![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
pats ziimeejums man liekas ka ir ljoti forshs (ja rakstu nelogiski tad atvainojos)....asinjains visss un bez kaajaina meitene nu ko la saka....njaa...man patiik...bet kadd pirmo reizi vinju iraudziiju man paarskreeja skudrijnas paaar muguru....
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
ooo, baigi labs guro!
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Miki, hehe, paldies! Man likaas, ka tev nepatiks (lii jau nu pavisam noteikti). Bet nu..
![]() Thoru, paldies. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nekomentēšu, jo nav laika. XD -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuks ziimeejums, tik pastudee kaadu graamatu par perspektiivi, savadaak fons taa smuki izkraasots, bet galiigi skiibs.
This post has been edited by LeoR: Dec 4 2006, 22:50 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
1) No cilvēkiem nekrīt ēna.
2) Fona un čaru ēnas baigi atšķirās. Visādi citādi - vienkārši super. Malacis. :3 |
Sushi |
![]()
|
LeoR, liels paldies, ka pakomentēji!
![]() Kikyou, it kā jau sākumā cilvēku ēna bija domāts tas puvekļ-like tumšums zem viņiem, bet zinu, ka tam vajadzēja būt garākam un vairāk uz labo pusi. Ehh, ehh zinu par tām fona un charu ēnām, a ko slinkai duriņai padarīsi? ![]() -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
mmm, smukais gabaliņš, tas font tikai tāds nedzīvs mazliet, bet eh, es pat izkritizēt kārtīgi nemāku
![]() meitenei smuka jaciņa, un puiša sejas izteiksme ir vienkārši ![]() patiešām piemīlīgi, pārmaiņa pēc tā iepriekšējā ![]() P.s un šo postu raksta Kaiva, es atkārtoju, Kaiva, tas, ka lietotāja vārds ir Lilion neko neizsaka, jo mums ir dalītais dators un es neskāda gļuka dēļ nevaru ieiet savā puse, automātiski met mani šādu, vāks. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
oi ku milljsh sen neeko taadu nebiju redzeejis
![]() ![]() -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Man arii patiix.. loti miilji ^^
-------------------- skills of a snail
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Jā.. labi esi pastrādājusi, Sushi
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Jēhū! Paldies, Lii. Tu vienmēr uzraksti ko labu! Nākamo jau drīzumā meistarošu, hehe. (jeb kā Upītis teiktu: tais' tik augšā)
Kaiva, Cowkiller, Storm, paldies par labajiem vārdiem! (^..^) This post has been edited by Sushi: Dec 10 2006, 15:13 -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
ahhh tas ir tas ziimeejums, vinjsh neizskatijaas tik iespaidiigi neizkraasots, bet ed domaaju ka shitaa ir daudz daudz labaak, un man patiik kaa tu esi izveeleejusies kraasas, jo man liekas ka tur nepiestaaveetu diena...un veel man patiik, tas ka vinji ir abi divi laimiigi...jo laimiigi ziimeeejumi vinmeer ir forshi...
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, meitene drusku pēc sliekas, un varbūt man kremt, ka pēdas drusku par mazu, bet džeks smukiņš sanācis.<[^,^]>
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |