![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Karamele, paldies, paldies! ^^ Nu.. šādā stilā es laikam neturpināšu zīmēt, bet kādu reizīti jau..
![]() Tigra, paldies! Tāda viņa bija izdomāta (tagad viņa ir bišķi savādāka, jo domāju iesaistīt viņu mangā) ![]() Lii, centīšos vēl labāk! Un paldies! (^.^) LeoR, nu jā.. tā sanāca savainot.. ![]() Dead Star, jā, kurpītes tādas.. Nu tā arī bija. Centos to fonu tādu labāku, nekā parasti un tāpat ar pozu. Zīmējums gan izskatās diesgan glezniecisks.. Bet nekas.. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Deguns nemaz nav?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jul 8 2006, 04:38) Dažos gadījumos degunu nemaz nezīmē (chibi, vai pa pusei chibi cilvēciņiem; šitais uz pus-chibi izskatās). Citreiz jau arī muti nezīmē - vienkārši acis pa visu seju, bet tas ir tikai tādiem chibi, kam galva tikpat liela kā ķermenis. XD Anyway, pēdējais ir tīri labs. Baigi kautko atgādina tas stils, bet nevaru uz momentu atcerēties, ko. ^^ This post has been edited by Kikyou: Jul 8 2006, 10:06 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Yup! Kikyou, tev taisnība, viņa ir kaut kas līdzīgs pus-chibi!
![]() Tādu es viņu biju izdomājusi, bet tagad viņa izskatas biški savādāk. Tā teikt- animīgāk. Nez.. man tāds stils ienāca prātā kaut kad, kad nemaz par stilu nedomāju, bet gan vienkārši ķēpāju kārtējo zīmējumiņu... -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kā es varēju kaut ko tādu nokavēt?
Tik skaists... |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Šis darbs ir skaists un (jocīgs)Un tev arī bija jau glītāki darbi
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Sushi |
![]() ![]()
|
Heh, es tik sen neesmu neko uz datora zīmējusi un sāku jau lēnām zaudēt savus, kaut cik iegūtos, skillus.
Tā nu izdomāju kko atkal pamēģināt uz painta uzzīmēt... Nu, uzzīmēju diezgan ātri, jo fonu netaisīju utt. -------------------- |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Ļoti glīti uzzīmēta mute un deguns, bet mati man šķiet tādi cieti un kokaini
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Sushi |
![]()
|
Hah, domāju gan.. to es vairākas dienas zīmēju.
Šito labi ja 20 minūtes.. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
smuka viņa, ir smuka, atkal jau iebāzi man acīs to cik labi zīmē ^^
*iet pakārties - life is cruel...* |
Sushi |
![]() ![]()
|
Un tā šodien tapa vēlviens portrets! Šoreiz gan pašportrets... :|
![]() -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Man baigi patiik atvs deguns un luupas!:P
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
hmmm..mjā tagad ir labāk.Kakla un plecu līnija,matu gali.Sejas ēnojums un matu krāsojums ļoti,ļoti patīk
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
mmm... baigi labs...
driikstu zinaat kuraa programmaa ziimeeji??? |
Sushi |
![]()
|
Ehh.. man tas ir tik daudzas reizes jāsaka..
COREL PHOTOPAINT 11 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |