![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tomo, paldies. Nez, var jau būt, ka kakls pa garu, un, iespējams, arī pa tievu. Kāpēc smieklīgs topica nosaukums? ;D
Xikes, Roserette, arī jums paldies. ^^ Jā, šis bija tikai (kārtējais) portrets. Iepriekšējajam darbam vajadzēja fonu. Mhm, zinu, ka man vajag trenēt peli fonu zīmēšanā. OUuuh, kā es ceru dabūt kādreiz tabletu. Tad es zīmētu dauuudz biežak arī uz datora. Jo skolā visi man sāk jau uzbraukt, ka es tik bieži zīmēju. XD This post has been edited by Sushi: Jun 12 2007, 18:08 -------------------- |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Well, sadomāju, ka gribās kādu fanartu uzzīmēt.
Te būs Hazuki (Tsukuyomi ~Moon phase~) un Enma Ai (Jigoku Shoujo) fanarts. Sižetu varat izdomāt paši, jo tur var daudz kas sanākt.. Baigi gan noņēmos ar šo te, bet tik un tā neesmu īpaši apmierināta. Lai vai kā, lūdzu komentējiet. (yup, dubbleposting is ''fun'') Un, ja nu gadījumā nezinat, kā meičas izskatās oriģinālajā: This post has been edited by Sushi: Jun 13 2007, 00:56 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Ooo, tīri glīti... Man jau labāk patīk tā melnmate, sanāca ļoti skaista, bet austiņas tai zilmatainajai liek aizmirst par visu! ^^ Yuuuu! Kas tas ir bunnymeitenei rokā?
![]() -------------------- (sun)
|
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
izskatās pēc woodoo lelles
![]() (es domāju to kas bunnymeiteneio rokā) bet ļoti skaisti, man arī labāk patīk melnmate. otrai meitenei dikti smukas acis ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Kāds te atkal uztapinājis jaunu darbiņu!
![]() ![]() ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Another sh.. izskatās lēti un vienkārši
![]() This post has been edited by enigmo: Jun 12 2007, 19:37 |
Sushi |
![]()
|
Enigmo
![]() Lii, paldies, kā jau parasti. Aha, roka ir kā kaka.. zinu. ![]() Roserette, Alta Melissa, paldies. ^^ -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Par Hazuki neņemos spriest, bēt Enma Ai izskatās varen smukiņa,nenoliedzami līdzīga ir. Šķiet viņai degunu bišku vaidzētu pabīdīt uz kreiso pusi,it kā.
uhuhūu sarkanais logs %) Ēnojums patīk. enigmo - fak off? vai arī chill out. Izvēlies pats,man nav žēl,bet tev,bumbulīt, viens no diviem ir akūti nepieciešams. This post has been edited by Dead Star: Jun 12 2007, 20:24 |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
darbiņš ļoti jauks. man vismaz patīk.
ēnojums labs, abām meitenēm ir ļoti skaistas, un pievilcīgas acis. looks like puppy eyes. XD un tā meitene ir kaķis vaine? man ļoti patīk, ka tev ir izdevies, uzzīmēt vecuma atšķirību. nu melnmate izskatās daudz vecāka nekā kitty girl. nu kā vienmēr izstrāde mani pārsteidz.. tā ir ļoti rūpīga, un .. jā. tā tik turēt sushi!~ un dažreiz tiešām enigmo, man gribas tev pateikt - uzzīmē labāk.. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
&^%@*%(@ $(%( @$!$*#$#$*!#! KkO TĀDU TU GRIBĒJI?
