![]() ![]() |
| Tomoko |
Jan 16 2008, 00:11
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 |
Pēdējie ir skaisti, bet to jau droši vien to zini (: Kā vienmēr, sajūsmina viss personāžs kopā. Te reiz ir jāsaka, neko pielikt un neko atņemt.
Good boy! >w< |
| zeloco |
Jan 16 2008, 02:17
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
mmm... ļoti patīk... tavos darbos ir tāds detaļainības līmenis, ka pat teksti par nepareizu anatomiju liekas zaimojoši.. šeit pat prasās, jo kreisāka anatomija, jo labāk.. Tā tik uz priekšu!
-------------------- |
| Tigra2 |
Jan 16 2008, 14:06
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Nu man jau patīk :3 Tik ar ko tas zīmēts, liekas, ka melnā pildspalva, taču dažviet liekas, ka krāsojums ir pārāk vienmērīgs un plūstošs, lai būtu pildspalva,... mistika.. :3
Zīmējumi baigi smuki, piekrīrtu zeloco. Brīžām tās neprecizitātes piešķir tieši nepieciešamo efektu, nerealitātes sapņaino sajūtu. Gaidu nākamos. Kef kef >:3 -------------------- |
| Mimi |
Jan 16 2008, 16:28
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
jap, tie pēdējie ir vnk.
awsome. vislabak man apatīk 4ais un 2ais. ^^ lolitas rock.! -------------------- (sun)
|
| Sushi |
Jan 21 2008, 18:36
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Mhm, tā ir parasta melnā pildspalva. Samazinot varbūt saplūda, so..
Liels paldies jums par komentāriem, lēdijas. ;D drīz būs vēl. -------------------- |
| FuschichO |
Jan 21 2008, 23:43
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Mmmm... jā.. es ar kadreiz zīmēju ar pildspalvu. Tagad mans skills ir pazudis. Zīmuļi degradē, jo tu zini, ka varēsi izdzēst. Bāc.. būs jāsāk kačāties atkal.<--- tātad tas kopā nozīmē "respect". Piekrītu arī visiem augšupminētajiem komentiem
-------------------- |
| Miki |
Jan 26 2008, 22:44
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... |
Hmmm nu taa man patiikaas, un un taa baisaa skjipsna ir forsha..
Zin ka sman vienigi liekas, ka tavos cilveka portretos ir taa ka acis izskataas plakanas... :/ taas ir manas domas, vinjas mosh vajadzetu kkaa savadaak enot... Bet kaa jau teicu manas domas.. *Miki* |
| Sushi |
Jan 26 2008, 22:57
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Divi jauni, kas nemaz nav tik jauni, tikai nesen ieskanēti. (krāsainie zīmuļi)
Lenore the cute little dead girl (te laikam multenītes) fanarts. ![]() High. Neatceros nosaukumu. XD Me sucko. ![]() -------------------- |
| Kikyou |
Jan 26 2008, 23:01
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Nesucko gan, man patīk. Lai gan tai čiksei ir psihopātiskas platformenes. XD Ir labs. Un tas Lenore fanarts vispār ir awwww. Tā tik turēt, Sush'!
|
| Ayumi |
Jan 26 2008, 23:04
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
Man šķiet ka kurpītes tikai izskatās pēc planformenēm, jo tad psihopātisks ir arī galdiņš u.t.t ;D
Man patīk gaisotne zīmējumos. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Lii |
Jan 26 2008, 23:12
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. |
Garfiskie baigi foršie sanākuši, Elīza un random meiča (sevišķi viņas acis, pilnīgi piesaista) vislabāk patīk. Padodās tev tās štelles
Krāsainajos tai rozajai meitenei riktīgi piemīlīgs ģīmītis ^^ Patīk visas tās detaļas un sīkumiņi, ir kur aci piesiet |
| Mimi |
Jan 27 2008, 03:31
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 |
as always - forši darbi.
:3 jā, tās platformenes rock. forša ideja ar pagarinātu apakšu visam. ;D huh. man patīk. vel. ^^ This post has been edited by Mimi: Jan 27 2008, 03:32 -------------------- (sun)
|
| sunder |
Jan 27 2008, 04:03
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 |
pedejie 2 tiešām ir ļoti burvīgi zimejumi, un kopejais skats tev sanacis vislabak
btw. šita te nedaudz atgadina vienu to arrancar no vienas no pedejajam bleach serijam, ta ar kuru Ishida cinijas |
| Shatako |
Jan 27 2008, 09:52
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga |
1. darbelī vienkārši nav kam piesieties, ļoti burvīgi. fanoju par izsprausto kntaktdakšu! :3 Lenore ir vienkārši ideāla, Texedormy superīgs un visi pārējie arī. patīk, ka no dīvāna palūr arī ZD!
2. darbūnī psihās platformenes rulzo! Man patīk slepenais mesedžs "High", patīk, ka uz otra zemākā galdiņa ir pilzi. Aij nu karoče man patīk viss un nav kur piesieties! :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
| Sushi |
Feb 26 2008, 22:18
|
paldies par komentāriem, mīļie. :3
ehh, jap, kaut kā atkal sakārojās paintā pačakarēties.. -------------------- |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2 December 2025 - 00:59 |