![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
skaisti... bet tu parasti esi smaidiigaaka
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ok, es nebrīnos, kāpēc diviem pēdējajiem darbiem ir tik maz komentāri- kā nekā ļoti ātri uzzīmēti..
Labā Karamele man ieskanēja četrus darbus.. Vecākais, nepabeigts.. ![]() Nāra XD ![]() Neskataties uz viņas briesmīgo seju... ![]() ![]() Ar guaškrāsām.. ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Jā ieskenēju, tikai atvainojos par lielo kavēšanos ._.
pirmais tauriņskuķis ir diezgan detalizēti uzzīmēts, man patīk viņas sejā tā ''svētā izteiksme'' lol ![]() otrais darbs man arī patīk, jo viņai ir sklaisti uzzīmēts profils un labi piestav tā ilgpilnā sejasizteiksme ![]() Trešais man patīk vismazāk, jo seja patiešām tev nav iznākusi no tām labakājām. un arī nevar saprast, kas notiek ar viņas kāju. Ceturtais darbs šķiet vislabākais ^^ vienkārši kawaiiga viņa ir ^^ This post has been edited by Karamele: Aug 12 2006, 14:05 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tauriņskuķi zīmēju kkad skolā, kad nebija, ko darīt! ^^
Otrais.. apmēram tādus profilus es parasti zīmēju, nevis tā kā pirmajā. Seja bija normāla pirms es biju izkrāsojusi viņu pašu... Pozu īpaši labi nevar redzēt dēļ kleitas. Paldies! ![]() -------------------- |
Vilrika Naktszvaigzne |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 12-August 06 From: Zvaigžņu gaismā ![]() |
Tev sanāk skaisti darbi. to nevar noliegt. Gan uz datora, gan ar roku. Man patīk.
Pēdējajos darbos var redzēt, ka esi jau šo to mačījusies, jo tie ir labāki nekā pirmie, vismaz manā skatījumā. Man vislabāk patīk pēdējie darbi un arī šie: "Antireklaama RCDP'' http://otaku.lv/uploads/20060324_381_Salauzts.jpg http://otaku.lv/uploads/20060324_871_Salauzts.png http://otaku.lv/uploads/20060427_398_YoukoSushene.PNG http://otaku.lv/uploads/20060528_685_bezace.PNG |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Pirmajam pie plaukstām būtu jāpiestrādā.Nāras profils noteikti ir pievilcīgāk padevies par pirmā zīmējuma tauriņveidīgās meitenes profilu.trešais ir interesants,tapēc no šiem labāk patīk.Varētu saukt par ļoti weird,bet kā jau teicu tas man vislabāk patīk.Ceturtajā atkal pārņem sajūta,ka nav kārtībā ar rokām.Man tās izskatās nevienādas.Bet krāsojums patīkams.
|
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Ar guasham patik.
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es laikam griestos buushu skatiijies nevis monitoraa... nebiju pamaniijis peedeejos. Zivtele man vislabaak patiik (skrien peec makskeres).
This post has been edited by LeoR: Sep 2 2006, 19:58 |
Sushi |
![]()
|
Paldies, LeoR! ^^ zivtele.. hehe
kaiva, piekrītu, rokas tiešām ir tādas. Nu plaukstas.. tās tiešām ir par mazu un vispār rokas kopumā izskatas pabriesmīgi. Ar guašām ir grūti tā smalki izstrādāt! Bet paldies ^^ -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
ar guašām ir ķēpīgi, jāliek daudzi slāņi lai dabūtu vēlamo rezultātu, bet tev tas nemaz tik slikti neiznak, man beigās vienmēr pacietība norauj. Sushi, paņem un ieliec ko skaistu labi drīz, lai arī man tiek kāds prieks. Tiešām gribas redzēt kādu tavu darbu.
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
kaiva, liels Tev paldies par šo postu! Tas uzlabo garastāvokli.
![]() Nu, pašlaik esmu mazliet aizņemta, lai zīmētu kko priekš otaku.. Tikpat ar to pašu CO, tāpēc kādu laiciņu te neko nelikšu. un te viens mazs random darbiņš, jeb pareizāk sakot- skricelējums This post has been edited by Sushi: Sep 17 2006, 18:52 -------------------- |
kaiva |
![]()
|
Pēdējā zīmējumā, meitenei mati izskatās, kā būtu veidoti no melna, plūstoša ūdens(šis te bija domāts pozitīvi).
Bet ēnas gan man liekas bišķīt dīvainas ![]() nezinu kur lai piesienas, šķiet, ka vai nu es zaudēju talantu vai arī tu zīmē pārā labi. Or, brilles nekam neder ![]() Aha, izdomāju, sejas izteiksme baigi svētulīga, tas gan, patiesību sakot, nav pat nekāds īsts nopēlums. Bet varbūt tu kādreiz varētu pamēģināt uzzmēt kaut ko ar mazliet samaitātāku, niknāku, jebkurā gadījumā dīvaināku sejas izteiksmi. Bet tas viss, tā ieteikumu un piesiešanās līmenī, priekš "skices" pat ļoooti labi. -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
ir glīši, tikai man prasītos, lai ēnas nebūtu tik kantainas ?
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tev labi sanāk matu ēnojums.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Sep 18 2006, 00:51 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:18 |