![]() ![]() ![]() Nu zin te iet runa par viņas artworkiem ne maniem... tapē ... ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nepiekriitu, ka leeti un vienkaarshi. Piestraadaats ir diezgan pamatiigi. Diemzheel, pie detaljaam, un peec nenoteiktas izveeles. Hazuki kreisaa plauksta, labaa acs (kreisaa ir copy-paste, ne?), deguns, mute, kleitas eenojums, ... ruupiigi straadaats pie taadiem siikumiem, BET tajaa pashaa laikaa kluchaino liiniju laasts, plakanas rokas, gljukaina auss, ap Hazuki vidukli vispaar lazha nolaista, ... Bet visdriizaak tieshi to kokaino pozu deelj ne jau no zila gaisa enigmo radies leetuma iespaids. Taads iespaids, ka tu ljoti straadaa pie kraasoshanas, bet skici nemeegjini mainiit. Piemeeram, izliidzinaat austinjaam malas - murgains darbs, bet var. Un ir taa veerts! Pie smukaam kontuuraam kraasojums var buut pliekans. Paskaties pati uz taam origjinaalajaam bildeem, ko ieliki! Kraasas monotonas, eenojums vienkaarshs, bet rezultaats - lielisks! Jo kontuuras izstraadaatas perfekti.
Skarbs mans komentaars, bet, manupraat, tu visu to zini pati, tikai izvairies straadaat. Pavadi par maz laika tur, kur vajag, par daudz, kur nevajag. Padomaa, varbuut, piestraadaa tik daudz pie kontuuras, cik normaali pie kraasoshanas, nekraaso nemaz, un sanaaks kaut kas labaaks. Tavs leemums. P.S. Dubultposts ir tad, ja sekojoshs posts papildina ieprieksheejo. Sheitan taa nav. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Roserette, Alta Melisa var redzēt, ka jums nav ne jausmas, kas ir Hazuki un Enma Ai..
![]() PS Enigmo, tavi darbi ir vēl lielāks sūds nekā Sushi! Precīzāk Sushi darbi ir ar soli no Sensejiem.. Paturi savus maldinošos postus pie sevīm.. Grow up! Jesus.. :B This post has been edited by Shatako: Jun 13 2007, 12:33 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man riktiigi patiik, it iipashi taaa wtf izteiksme jigoku shoujou sejā. :B
Tā tik turēt. Janciigi izskatās tā shoujou roka, nedaudz stiiva. :3 Mosh arii tērpam ir nedaudz stiivs paskats. Hazuki gan izskatās kustiiga un aša, kā vienmēr. Stiligi attēlot savu iepriekšējo un nākamo kospleju vienā attēlā. :B uhuhuhuhuhuhuuuu -------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Roserette, Alta Melisa var redzēt, ka jums nav ne jausmas, kas ir Hazuki un Enma Ai.. ![]() PS Enigmo, tavi darbi ir vēl lielāks sūds nekā Sushi! Precīzāk Sushi darbi ir ar soli no Sensejiem.. Paturi savus maldinošos postus pie sevīm.. Grow up! Jesus.. :B jā, nezinu, un kas tālāk? Vai tad tas ir tik nepieciešami? ![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Sushi |
![]()
|
Dead Star, paldies, paldies. ^-^ Tev taisnība par Enmas Ai degunu, nebiju pamanījusi.
Asuka, patiesībā, nezinu vecuma atšķirību starp abām meitenēm, jo, piemēram, Hazuki ir vampīrs. Man liekas, ka drīzāk, var labi redzēt viņu raksturu atšķirības. Edg, kreisā acs nav copy-paste. Zīmējot uz datora, nekad neizmantoju copy-paste. Nu vismaz priekš otaku nē. Pie skices nosēdēju riktīgi ilgi, patiesībā, skice, kā tāda, vispār nebija. Uzreiz ar peli zīmēju tīro lineartu. But, edg, trust me, nākamajos darbos līniju problēmas vairs nebūs. Ceru drīzumā uz tabletu, tā kā.. Vispār pie šī darba tā nedaudz pasēdēju, jā. Kad beigās ir tā sajūta, ka tūlīt būs pabeigts, bet vēl tomēr tik daudz kas jādara, ka nemaz negribas vairs censties. Bet, jebkurā gadījumā, edg, ņemšu vērā. Prieks, ka kāds detalizēti var pateikt, kur ir kļūdas. :3 Shatako.. ![]() Tigriniek, nu, ir domāts, ka Ai stāv pie tās sienas, gluži kā stūrī iedzīta.. Nu, sastingusi tā kā. Bet, jā.. ^^ Nu, es vēl nezinu, vai kosplejošu Enmu Ai, bet gribētos jau.. Mhmm, stilīgi. XD -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 08:27 |