![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Patiesībā bija tā, ka pūles vairāk pieliku pie fona, bet, liekas, ka atkal galīgi nav sanācis! XD Nekas, gan jau nākamreiz sanāks labāk. Damn, es tā cerēju, ka fons beidzot neizskatīsies pēc haltūras! XD
Daļa, ko sedz svārki, izskatās pārāk gara, jo kleita tāda. Man liekas, ka viņai jau tāpat tās kājas izskatās slimīgi tievas utt, bet, ja kleita būtu caurspīdīga.. vispār, man skatotes, izskatās, ka kājas daļa līdz celim, ir tikpat gara, cik no ceļa līdz pēdai. ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
lietussargs ljoti profesionaali izstraadaats, to gan nevar teikt par nohaltuureeto koku...
![]() -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man itkā patīk, un lietussargs vispār ir nežēlīgi apbrīnojams, tik dzīvīgs, tik skaists, vienkārši wow!
Piekrītot Pakkunam, es arī ievēroju to, ka kājas ir par garu, un varetu mazlietiņ vairāk piestrādāt pie debešu zīmēšanas. Vai nu kādus mākonus piezīmēt, vai arī vispār nomainīt tiem krāsi uz tumšpelēku vai tādu... apmākušos krāsu. Vienkārši neliekas man iespējamas tādas koši oranžas debesis... Neliekas. Jāām, un lietu tev ļoti labi sanāca uztaisīt.. xD Es arī to kādreiz izmantoju, ja vien piesēžos pie Corela vai Photoshopa programmā zīmēšanas. Es joprojām jūsmoju par to lietussargu... -------------------- (sun)
|
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Sūri grūti taisītais, rezultāts, manuprāt, arī ir tā vērts. Lai arī koks nav superreālistisks, es to nesauktu par nekādu haltūru, fonam labs ;] Joprojām fanoju par tavu apģērbu krāsošanu un vispār zīmēšanu, jo apģērbi tavos darbos vienmēr ir kaut kādi interesanti, lietussargs arī uz goda iznācis! Par meitenes kājām, to garumu, īsti nepiekrītu, jo kurš gan ir teicis, ka viņas sākās tur, kur kleita paliek kuplāka, varbūt sākās zemāk un, ja tā, tad viss ir ok. Forši, ka darbā ir sava noskaņa jūtama, tāda īsti rudenīga. Nu jā, ar to arī būtu pateikts viss, tagad tikai jācer, ka Rožiem patiks! xD
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Koks tiešām nebija nohaltūrēts.. varbūt man noņemt tās lapas un uztaisīt viņu tādu mazlapainu. Paskatīsimies, kā tad izskatīsies. Un, jā, kājas manuprāt, nav par garu, it īpaši attiecībā uz viņas galvu. Un, Mimi, tās nav debesis, bet gan mājas siena. :3 Protams, ka nevarētu līt, kad ir tik oranžas debesis.
Ehh.. nu apģērbi. XD Kā, jau zini, otrā iespēja man bija kļūt par apģērbu dizaineri, tā kā.. Aha, tā arī ir ar tām kājām, kā Lii saka. :> -------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Koks tiešām nebija nohaltūrēts.. varbūt man noņemt tās lapas un uztaisīt viņu tādu mazlapainu. Paskatīsimies, kā tad izskatīsies. Un, jā, kājas manuprāt, nav par garu, it īpaši attiecībā uz viņas galvu. Un, Mimi, tās nav debesis, bet gan mājas siena. :3 Protams, ka nevarētu līt, kad ir tik oranžas debesis. Ehh.. nu apģērbi. XD Kā, jau zini, otrā iespēja man bija kļūt par apģērbu dizaineri, tā kā.. Aha, tā arī ir ar tām kājām, kā Lii saka. :> Sushi, man smadzenes saulē izbalēja... ![]() Bet tāpat, ja arī tās kleitas nebūtu, un ja arī tai kuplums sāktos zemāk, viņa tāpat būtu par garu, bet šoreiz bodijs... Nezinu, vai tikai man ta liekas, bet nu... hvz... Jām, es riktīgi izgāzos ar oranžajam debesīm... ![]() -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tā vienkārši skatoties rodas iespaids, ka ceļi ir par zemu, bet domās pasekojot līdz uzreiz tas iespaids zūd. Iespējams, ka tas rodas viņas tievo kāju dēļ.
