![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Taaaksh, ko es sheit atrodu..
![]() ![]() ![]() Bac es te tik sen nebiju bijusi.. ![]() ![]() Ienaku un mekleju Tavu galeriju un nekaa.. :/ Nu zimee zimee jaunkundziit...^^ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, labi, labi, jaunkundzīt...
![]() (briesmīga šķipsna!) -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
viennozīmīgi progress.
:3 šitas dikti iepatikās, laikam buus deviantartā tevi jāatrod un jāiedod +favs .:3 Tērps riktīgi smuki izdomāts, krāsu salikums netradicionāls, taču ļoti patīkams, tā tik turēt, sushimon! Roka īpaši feina. :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Afigeņa! Mīmes tante rullz. Skaists tērps. Vislabāk gan izdevušās tās lokas. Super, super!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
viņas mati un skatiens man atgādina L... Tie ir izdevušies vnk dievīgi. Īpatnēju efentu rada pludināto un laukumos veidoto ēnu mija... Man patīk
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
neatkārtojami skaisti.
man dikti patīk tas džekiņš pie cepures.* meitenei ir ļoti skaistas acis. tērps - fascinējošs. man patīk krāsu salikums, kas ir mierīgs un gaisīgs, bet nav ne par tumšu, ne par gaišu. piemīlīga un skaisti smalka frizūra. man ļoti tīk piesātināti zilais matu tonis~ atgādina lelli, kas tiko būtu pamodusies no gara miega un tagad staipās. kopumā ļoti tikams darbs, bet tik tā fona pietrūkst. tas ir viens mīnuss. bet tas tomēr ne par mata tiesu nemazina manu patiku pret šo darbu. well done!~ ar lielu cītību gaidīšu vēl kaut ko. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
..skatījos uz monitoru vairākas minūtes.. nevarēju acis atraut no tā zīmējuma.. Skaisti. Tiešām, skaisti! Šajā zīmējumā man patīk viss, bez izņēmumiem - frizūra, tērps, skatiens, poza, un vēl, un vēl un...!
bwah, rakstot šo īso postu nevarēju atturēties no kārdinājuma aplūkot to zīmējumu vēlreiz. Tiešām lielisks darbs. You have done it, Sušīt! :3 |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
oo, skili aug! *lurve*
-------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
wow, perfect!
what can i say... man ļoti patīk krāsu salikums, un viss kopā ir wnk burvīgs. ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
PERFEKTS.
![]() ļoti labi manāms progress, ļoti skaists cars. ^^ seja drausmonīgi labi sanākusi. vēl tāda stila zīmējumus. xOO -------------------- (sun)
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Naisu, naisu- hontoņi. Bāā... cilvēks, kurš prot krāsot!!! *crawls back in the shadows and starts eating crayons* Baigi feinā meitene, bet izskatās bīstama, ar kautkādām krutām spējām, ne jau šādām-tadām. Njā.. kā zīmējums, kā māksla tavs ražojums arī gana kruts. Apsveicu.
-------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mmm,pievienojos.ārkārtīgi glīši.feini izdomāta cepurīte un tērps.viena no atšķirībām no iepriekšējā zīm.,ka matiem to līniju vairs neatstāj melnu,kā arī izskatās ūberšķipsnaini.nāis,nāis in general.un ļoti.indeed.tā tik turēt.un noteikti uzzīmē kko vēl,varbūt pat leilāku,jo kā nekā brīvlaiks tagad.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Oh my dear, paldies jums visiem, gandrīz neviena slikta vārda. Kā tā var būt? Man liekas, ka tur ir daudz mīnusi, bet nu labi, labāk necelsim tos augšā pagaidām. :3 Paldies visiem par labajiem komentāriem, drīz kaut ko iepostošu vēl.
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
yay to skaneris! četri jauni darbiņi. jap. man patīk grafika. NO PENCILS. I HATE THEM! Bez dzēšanas.
''Rebirth. Miroku & Yasmin'' ![]() ''Elīza: Who? Me?'' ![]() Jauns čars. ''Chyoku. unfinished I guess'' ![]() Kaut kas līdzīgs, bet, manuprāt, labāks. Random meiča. Neatceros nosaukumu. XD ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Moins, tev gan patīk ar detaļām ņemties. Ļoti labi. x.x Lolitas, hi hi.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:19 |