![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nu jā...kaut ko tādu jau biju gaidījusi XD
Da lab nē... Zīmējums ir ok, mazliet šaušalīgs bet nu ok... Un tā acs...zini tev vajadzētu uzzīmēt Olgas acis un te ielikt, tad gan man būtu smejošais komentārs.. ![]() Bet visā visumā ir ok...ieskanē to foršo darbiņu... ![]() And thats all folks for today-zinu ja kka nepareizi tad nav ko piesieties , jo tas vot tā bija domāts.. XD |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Bitter Me, paldies tev liels! ^^,
Olgas acīm nav vietas manā otakijas galerijā, bet tikai uz manas plaukstas, Miki, tu to zini. :3 Un, kādu foršo darbiņu? To, kuru es šodien galīgi sabojāju? xD Bet paldies. -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
eeee nu kapee nav neviena jauna darbinja? gaidu ja..es te..
pliiiz... un kas visiem ir ar vaardu uuber nu jeezinj tik stulbs vaards, vnk nevaru... un olgas aces var likt arii uz papiira, bet nu ok.... ziime tach.. ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
kas visiem ir ar vaardu uuber nu jeezinj tik stulbs vaards, vnk nevaru... Vai labaak fraazes "tas ir uuber ziimeejums" lietot "tas ir paaraakais ziimeejums"? Taa tachu tulkojot sanaak, ne? Man labaak patiik pirmais variants, jo tas liek justies jaunam -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Miki |
![]()
|
Nu tā kaāds te mazliet slinkot ir sācis...
![]() nu nē da lab...lēni jau nāk bet gaidam gaidam... ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Slinkot..
![]() Ok, šis tika zīmēts tikai savam priekam. Tb - man patīk zīmēt uz painta. Ar peli pie tam. Bet, nē, nopietni. Ā un saucas insomnia, tāpēc, ka pati esmu insomniac.. un jā.. -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ace pārāk tālu no deguna? Un pārāk taisnā novietojumā,vaidzētu slīpāku? Manuprāt,jā,bet galvenā kļūda tā,ka ir par tālu. Ja traki gribētos,varētu varbūtās vēl pie kaut kā piekasīties,bet man negribas. Bet visādi citādi sajūsmas saucieni par ēnošanu iekš paint ^O^
|
Sushi |
![]()
|
Tagad, kad tu tā saki, tiešām tā ace izskatās par dziļu. Nekas, man liekas, ka tas pāāārāk nebojā kopskatu.
Jebkurā gadījumā, katrs Dead Star koments liek pasmaidīt. ^^ -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Suuds par sejas sastaavdalju savstarpeejo novietojumu (shajaa gadiijumaa), jo taa kraasoshanas/eenoshanas metode ir taa, kas saista manu nedaliitu uzmaniibu.
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tagad, kad tu tā saki, tiešām tā ace izskatās par dziļu. Nekas, man liekas, ka tas pāāārāk nebojā kopskatu. Jebkurā gadījumā, katrs Dead Star koments liek pasmaidīt. ^^ Mhm,nebojā gan. Kā jau Klokjvaarpsta teica,tad tas,kā ir izēnots,liek aizmirst par kļūdām. Tā kā vienmēr bija plika piekasīšanās. Un,jap, tas ir abpuseji par komentiem ^.^v |
Miki |
![]()
|
Hmm ziimeejumsinjs ir okee...
beidzot sagaidiiju naakamo ziimeejumu un jaa zinu kapee tu neziimee vairs bet tas jau taa... zin par taam aciim nevareetu piesieties tik man liekas ka vinjai buutu noskjelta galvas augsheeja dalja...bet tas taaa... ![]() karoch ir okee ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ieraudzīju ēnojumu, un pat nevarēju pabeigt ēst cepumiņu..
Manuprāt štrunts ar acīm, bet par galvas augšdaļu varētu nedaudz pastrīdēties.. Kautgan - štrunts arī ar to. XD Bet zīmējums kopumā izskatās labi, kā vienmēr. Fons man arī patīk. ^^ This post has been edited by Tomoko: May 17 2007, 07:26 |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Slinkot.. ![]() Ok, šis tika zīmēts tikai savam priekam. Tb - man patīk zīmēt uz painta. Ar peli pie tam. Bet, nē, nopietni. Ā un saucas insomnia, tāpēc, ka pati esmu insomniac.. un jā.. ![]() ![]() Shis lielisks... taas paarejas... un taa pikseljainiiba pat piedod sharmu - it kaa lielaaku detaljainiibu.. ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Liels, liels paldies! ^^ Man, pilnīgi godīgi sakot, liekas, ka šoreiz ēnojums ir.. nu tāds so~so. Likās, ka darbu sabojāšu, ja sākšu ēnot, bet tad jau laikam tā nav.
![]() Nu re. Vairs nav, ko piebilst.. ko nu? XD -------------------- |
Miki |
![]()
|
Nu ja nav ko piebilst, tad jāliek kāds jauns darbiņš...
![]() Bet ok saprotams, ja viņš būs pēc kāda laika jo takš jāmācās... ![]() nu lab Miki beidz šite murgot... *iet un sāk mācīties* a varbūt tomēr nē... ![]() nu lab es beidzu.. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:37 |