-------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
(vīii,vīii jauns darbs o.ō)
Roku novietojums liekas nedabīgs.It kā varētu jau būt iespējams,ka viņa ir tik gara,tāpēc var pieņemt,ka ar kājām viss ir normas robežās,izliekoties neredzam slimīgo tievumu. Kleitis interesants,bet saskaņotās zeķes ^__^ ņamma.Sejiņa a visiem matiem baigi feinā,jap.Ieloces kleitai ar.Un,ja padomā,tad nav tas fons tik nohaltūrēts =/ vnk tiešām ar to sienu nevar īsti saprast,ka tā ir siena.Īpaši attapīgajiem(man,piemēram)var iesākumā nelielu aprakstu iedot,bet tas ir tikai gadījumā,ja tiešām nav ko darīt. |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Num man jau tas peedeejais patiik, bet jaa piesienos pie koka, baigais haltuure (ja kkur ir atbilde kaadam par koku sorry neizlasiiju)...
bet nu taa man patiik tas lietus efekts tas tieshaam rada to noskanju un lietussargs heh smuki, bet rodas doma vai vinja nevareeja vinju notureet? da lab Miki murgo taadeelj vairaak neko neteukshu kaa tikai to ka ir smuki.. ![]() ![]() |
BMWlover |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 16-July 07 ![]() |
Taads lietus kaa sheit man patiik, vari apskatiities mosh kko iemaacies... starpcitu tas ir tutoriaalis(ne jau lietus tutoriaalis bet vispaar)...
bet vispaar darbs labs... This post has been edited by BMWlover: Jul 24 2007, 01:16 |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ēnojums- vienk. ģeniāls tā pat kā kleita mati un seja. ^__^Šķiet, ka mājas sienai tu varētu iezīmēt kādu plaisu un/vai apmali kaurai sniedzas pāri zāles stiebriņi lai labāk varētu saprast, ka tā ir mājas siena.(es domāju ka Rozentāļiem tā patiktos labāk un tas būtu vēlviens piesitiens noskaņas radīšanai) :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Va velns. Kāds sācis smuki krāsot. Skaists darbs, man patīk.
Vienīgais, man šķiet, ka paduses ir ne tā... Fons, jā, nu, es tevi saprotu, ilgi krāsojot čaru galīgi negribās pie fona ķerties klāt. Bet tāpat ir labi, man šķiet. Good job! |
Sushi |
![]()
|
Mimi, domāju, ka to sienu vēl uztaisīšu realistiskāku. Un, man tiešām liekas, ka ar bodiju viss ok.
Isa, aha. Dead Star, slimīgais tievums.. pieņem to, kā tādu stilu. Pēdējā laikā kaut kā sanāk zīmēt tievus cilvēkus. Zīmējumam jau vispār jārunā pašam, bez nekādiem paskaidrojumiem. Ja kaut ko nevar saprast, tur ir kļūda. Tomēr, paldies! ^______^ Miki, paldies! BMWlover, mjā. Man prieks, ka tev patīk tāds lietus. Bet tas ir savādāks. Jā, paldies. Shatako, paldies, paldies. Kikyou, paldies! Vispār, īpaši ilgi man ar to čaru nemaz negāja.. vienk. baigi pie foniem man jāpiestrādā. :3 --------- Ok, te mans vēlviens darbs, fočēts ar telefonu, kā redzams. Zīmēts uz A2, aizņēma precīzi vienu nakti. Kopskats: Fragmenti: This post has been edited by Sushi: Aug 8 2007, 00:42 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es abrīnoju, ka tev pietiek iekšu zīmēt uz tik liela formāta lapām.
nu ir taču labais. es ticu, ka tu tā kārtīgi nopūlējies ar tiem mazajiem aplīšiem. nu malacis. man patīk tehnika, kādā tu ēnoji - punktiņi. tiešām labi. pat negribas neko sliktu teikt (ko nevar izdarīt xD) nu viss ko varu pateikt. iekšas tev ir bērns. tik skilus jāatīsta vairāk un vairāk, un tad dzīvē varēs daudz sasniegt. (ak jel, es jau runāju, kā mana mamma) nu jā.. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
detaljainiiba nogalina o_o
<3 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:22 |