ir iistais vaards latviski.
Ne tikai kaajstarpes platums, bet arii pashas kaajas ir mainiitas. Matu gali ir galiigi sabojaati, jo mans paint skills neljauj reaalaa laikaa ieguut taadus matus kaa Sushi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ko jūs te runājat? Nekas nav sabojāts!!
Par matu galiem taču nekas! Galvenais, ka viņš izlaboja kājas un dibenu! ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mja.. (mlg) (O.o)
Well, nu es uztaisīju sev avatariņu ar vienu no saviem izdomātajiem chariem. Šī ir Ninamo.. ![]() Nav jau īpaši animīga tā meiča, bet man nejauši sanāca iemēģināt kkādu weird jaunu stilu.. ![]() This post has been edited by Sushi: Jun 19 2006, 13:57 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man jau patiik. Man ljoti patiik melnbaltie darbi. Jociigi, ka pati neziimeeju taadus.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pazudusi taa bilde. Mosh uploadee veelreiz.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]() ![]()
|
Eh, pie šī darba sēdēju ļoti ilgi.
Jā, tā ir tā pati Ninamo.. Zīmēju fonā ainavu, jo to cenšos iemācīties, kā arī meitenei centos zīmēt tādu bišķi interesantāku pozu. Patiesībā jau ar to ainavu bišķi nohaltūrēju, gribēju kaut ko savādāku. Un, protams, nesanāca tā, kā vēlējos, bet vismaz centos ![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
izskataas ljot smuk, bet izmeers bish par mazu, nevar iisti saprast, iedziljinaaties detaljaas
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Jā, es piekrītu. Ir baigi mazais. Tas ir oriģināls.
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
heh, jāsaka, ka baigi smuki sanācis, tikai viņa izskatas baigi niknā
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
chars, peec tavas liidziibas... (izskataas, ka buut Dievam ir labi
![]() man shis stils patiik, ljoti daudzi chibi ir ar taadaam sejinjaam, bet veel neesmu redzeejusi, ne-chibi ar taadaam sejinjaam. miilji - ko lai veel saka. -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Man arī patīk šitais darbiņš! He he, un es viņam redzēju tapšanas stadijas.
![]() ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Var redzeet, ka esi taa pamatiigaak piestraadaajusi pie shii, smuki sanaacis, tik zheel, ka meitene kaut kur pamaniijaas savainot plecu
![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Yayyy Sushi kaut ko uzzīmēja beidzot
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |