![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Bet ja nu dažreiz galīgi nav nekas slikts ko pateikt, huh? Ji: Acis var bojāt arī vairākas stundas zīmējot uz papīra, tā kā... XD kritika ir darba raksturojums, un tam nav obligāti jābūt sliktam. var pateikt, kas sanāca labi, kur vēl vajag patrenēties... =^-^= -------------------- (sun)
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Jeess vismaz kaut kur sakriit domas par pieliideejiem...
![]() Da lab ja, niki pfff...un es laikam nejuutos kaa vista... ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ji: Acis var bojāt arī vairākas stundas zīmējot uz papīra, tā kā... XD Well, at least the oculist will hear something new... -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ji: Acis var bojāt arī vairākas stundas zīmējot uz papīra, tā kā... XD Well, at least the oculist will hear something new... Beidz aakstiities! Tas tachu atkariigs no daudz kaa - monitora veida, taa, cik tuvu acis monitoram/papiiram, taa, cik fanaatiski tu blenz vienaa punktaa monitoram/papiiram, apkaarteejaa apgaismojuma, atteela kontrasta, lieluma, ... Sapraata robezhaas vajag lietas dariit, un viss buus kaartiibaa. Bet, ja labi gribees, sabojaat redzi var arii seenes lasot. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Te nu es gaidu brēcienus un pārmetumus par to, ka:
1) tik slikta kvalitāte, jo fotografēts ar telefonu. Bet, es vēl jo projām gaidu, ka labais cilvēks, pie kā ir mani citi darbi, tos beidzot ieskanēs. 2) atkal sazīmēti tikai meiteņu ģīmīši. TRY SOMETHING NEW. Lieta tāda, ka tas ir tas, kas man patīk. Skolā es mācos zīmēt to, kas man varbūt nepatīk un nesanāk. Ok, sāksim: Parasta maigās meitenītes seja. Vēlvienas meitenītes seja. Atgādināšu, ka, ja es zīmēju ar to tintīgo flomasterīgo pilteni, nekas netiek dzēsts un apakšā pazīmēts ar zīmuli. I enjoy the fun. Vēl viens fiksais portrets. Skicīte, kas ātrumā tapa tāpat vien. (pēdējie trīs zīmēti uz a6 mazām lapiņām, just for fun) Un šitais zīmēts priekš skolas vasaras darbiem ar akvareļiem. A2 formātā. (tuvplānā viņas narkomānīgā seja ![]() This post has been edited by Sushi: Jul 15 2007, 17:18 -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
XD tas 'Just one bit, okay?' ir ģeniāls. visi darbi leikas labi, bet tas pēdējais apbrīnojami, noteikti mans favorīts, narkomānīgā seja ir ūber. krāsojums un viss liekas perfekti, šinī darbā liekas nav ne kā ko atņemt vai pielikt ^^
tad vēl ļoti patīk pirmās skicīte, tiktiešām smuka sejiņa izdevusies. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu jauki, kā vienmēr. pirmais.. piemīigi, proporcionāli. viss ok. nākamais - teh same, tik man liekas, ka acis par tālu viena no otras. trešais.. just kawaii ^__^. pēc tam seko kaut kas ļoti interesants.
![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
(tuvplānā viņas narkomānīgā seja ![]() kā tad nebūs narkomānīga? ![]() ja ne pēdējais, tad es teiktu, ka tu sāc haltūrēt ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Pakkun - magoņu lauks, tas ir labais xDD
Nu, ja godīgi, man arī liekas, ka šoreiz Sushi paslinkoja... ![]() Salīdzinot ar iepriekšējiem darbiem, šie liekas blāvāki, tādi, kā putraini... Grūti paskaidrot... :// Man liekas, ka tev tomēr labāk tos darbus krāsot, tad tie izskatās košāki. Nezinu, iespējams, tas ir kvalitātes dēļ, bet es saku tā, kā man izskatās. Tā itkā tās sejas ir piemīlīgas, tikai izskatās kā parasti ķēpājumi uz burtnīcu vāka. Pēdējais gan ir tīri ok, tikai varētu mazliet gaišāk.... :J -------------------- (sun)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Sejas zimešana - level up.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tā jau arī ir, kā es teicu, šie bija tikai tādi ''just for fun''. Un, tā nav haltūrēšana, I tell you. Mani normālie darbi ir pie cilvēka, kurš solījās viņus ieskanēt, kas, protams, vēl nav izdarīts. Tad vēl man ir kādi trīs iesākti darbi uz datora. Man ir vēl 13 vasaras darbi jāuzzīmē/jāuzglezno (jā, jā citiem ir trakāk XD), ko jūs gribat? Nevaru solīt, ka pēc kāda laika es būšu atkal zīmētaktīva, jo būs baigā slodze skolā.
Ok, lai vai kā, ņemšu vērā, ko jūs teicāt. Šos ieliku tā vienkārši, par cik sen nekas nebija likts. Āh un sorry, maza kļūdiņa, pēdējais uz a2 zīmēts, ne uz a1. Paldies. ('',) -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
No meitenēm vislabāk pirmā patīk, bet otrajai ir smieklīga izteiksme ;D tāda, it kā viņa būtu pieķerta darām kaut ko neatļautu. Gleznojumiņš foršs! Vēl jo vairāk ka tas ar akvareļiem kur viss plūst uz visām pusēm, vienīgi meitene tāda pabēdīga :S bet tā tiešām smuki! (uz datora izskatās labāk kā uz telefona mazā ekrāniņa xD un dzīvē jau noteikti pavisam labi)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
pirmaa meitene viss labaak sanaakusi...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
Lii, paldies! ^__^
Cilvēk, kad tu tā par to kaklu.. tiešām nevāji garš. Gatavākā žirafe! Bet paldies. :3 Tātad.. te nu es jaunu datordarbu uzmeistaroju. Aizņēma diezgan daudz laika. Kā jau parasti - bez skices. Nenoliegšu, bija tiešām čakars. Neizcēlos ar alternatīvu lietus zīmēšanas metodi, tāpēc izmantoju vecos labos corel pakalpojumus. Cerams, ka noskaņa ir panākta. Ai, nu vispār, cerams, ka jums patiks. ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pirmajā acu uzmetienā izskatījās, ka viņai nav roku
![]() foniņš izskatās mazliet haltūrisks, var manīt, ka visas pūles esi pie meitenes pielikusi. bet viņai kkas nešķiet kārtībā ar kājām-> daļa, ko sedz svārki, izskatās pārāk gara. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 12:22 |