![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kārtējā ķēpāšanās trijos naktī.
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ū jē, lolita-style ^^ ar paintu tiešām forši iznāk, haltūra, bet man patīk. derētu tev biežāk likt savus nakts ķēpājumus šeit iekšā.
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Woohohouu..nakts ķēpājums ko..
![]() Ir ok man jau patīk... Vai ta nebija liela noņemšanās ar paintu..? Lab nepiesiešos šoreiz nekam, ņemot vērā apsākli ka tas ir zīmēts trijos naktī un vēl uz painta...ehh man ar tā gribētos zīmēt... |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
uuu... peedeejais lielisks... oekaki vai kaada cita proga?
-------------------- ![]() |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
ja jau tev paintaa izdodas ko taadu dabuut gatavu - iesaku kerties klaat Macromedia Flash , CorelDraw vai Photoshop ... tad visjau varees redzeet veel labaakus darbus
![]() -------------------- |
Taichi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 20-March 07 ![]() |
Ooo... tās kā gotiskās lolitas? Tie trīs naktī bija to vērti. Man ta patīk.
![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
forsi izskatas pec leles
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jocīgi, ka darbus, kas ir tiešām uzskricelēti dažās minūtēs ir vairāk novērtēti, nekā tādi, pie kuriem tiešām esmu piestrādājusi.
Kara-chan, paldiesiņš! Jā, Paint ir labs, ja grib uz ātro ķēpāt, Miki, kā šoreiz arī notikās. Bet, paldies. :] Zeloco, paldies. Nu.. tādus oekaki es vairāk lieku vienā no tajiem the otaku saitiem. Bet nu.. XD Dranzer, pašķir dažas lapas uz aizmuguri. Paldiees. 'Taichi, Sandzi, paldies. Diemžēl tās nav LELES, bet gan parastas meitietes. XD -------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kopskats riktīgi forš. Tā noskaņa... mmm :3
Viņas liekas augstas, apņēmīgas un gothic. Vispār naisu. Patīk man Paint darbi :3 Tākārtīgāk pamanīu tikai mazu kļūdiņu tai meitenei, kas redzama profilā. Viņas pazode liekas nedaudz par taisnu. ![]() This post has been edited by Tigra2: Mar 22 2007, 18:03 -------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Tās porcelāna lellītes ir tik sasodīti smukas! Agh.. *Apskaužu. =]
|
Sushi |
![]()
|
Tā, nu, kā jau parasti, sen nekas nav te bāzts. Iedevu tētim ieskanēt te dažus.
Šie četri - zilā ir Elīza, brūnā - Alise, zaļā - Emīlija, rozā - Esmeralda. Tie ir chari no komiksa, ko zīmēju, kad kārojas zīmēt. Izmantoti ir tikai flomji un lineāls. (^..^) Vienīgais - maliņas bija tiešām rūpīgi uzzīmētas, vienk, skanējot tā sanāca.. ![]() Un šeku reku ir tāds parasts zīmējumiņš - bābu bars (tiesa gan, zīmēti konkrēti cilvēki, ieskaitot mani). Izmantoju tikai marķeri un flomjus. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Alise ir viskrutākā. Flomji.. daudziem viņi nepatīk, bet manuprāt tiem nav ne vainas, tikai grūti izmantot. tev, tā šķiet, flomji nav šķērslis, lai uzblieztu krutu bildi. :3
sushi, vai tu esi tas smukais chars bordo kleitā? ^.^ -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man gan liekas, ka Emīlija rocks. Tai otrajā bildē, meitene ar bordo svārciņiem un zaļu kreklu ir līdzīga man :3
Bet otrajā man vislabāk patīk tās divas bābietes, kas stāv visvairāk pa kreisi - tai ar zilo - apģērbs un lietussargs, tai ar taureņainiem svārkiem - pričene un galva. -------------------- (sun)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man patiik blondaas mati... labi uzziimeeti..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:53 |