![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
mati ir kudii kudii interesanti. smudge tool?
Tas, ka redzmas kontuuras driizaak ir kruti, var saprastu kur kas beidzas un kur kas sākas, man taas nekad nav redzamas._. viņa izskatās tāda domīga... apspriež kaut ko. ''varbuut uzvilkt oranžo kleitu?'' Acis izkrāsotas atbilstoši tērpa, man arī tā patīk darīt :3 -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jāmm man patiikās tas pēdējais darbs tāds interesants,diivains...Patiik ka acis un skropstas ir ziimētas ar stingru liiniju, bet pārējais ir tād plūstoš!Izskatās interesanti!
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man ljoti patiik peedeejais darbs, lai gan itkaa ir visaadi siikuminji, kuriem vareetu piesieties(taadi ir visiem) tomeer darbinsh taa piesaista, ka kopskataa nemaz nevajag.. Man taa meitene patiik, varbuut vajadzeetu biku vairaak paeenot, bet taa shaadi vai taadi piesaistoshs..
![]() -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Hee shitaa meitene kopskataa ir baigi smuka..
Zini bet man liekas ka vinjas ac aabji kriit laukaa...sorry bet taa izskataas (varbuut taa izskataas tikai man, jo shodien neesu savaa praataa XD)... Nu jaaa,hmm kas veel man patika..ā jā toni kaa jau vienmeer patiikami izveeleeti... P.s. Taa esi tu? ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Iepazīstaties. EDIT: Tagad Zaķim Dārzkopim ir nerūtainas bohēmistu bikses, kādas biju viņam piemodelējusi klāt kādu laiku atpakaļ. This post has been edited by Sushi: Feb 28 2007, 21:01 -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Taa neko character concept artwork. Daarzkopis ir pervs, jo vinjam nav bikshu (vaig atsaukt atminjaa, ka Vaaciju nosodiija, jo futbola chempionaata talismanam lauvam nebija bikshu) Minkai shkjiet pat apenes ir bet zakjis vispaar bez aizspriedomiem.
Bet Usagi-yo un Koneko-yo vislabaakie un vispiemiiligaakie savaa vienkaarshiibaa un naivumaa Ko tu ar vinjiem dariisi, storiju taisiisi? -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Taa neko character concept artwork. Daarzkopis ir pervs, jo vinjam nav bikshu (vaig atsaukt atminjaa, ka Vaaciju nosodiija, jo futbola chempionaata talismanam lauvam nebija bikshu) Minkai shkjiet pat apenes ir bet zakjis vispaar bez aizspriedomiem. Bet Usagi-yo un Koneko-yo vislabaakie un vispiemiiligaakie savaa vienkaarshiibaa un naivumaa Ko tu ar vinjiem dariisi, storiju taisiisi? Neko jau īpašu nedarīšu. Šie chari ir radušies dzīves laikā.. nu tā.. Popkornu Zaķis - man ir apm. tāda rotaļlieta, ko uzdāvināja korejiešu restorānā (sen). Zaķis Dārzkopis radās kādā 8. klases kompozīcijas stundā, kad bija jādomā apdruka krekliņam. Viņa draudzenīte gan radās speciāli priekš ZD pieskaņota. Usagi-yo un Koneko-yo radās apm pirms 3 mēnešiem, es vienk. uzzīmēju uz galda šitādus abus. un viņi radās. Un viņi nav pervi. Par piemēru ņem Vinniju Pūku. ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Par piemēru ņem Vinniju Pūku. ![]() tu laikam joko.. vinnijs pūks ir megapērvs. visa meža suteners! un viņam bija sivēntiņš regulāri blakus... -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Uuuu popkornu zaķis un zaķis dārzkopis...
Zaķis Dārzkopis man atgādina tavu kedu ![]() Redzu ka kaut kas jauns ir nācis klāt ko...he bet ir jau ok man patīk ātrie darbiņi pirms skolas ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Dārziens ownz, tas vecais labais gifiks... ^____^ Saistās ar to...
Koneko-yo un Usagi-yo tik kawaii.... Bet the best is the girl-city.. those panties.. ar soo.. turnin me on' XD -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Pakkun, kad tu tā saki.. jā, es pamanu sakarības. XD
Miki, nevaru nepiekrist. Kas būtu normāla keda bez Usagi-yo un Zaķa Dārzkopja. Tigra, tu par to gifu, kur viņš laistīja puķes un tas koška nomaucās? XD Kas tā par iesauku Girl-city? ![]() Ok.. man pēdējo mēnesi galīgi nav laika kko normāli uzdragāt uz lapas, tāpēc jāatskaitās ar vecajiem garadarbiņiem. Well, te viens sens, ko CO jau ir redzējuši. ![]() -------------------- |
Miki |
![]()
|
Wouch...
Kaut kas tavā stilā un, kaut kas jauns, kā es te redzu... Visumā pats darbs ir interesants un ēnas ir ok.. Piesieties gan varētu tikai tam apkārtējam krāsojumam, nav vienādi, bet mēs jau zinām kā ir krāsot ar flomjiem ![]() (tas tak ir ar flomjiem?) He...nu jā un man patīk tas ka es pirmā novērtēju tavu darbu...jeee... " Jūos lepna par sevi XD" |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
patieshaam juutam progress. ye .baby .ye!
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 14 2007, 16:52 -------------------- what does it mean?
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man liekas ,ka es sho redzējusi nebiju...bet ir kewl. Viņa izskatās ļoti skaista, man it īpaši patīk seja un mati. Un krāsojumam ,manuprāt, naw ne vainas. :]
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jamm Sushi man jau patiik.
Krāsojums ir ok.Vieniigi palukstas taadas mazas,strupas. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:53 |