![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Prieks, ka kāds detalizēti var pateikt, kur ir kļūdas. :3 Nee, prieks ir man! Es peec taadiem saviem postiem esmu gatavs uz negaisu, ceriibaa, ka negaiss tomeer nebuus. Un nebija! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu man jau patīk. Pēc manām domām, krāsojums ir labs, lai gan vietām varētu līnijas uztaisīt gaišākas, piemēram, tajā sasietajā daļā Enmas Ai kimono, citādāk tā detaļa pamatīgi lec ārā uz pārējā fona. Visvairāk man patīk, kā izdevusies Hazuki seja... Nezinu kāpēc. Vai nu tās būtu viņas acis, vai arī tie sārtie vaigi ar atspīdumu, bet kaut kas mani tur ļoti pievelk.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Edg, kritika - laba lieta, kamēr tā ir tikai nevainīga kritika. :]
Kikyou, piekrītu par kontūrām. Nez, varbūt beigās pati vienkārši nepamanīju.. vai varbūt nepievērsu uzmanību. Hehe, draiskā Hazu-Hazu sejiņa. ^^ -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Zinu ka paveelu, bet cik nu es te esmu ja...
Man jau liekas ka ir baigi forshi, tochna taa kaa nu gandriiz taa kaa orginaala izskataas...man prieks par tavu ziimeetprasmi... taa tik tureet un tik uz priekshu.. ![]() Karoč Miki iet sviestaa.. |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
vieniigais ko varu teikt...SENSEI OF ART
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Zin ko Sushi man te liekas ka ir viens (lab es tev to pateikshu kad buusim kaut kur citur, bet nu vnk kriit uz nerva..)... :/
|
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Zin ko Sushi man te liekas ka ir viens (lab es tev to pateikshu kad buusim kaut kur citur, bet nu vnk kriit uz nerva..)... :/ Miki, vai tā ir tikai kaut kāda izrādīšanās, vai kas cits, bet ja jau tu tiešām kaut ko gribētu pateikt Suši, kaut ko tādu, ko nevienam nevajadzētu zināt, tas varētu tikt rakstīts PM, nevis muldēt topikā, ka tev kāds nepatīk, bet tu pateiksi viņai vēlāk, kas tieši... Domāju, saprati ![]() Tās varbūt ir tikai manas domas... bet nu. Dzīvojiet draudzīgi, cilvēki, Zaļais Miers ir labāks par Sarkano Gaļas kombinātu, kurš mums te ļoti labi izplešās... ^-~ Nothing special, bet domāju, ka tas būs tākā ieteikums... ![]() This post has been edited by Mimi: Jun 27 2007, 22:19 -------------------- (sun)
|
Miki |
![]()
|
Tev nav pilnīgi vienalga, kur gribu tur rakstu....un es te necenshos izraadiities, kaa starp jums te to visp var?
![]() Man pilniigi pofig... ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tev nav pilnīgi vienalga, kur gribu tur rakstu....un es te necenshos izraadiities, kaa starp jums te to visp var? ![]() Man pilniigi pofig... ![]() Nē, vienkārši dažbrīd mani tas izkaitina... Varbūt esmu pārāk lecīga, bet nu tas mazlietiņ liekas dīvaini... Vienkārši es esmu droša, ka tu to tekstiņu biji domājusi. Jo, ja jau tu to nevarēji teikt, mierīgi varēji izdzēst. Labi, projehaļi. Dari ko gribi. Piedod, vienkārši pēdējā laikā esmu kašķīga. -------------------- (sun)
|
Miki |
![]()
|
Uuuuu zin es pamaniiju....ziniet man visp vienalga kas te ko izkaitina, rakstu ko gribu, briiva valsts kaa nekaa..
Zin un es vinjai jau to pateicu un vinja reca, varu arii tagad pateikt...te ir taadi pakaljaa liideeji.... taa kaa nu man pilniigi pof, bet man vnk kaitina taadi cilveeki...man liekas ka mees esam sheit lai teiktu kljuudas ziimeejumos nevis liistu pakaljaa (es atvainojos)... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Divas vistas ar līdzīgiem nikiem plūcas
![]() Sit viņai, sit! Bet runājot par TĒMU, ko normāli cilvēki arī cenšas ielāgot. Man patīk Sushi darbi, bet turpināšu veco dziesmu - kāpēc jums tik ļoti patīk bojāt savu redzi stundām ilgi sēžot pie datora un zīmējot darbu? Esmu vecmāmiņa acīmredzot, jo zīmulis + balta lapa man patīk 100x labāk. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Patiik, ta viena lieta, bet tavi ziimeejumi nav arii diez ko... Dators varbuut paliidzeetu paarveerst par kaut ko skataamu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Patiik, ta viena lieta, bet tavi ziimeejumi nav arii diez ko... Dators varbuut paliidzeetu paarveerst par kaut ko skataamu. kas teica ka es aro to taisos baigi aizroties. mana ķēpas es vispār nezuskatu par zīmējumiem. bet nu labi. bet man ir gana slitka redze lai es nevēlētos to bojāt vēl. vispār puse no šeit esošajām useru galerijām ir izdzēšamas arī mana. -------------------- ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
Uuuuu zin es pamaniiju....ziniet man visp vienalga kas te ko izkaitina, rakstu ko gribu, briiva valsts kaa nekaa.. Zin un es vinjai jau to pateicu un vinja reca, varu arii tagad pateikt...te ir taadi pakaljaa liideeji.... taa kaa nu man pilniigi pof, bet man vnk kaitina taadi cilveeki...man liekas ka mees esam sheit lai teiktu kljuudas ziimeejumos nevis liistu pakaljaa (es atvainojos)... mjš, tur nu tev jāpiekrīt - pielīdēji ir... ![]() Un, tieši tā, mēs šeit esam, lai teiktu KĻŪDAS ZĪMĒJUMOS un kritizētu darbus... This post has been edited by Mimi: Jun 28 2007, 23:15 -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Bet ja nu dažreiz galīgi nav nekas slikts ko pateikt, huh?
Ji: Acis var bojāt arī vairākas stundas zīmējot uz papīra, tā kā... XD |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:24 |