![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. Tas fons, sienas, kanna izskatās vienkārši neatvairāmi realistiski!
Meitenei seja gan nedaudz sašķobīta, bet varbūt tas vienkārši sliktās kvalitātes dēļ. Apbrīnojami. -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kopskata bilde ir pat ļoti simpātiska, bet diemžēl daži tuvplāni beidz nost iespaidu, lai gan skatoties uz kruziti tā vien gribās nocelt to no monitora un lēnā garā iztukšot.
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
vinja ir cuuute >.< Kā arī proporcijas šoreiz ir pilniibaa okei, roka tik smalka un glīša... svārciņi mmm.... punktiņi.
Rullz. Tējkanna arī tāda kruta... un tējons krūzītē. reālisma un anime konfrontācija. Nedaudz pat pēc photomanipulācijas izskatās... strīpainais galds pēc foto izkatās :3 Tā tik turēt~ -------------------- |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Whoa, ko man teikt...yunk!
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kinda looks disturbed and twisted.Me likes it!!
![]() Damn..patiešām labs laiciņš aizgājis,lai to radītu.Šitam pīsam ir sava noskaņa-klusa,melnbalta un ar noise pieskaņu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
DZīvajā tavs darbs izskatijās labāk! Man žķiet, ka tas ir vienk. super ūberīgs darbiņš! Es apbrīnoju tavus skillus! Varbūt vienīgi līnijas fonā vajadzēja taisnākas! :3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Paldies visiem! ^^
Nedaudz pielaboju rudens darbu. ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Mjā.. Ir jau labi vienīgi vēl jau projām prasās kādu akcentiņu. (if ya' know what I mean XD) Kāda plaisiņa n' stuff like that prasītos. Bet visādi ctādi ir ļoti labi! ;3
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mm,par to iepriekšējo - šaušalīgi smalki(tas ir skaidrs,ka arī pati tu to zini,ka ir smalki,bet tomēr), daudz pacietības, laika ieguldīts,tāpēc ar gribējās pateikt-malace :3
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Mhm veel joprojaam malace, bet es nez shoreiz taa konkreetaa ieskatiijos un man daleca ka kkas nav kaartiibaa ar vinjas locekljiem (kkajaam, rokaam), nez vnk kaajas liekaas chutj uz otru pusi izliekushaas, un rokas shaushaliigi tievinjas..
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Paldies visiem labajiem, kas komentē. :3
Nu re, Sushi ir tikusi pie tabletītes, tas nozīmē, ka tagad te postosies ķēpas. XD te nu pirmā, kas tapa 15 min. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man patīk kā mati izskatās - tādi dzīvīgi.
-------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nu moinsii voinsii.. O.o
Num jaa...darba jau mazlietinj Tava stilaa, bet tomeer kkas jauns.. Un vai zini tas ir labi... ![]() Turklat tadelj, ka pirmais darba ar tabletu, tad ir jaieveelaas veleshanaas ^^ davai uzpriekshu ievelies es gaiduu... Nu un par pashu darbu, es nez nu ir jau ta nekas, tik prieksh maniim bik pa daudz sashviikaats...nu tb sapluust man kopaa.. *Miki iet uzlikt brilles, mosh nesapluudiis kopaa* ![]() Chutj sahaushaliigs darbs... This post has been edited by Miki: Sep 20 2007, 15:37 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Domāju, ka, ja ir tablets, tad var panākt krietni vien tīrākas līnijas.
Kā lai saka mati: 10 - tiešām dzīvīgi un labi sanākuši, kā arī spīdumi uzlikti īstajās vietās, lai gan viena šķipsna, tā, kas krīt pār viņas plecu, ja kārtīgi ieskatās, liekas pastīva, taču kopumā mati ir izcili. Āda: 5 - izskatās sašmucēta un netīra, kā arī saplūst ar tērpu, jo ādas štrihojums ir pārāk līdzīgs apģērba štrihojumam. Tērps: 6 - glīši izveidotas svīrtiņas, taču galīgi nekārtīga, stīva piedurkne un šausmīgas mežģīnes. Vajag taču tik maz, lai mežģīnes izskatītos cilvēcīgi T.T vidējā atzīme 7, labi, taču tu vari daudz, daudz, daudz labāk. This post has been edited by Tigra2: Sep 21 2007, 15:07 -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Tableta darbs ir ok, man patīk ^^ Bet tas zīmējums ar meiteni pie tējkannas ir vienkārši apbrīnojams.. Lai kaut ko tādu uzzīmētu noteikti aizgāja ļoti daudz laika. Bet toties atmaksājās, jo izskatās ļoti skaisti. Un tās tapetes.. Tapetes! o_o Dieva dēļ, tas ir kaut kas vienreizējs..
Un ja tā padomā - ja uz ekrāna šis darbs izsktās vienreizēji, kā tas izskatās dzīvē? Varu saderēt, ka daudzreiz labāk, tā lielākoties ir. Nu ko, esi pacentusies un par to es tev varu teikt vienu prastu vārdu - malacis! Kautgan tas ir par maz teikts. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:21 |