![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Pēdējie ir skaisti, bet to jau droši vien to zini (: Kā vienmēr, sajūsmina viss personāžs kopā. Te reiz ir jāsaka, neko pielikt un neko atņemt.
Good boy! >w< |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
mmm... ļoti patīk... tavos darbos ir tāds detaļainības līmenis, ka pat teksti par nepareizu anatomiju liekas zaimojoši.. šeit pat prasās, jo kreisāka anatomija, jo labāk.. Tā tik uz priekšu!
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu man jau patīk :3 Tik ar ko tas zīmēts, liekas, ka melnā pildspalva, taču dažviet liekas, ka krāsojums ir pārāk vienmērīgs un plūstošs, lai būtu pildspalva,... mistika.. :3
Zīmējumi baigi smuki, piekrīrtu zeloco. Brīžām tās neprecizitātes piešķir tieši nepieciešamo efektu, nerealitātes sapņaino sajūtu. Gaidu nākamos. Kef kef >:3 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
jap, tie pēdējie ir vnk.
![]() awsome. vislabak man apatīk 4ais un 2ais. ^^ lolitas rock.! -------------------- (sun)
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhm, tā ir parasta melnā pildspalva. Samazinot varbūt saplūda, so..
Liels paldies jums par komentāriem, lēdijas. ;D drīz būs vēl. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mmmm... jā.. es ar kadreiz zīmēju ar pildspalvu. Tagad mans skills ir pazudis. Zīmuļi degradē, jo tu zini, ka varēsi izdzēst. Bāc.. būs jāsāk kačāties atkal.<--- tātad tas kopā nozīmē "respect". Piekrītu arī visiem augšupminētajiem komentiem
![]() -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Hmmm nu taa man patiikaas, un un taa baisaa skjipsna ir forsha..
![]() Zin ka sman vienigi liekas, ka tavos cilveka portretos ir taa ka acis izskataas plakanas... :/ taas ir manas domas, vinjas mosh vajadzetu kkaa savadaak enot... ![]() Bet kaa jau teicu manas domas.. ![]() *Miki* |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Divi jauni, kas nemaz nav tik jauni, tikai nesen ieskanēti. (krāsainie zīmuļi)
Lenore the cute little dead girl (te laikam multenītes) fanarts. ![]() High. Neatceros nosaukumu. XD Me sucko. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nesucko gan, man patīk. Lai gan tai čiksei ir psihopātiskas platformenes. XD Ir labs. Un tas Lenore fanarts vispār ir awwww. Tā tik turēt, Sush'!
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Man šķiet ka kurpītes tikai izskatās pēc planformenēm, jo tad psihopātisks ir arī galdiņš u.t.t ;D
Man patīk gaisotne zīmējumos. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Garfiskie baigi foršie sanākuši, Elīza un random meiča (sevišķi viņas acis, pilnīgi piesaista) vislabāk patīk. Padodās tev tās štelles
![]() Krāsainajos tai rozajai meitenei riktīgi piemīlīgs ģīmītis ^^ Patīk visas tās detaļas un sīkumiņi, ir kur aci piesiet ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
as always - forši darbi.
:3 jā, tās platformenes rock. forša ideja ar pagarinātu apakšu visam. ;D huh. man patīk. vel. ^^ This post has been edited by Mimi: Jan 27 2008, 03:32 -------------------- (sun)
|
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
pedejie 2 tiešām ir ļoti burvīgi zimejumi, un kopejais skats tev sanacis vislabak
btw. šita te nedaudz atgadina vienu to arrancar no vienas no pedejajam bleach serijam, ta ar kuru Ishida cinijas |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. darbelī vienkārši nav kam piesieties, ļoti burvīgi. fanoju par izsprausto kntaktdakšu! :3 Lenore ir vienkārši ideāla, Texedormy superīgs un visi pārējie arī. patīk, ka no dīvāna palūr arī ZD!
![]() 2. darbūnī psihās platformenes rulzo! Man patīk slepenais mesedžs "High", patīk, ka uz otra zemākā galdiņa ir pilzi. Aij nu karoče man patīk viss un nav kur piesieties! :3 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Sushi |
![]()
|
paldies par komentāriem, mīļie. :3
ehh, jap, kaut kā atkal sakārojās paintā pačakarēties.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:17 |